Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Sporumu yaptim geldim. Dus aldim tepikleri dinliyorum simdiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy maşallah sana. Bizde evde karpuz büyütelim :-D

Gider gider kil8larin hepsi bisey olmaz. Araliktan sonra zayiflama topigindeyiz:))

Hahahaha demi ordan devam ederiz artık

Sana heveslendim bende taktim kocami koluma yuruyuse ciktik simdi ewe geldik hava kararinca :)

En iyisini yapiosn cnm kışin zor olcak koca gobek ve sogukta

Bugun netten bebek yatagi baktim fikir edinmek icin ... Sallanan modelleri de varmis ... Kararsiz kaldim alim mi oyle bisi diye ... Sonra vazgectim sallamaya alistirmamak icin ... Belki giderim.ikeadan uyduruk bisi alirim

Bugun netten bebek yatagi baktim fikir edinmek icin ... Sallanan modelleri de varmis ... Kararsiz kaldim alim mi oyle bisi diye ... Sonra vazgectim sallamaya alistirmamak icin ... Belki giderim.ikeadan uyduruk bisi alirim

Ben park yatak alicam dogumdan 3 yasa kdr kullanabiliyosun. E bebekte bi tane hosuma gitti. Fiyatida cok uygun.

http://mobil.e-bebek.com/baby-plus-cok-fonksiyonlu-park-yatak_LEB-P610TP

1-2 yil o yatakta yatar sonra genc odasi alirim diye dusundum bende...

Bende oyle dusundum. Simdi bebek odasi yapip sonra genc odasi cifte masrafa gerek yok. Ablamda yapti bebek odasi ama dogar.dogmaz besigi yatak odasina aldilar. Buyuyen besikti hic acmadilar bile 5 yasinda genc odasi aldilar

Senin begendigin cok guzel tekerlekli istedigin tarafa rahatla tasirsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…