Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Bugun cok az duydum zaten yattim aksama kdr disarida cikmadim sporada gitmedim. Ev sporu yaptim temizlik falan:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen bugun ben gibi olmussun yat kalk ye yat kalk :) aman sakin haa sporu ihmal etme ... IDOLUMSUN

Sen bugun ben gibi olmussun yat kalk ye yat kalk :) aman sakin haa sporu ihmal etme ... IDOLUMSUN

Isim gec bitti bugun spor salonuda erken kapaniyodu. Sıkıldim ayol simdiden. Gunduzde uyudum gece uyku tutmaz. uyutmicam sizi:))

Sen niye cikmiyosun disari kuzum

beni yemeğe götürdü yemekden sonra ben eve o kankilerinin yanına yakınlarda bi arkadaşım olsa durmam evde bende çıkarım da malesef bi eşim var çıkabileceğim,sürekli de olmuyo,onunda arkadaş ortamı var

amann canım ya zaten sabahdan akşama kadar evde yalnızım,gitmesin istiyorum da arada gidiyo bölee

Bende ctesi gunu esimle gezmeyi hic sewmiorum ... Ikimizin de uyuzlugu tutuyo hiiic anlasamadimiz bi gun ... Pazar bal kaymak ctesi ayri frekans ... Bende diom gitse de yalniz kalsam

Birbirimize yakin olaydik aksamlari hamile yuruyusu yapardik hep beraber. Benimde oyle. 1 senedir ankaradayim daha yabanci yer gibi. Istanbulumda olaydim dururmuydum hic

Bende ctesi gunu esimle gezmeyi hic sewmiorum ... Ikimizin de uyuzlugu tutuyo hiiic anlasamadimiz bi gun ... Pazar bal kaymak ctesi ayri frekans ... Bende diom gitse de yalniz kalsam

hahahha arada oluyo öyle evet bazen bizde dışarı çıkarız tartışmakdan dolaşmayı unuturuzz

Ankaranin genel olarak sikici bi temposu var istanbul ayri bir memleket

aynen ya toplanıp yürüyüş yapardık hep beraberr aslında ben ilçeden merkeze geldim ama yinede pek kimse yok,zaten çok arkadaşı olan biri değildim

Ankaranin genel olarak sikici bi temposu var istanbul ayri bir memleket

Istanbullu olan biri olarak ankarada bayilcam sikintidan nerdeyse. Istanbulda sabaha kdr hayat var ankarada 10 dedimmi bitiyo hersey. Bi pavyonlar acik. Orayami takilsam:))

aynen ya toplanıp yürüyüş yapardık hep beraberr aslında ben ilçeden merkeze geldim ama yinede pek kimse yok,zaten çok arkadaşı olan biri değildim

Burda sa bi 7. Cadde diye bi yer var bana yakin amaaaan hep ayni genc zibidiler bu saatte. Ailelerde yuruyus yapiyoda tek basima sevmiyorum.

Fazla arkadas ta iyi degil de soyle kafa dengi iki kisi olsa super olur .... Insan bazen esinden daha cok iyi bi arkadasa ihtiyac duyuyo... Bende gurbette siz gibi yalniz

Fazla arkadas ta iyi degil de soyle kafa dengi iki kisi olsa super olur .... Insan bazen esinden daha cok iyi bi arkadasa ihtiyac duyuyo... Bende gurbette siz gibi yalniz

Senin işin daha zor cnm orda ya. Allah yardimcin olsun. Kac senedir ordasin?

Burda sa bi 7. Cadde diye bi yer var bana yakin amaaaan hep ayni genc zibidiler bu saatte. Ailelerde yuruyus yapiyoda tek basima sevmiyorum.

evet ya tek başına bende sevmiyorum,insanlarda bu devirde çeşit çeşit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…