Kizlaaaarrr nerdesinizzzzz? Kocalar erken mi geldi bugunnnn:)) hafta sonu gezmelerimiiii :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun cok az duydum zaten yattim aksama kdr disarida cikmadim sporada gitmedim. Ev sporu yaptim temizlik falan:))
yok yaaa ne gezmesi,ben evde o arkadaşlarıyla dışarda
Ohh ne guzel ewde kafa dinlemissin
Sen bugun ben gibi olmussunyat kalk ye yat kalk :) aman sakin haa sporu ihmal etme ... IDOLUMSUN
yok yaaa ne gezmesi,ben evde o arkadaşlarıyla dışarda
Sen niye cikmiyosun disari kuzum
amann canım ya zaten sabahdan akşama kadar evde yalnızım,gitmesin istiyorum da arada gidiyo bölee
Isim gec bitti bugun spor salonuda erken kapaniyodu. Sıkıldim ayol simdiden. Gunduzde uyudum gece uyku tutmaz.uyutmicam sizi:))
beni yemeğe götürdü yemekden sonra ben eve o kankilerinin yanınayakınlarda bi arkadaşım olsa durmam evde bende çıkarım da malesef bi eşim var çıkabileceğim,sürekli de olmuyo,onunda arkadaş ortamı var
Bende ctesi gunu esimle gezmeyi hic sewmiorum ... Ikimizin de uyuzlugu tutuyo hiiic anlasamadimiz bi gun ... Pazar bal kaymak ctesi ayri frekans ... Bende diom gitse de yalniz kalsam
Uyutma :) gece cok denk geliriz senle burda
Birbirimize yakin olaydik aksamlari hamile yuruyusu yapardik hep beraber. Benimde oyle. 1 senedir ankaradayim daha yabanci yer gibi. Istanbulumda olaydim dururmuydum hic
Birbirimize yakin olaydik aksamlari hamile yuruyusu yapardik hep beraber. Benimde oyle. 1 senedir ankaradayim daha yabanci yer gibi. Istanbulumda olaydim dururmuydum hic
Zaten bi senle denk geliyoruz geceleri :))
Ankaranin genel olarak sikici bi temposu varistanbul ayri bir memleket
aynen ya toplanıp yürüyüş yapardık hep beraberraslında ben ilçeden merkeze geldim ama yinede pek kimse yok,zaten çok arkadaşı olan biri değildim
aynen ya toplanıp yürüyüş yapardık hep beraberraslında ben ilçeden merkeze geldim ama yinede pek kimse yok,zaten çok arkadaşı olan biri değildim
Fazla arkadas ta iyi degil de soyle kafa dengi iki kisi olsa super olur .... Insan bazen esinden daha cok iyi bi arkadasa ihtiyac duyuyo... Bende gurbette siz gibi yalniz
Burda sa bi 7. Cadde diye bi yer var bana yakin amaaaan hep ayni genc zibidiler bu saatte. Ailelerde yuruyus yapiyoda tek basima sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?