He kızlar bu arada ayrıntılıdaki cinsiyetın degısme ıhtımali yok neyse o bilin istedim ben yumurtalığına kadar gördüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kizlarrr
Ayrintiliya gittim bugun ben de.bebegimin herseyi normalmis.cinsiyeti de kesinlesti kesin erkek dediama raduoloji uzmani plesantan asagida dedi hatta meshur kuyruk sokumu agrimi ona bagladi sonra sik tuvaleti de.is falan yapma defi.ardindan kendi doktorimuza gittik.o da evet asagida ama cikabilir yukariya dedi rahim agzin kapali korkma dedi.o agrilarin bununla alakasi yik vucut seklin degisiyo ondan ve yapacak bisey yok defi.malesef ((
Bu arada bugun denizlideki butun bebek magazalarini gezdik.kafamiz rahatladi.kolyca yapicaz insallh alisverisi sadece bebek arabasinda cokkk kafamiz karisti.bolee istee
Canım arada bana da oluyor .. Hatta ben cok hapsururum o zamanlar bıçak gibi hissedıyorum doktora sorduğumda sıkıntı olmayacağını söyledi .. Çünkü arada olup kesiliyor .. Umarım seninde öyle bişidir ama cok takılırsa kafana seni huzursuz ederse bi danış istersen bizi de haberdar et canlm
ilgilendigin icin sagolasin cnm benim, bendede hapsirirken öksürürkwn fln kasiklarima bicak saplanir gibi oluyor ama bu farkli birseydi1 saatir yok, ztn geldigi anda aci oluyor sonrasinda hic birsey olmamis gibi. Baya uykusuz yorgunum, yarin devam ederse, hemen hastahaneye gidicem, simdi uyicam galiba.
Gidersem cnm sizlerede haber veririm insAllah
Canım bide yoruldun mu ekstra çünkü ben haftasonu kuzenin sünnet vardı.. Kendimi hala hamile gibi gormeyıp , horon falan oynadım.. Sonra yıne oldu .. Az bi kendimizi bilmemiz lazım artık
Gecmis olsun....
Bebisin nasildi keyfi yerinde mi :) foto verdiler mi ??? Rahatlamisindir ne guzel... Aslinda belki hersey normal de biz vucudumuzun degisimden korkuyoruz ... Bebek arabasina niye kafaniz karisti ??
Bebisim gayet iyiydi canim cookk sagol.fotograf verdiler.cd de verdiler.parmagini emdi hep cirkinnn:)
Bebek arabasinda cok cesit varmis canim ya cok kararsiz kaldik.biraz daha sorup soristurcaz tecrubelilre.bgun avm deki butun bebekli kadinlari durdurup fikir aldim.deli demislerdir kesin:)
Nerden buldun o kadar enerjiyi :) supersin yaaa
merhaba hanımlar bende 21+5 günlük hamileyim esenyurt, beylikdüzü tarafında uygun fiyata ayrıntılı ultrason yaptıran varmı?? acil cvp verirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler..
Bende avcılarda yaptrdm cnm 200 tl ye. Ama cd den memnun kalmadım. Sorun yaşadk içinde goruntu var sadece 5 saniyelik. Bugun eşim arıcak hastaneyı tekrar gelicez diye itiraz edicek. Ama muaynesı cok ıyı. Sadece cd de sıkıntı cıktı bizim
Bende avcılarda yaptrdm cnm 200 tl ye. Ama cd den memnun kalmadım. Sorun yaşadk içinde goruntu var sadece 5 saniyelik. Bugun eşim arıcak hastaneyı tekrar gelicez diye itiraz edicek. Ama muaynesı cok ıyı. Sadece cd de sıkıntı cıktı bizim
hangi hastanede yaptırdınız acaba?? ya ben çok geride kaldım işten güçten fırsat bulup gidemiyorum hastaneye doğumu özel hastanede yapıcam inşallah ama geçen izin aldım gittim hastaneye doktor gelmedi zaten ortamıda çok sevmemiştim düzgün bir doktorda bulmam gerkiyor.. eşim benden daha iyi bu konuda bütün hastaneleri arayıp bilgi alıyor ama ben daha doktorumu bile bulamadım( (
hangi hastanede yaptırdınız acaba?? ya ben çok geride kaldım işten güçten fırsat bulup gidemiyorum hastaneye doğumu özel hastanede yapıcam inşallah ama geçen izin aldım gittim hastaneye doktor gelmedi zaten ortamıda çok sevmemiştim düzgün bir doktorda bulmam gerkiyor.. eşim benden daha iyi bu konuda bütün hastaneleri arayıp bilgi alıyor ama ben daha doktorumu bile bulamadım( (
Canm ben beylikduzu medilife burcu betül kazdal a gidiyrm. Mukemmel bir doktor. Cok ilgili. Tavsıye ederm. Dogumuda inş orda yapmayı düşünüyorum.
Avcılar vera gorüntüleme merkezı adı.
çok teşekkürler..
Alirken tutma yonunun iki tarafa donmesine dikkat et... Ruzgar cikti mi tuttugun yeri diger tarafa ceviriyorsun .... Veya bebegini gormek istersen kendi tarafina alabiluosun... Yaza oturmaya baslayinca da diger tarafa cevirip etrafa baminabilio... Cok guzel bi ozellik o ... Tavsiye ederim
Gunaydin kizlarr
Canim evet o cok onemli bi ozellik ona dikkat edicem.iste travel tarzi ilk baslar icin cok kullanisli ama sonra hantal kaliyomus.bilemedimm.dun bide cok guzel lohusa pijama gecelim buldum az daha netten alyodum yari fiyatina bile varmis
günaydınn canım,bizde link göndersen de bizde baksak pijamalaraa
Canim lohusasepeti diye bi site var.orda cesit cik.baska ihtayaclar da karsilanabilir.
sağolasın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?