Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Senin begendigin cok guzel tekerlekli istedigin tarafa rahatla tasirsin ...

Aynen cnm hem park hem yatak. Ama bebek arabasi konusunda kararsizim. Hemen lazim oluyomuki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın şeker annişler,park yatakdan bahsetmişsiniz,bende karasızım ama mantıklı olan da park yatak alıp 2-3 sene kullanmak,sonrasında oda yapmak gibi geliyo

günaydın şeker annişler,park yatakdan bahsetmişsiniz,bende karasızım ama mantıklı olan da park yatak alıp 2-3 sene kullanmak,sonrasında oda yapmak gibi geliyo

Kızlar park yatak evet mantıklı bende onu düşündüm. Ama illakı dolap falan almak gerekıyo kıyafetlerını koymak için. Yastık yorgan koymak için. E oda odasnda olcak. Bende herseye uyum saglıcak guzelbi dolap cekmeceli şifonyer gbi bişey alıp odasına yerleştrmeyı düşünüyrm. Park yatagı zaten yatak odamda olucak. Sonra 4 yaşında falan bi yatak alırım artk odasına. Siz nasıl düşünüyosunuz kafam cok karıştı benm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet yaa birde kıyafetler için falan dolap lazımm,yani uyumlu alınırsa gayet güzel de olur.bence iyi fikir seninki

evet yaa birde kıyafetler için falan dolap lazımm,yani uyumlu alınırsa gayet güzel de olur.bence iyi fikir seninki

E yani kıyafetlerını nevresm takmlarını ıvırını zıvırını nereye koyucaz. Krem yada bej bi dolap alınır. Herseyle uyum saglar.şöyle bi dolap düşünüyrm mesela

evet dolabda güzelmiş.yani herşyle uyum sağlar krem-bej renkleri.değiştirmeye de gerek kalmaz.bi yatak tamamdırr

evet dolabda güzelmiş.yani herşyle uyum sağlar krem-bej renkleri.değiştirmeye de gerek kalmaz.bi yatak tamamdırr

Aynen oyle cnmmmm kızıma bide pembiş yatak aldıkmı tamammdr işte😀😀

Bende kanepem var alti sandikli onu koymayi dusunuyorum... Ilerde esim rahat uyusun die belki bebisin odada yatmam gerekir diye... Bide cekmeceli bisiler alirim belki fazla esya istemiyorum elimin altinda

Bende kanepem var alti sandikli onu koymayi dusunuyorum... Ilerde esim rahat uyusun die belki bebisin odada yatmam gerekir diye... Bide cekmeceli bisiler alirim belki fazla esya istemiyorum elimin altinda

herkes kendine göre aarlayacak bişiler artıkk...

Kızlar bende bugun ikeaya gıdıcem .. Daha oncede yazmıştım. Ee kız olunca elbıselere sadece şifonyer yetmıycek .. Dolap şifonyer alınca yatakta olsun ıstıyorum . Hemde ikeadan cok uyguna gelecek .. Ben hep bebişin odasının beyaz olup , duvar aksesuarla süslü olsun istıyırum .. Ikea bütün isteğime uyuyor .. Yatak odam küçük oldugundan yatak odası için napabılırum onuda gezip bakıcam artık ..

hadi bakalım inşallah kafana göre uyan bişiler bulursun canımmm

Bence de renkli sifonyer iyi fikir

Bakıcam artık ama sanırım şifonyerde beyaz olup , cibinlik falan olacak duvar canlı olsun istıyırum .. Eşimde ressam arkadaslarımız var duvarda sticker yerıne onlar mı bişiler yapsın dıyor . Benden hevesli dekor konusunda .. Sabırsızlıkla odanın boyanmasını beklıyorum hemen alıp kurucsz yoksa

Resim degisik bi fikir guzel durabilir ... Kiz odasi bol dekoratif ayna da kullan guzel olur kokos kiz olcak daha simdiden

Kizlaaaarrr nerdesinizzzzz? Kocalar erken mi geldi bugunnnn:)) hafta sonu gezmelerimiiii :))

Gezdik boll boll :)
Sen nasilsin neler yaptin .... Tekmelere dewam mi

Bugun cok az duydum zaten yattim aksama kdr disarida cikmadim sporada gitmedim. Ev sporu yaptim temizlik falan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…