Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

He kızlar bu arada ayrıntılıdaki cinsiyetın degısme ıhtımali yok neyse o bilin istedim ben yumurtalığına kadar gördüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy allahım yaa yumurtalıkları da varmış onlarınn minicik şeyler daha doğmadan oluşuyo herbişeyleri rabbim ol derse herşey oluyo vala

Gecmis olsun....
Bebisin nasildi keyfi yerinde mi :) foto verdiler mi ??? Rahatlamisindir ne guzel... Aslinda belki hersey normal de biz vucudumuzun degisimden korkuyoruz ... Bebek arabasina niye kafaniz karisti ???

Bende cok hapsuruyorum bitek bende degilmis demek :) tabi hapsururken bacaklari da otomatik capraz yapiorum hihihihi

Canım bide yoruldun mu ekstra çünkü ben haftasonu kuzenin sünnet vardı.. Kendimi hala hamile gibi gormeyıp , horon falan oynadım.. Sonra yıne oldu .. Az bi kendimizi bilmemiz lazım artık

Nerden buldun o kadar enerjiyi :) supersin yaaa

Alirken tutma yonunun iki tarafa donmesine dikkat et... Ruzgar cikti mi tuttugun yeri diger tarafa ceviriyorsun .... Veya bebegini gormek istersen kendi tarafina alabiluosun... Yaza oturmaya baslayinca da diger tarafa cevirip etrafa baminabilio... Cok guzel bi ozellik o ... Tavsiye ederim

Nerden buldun o kadar enerjiyi :) supersin yaaa

Cok özlemiştim kuzenleri falan ee bide düğün bizim düğün ekstra da laz olunca durum bu canım .. Evde olunca bütün gun yatıyorum ama gezme olunca tık yok bende :)

merhaba hanımlar bende 21+5 günlük hamileyim esenyurt, beylikdüzü tarafında uygun fiyata ayrıntılı ultrason yaptıran varmı?? acil cvp verirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

merhaba hanımlar bende 21+5 günlük hamileyim esenyurt, beylikdüzü tarafında uygun fiyata ayrıntılı ultrason yaptıran varmı?? acil cvp verirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

Bende avcılarda yaptrdm cnm 200 tl ye. Ama cd den memnun kalmadım. Sorun yaşadk içinde goruntu var sadece 5 saniyelik. Bugun eşim arıcak hastaneyı tekrar gelicez diye itiraz edicek. Ama muaynesı cok ıyı. Sadece cd de sıkıntı cıktı bizim

Avcılar vera gorüntüleme merkezı adı.

Gunaydin kizlarr
Canim evet o cok onemli bi ozellik ona dikkat edicem.iste travel tarzi ilk baslar icin cok kullanisli ama sonra hantal kaliyomus.bilemedimm.dun bide cok guzel lohusa pijama gecelim buldum az daha netten alyodum yari fiyatina bile varmis

günaydınn canım,bizde link göndersen de bizde baksak pijamalaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…