Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Burda sa bi 7. Cadde diye bi yer var bana yakin amaaaan hep ayni genc zibidiler bu saatte. Ailelerde yuruyus yapiyoda tek basima sevmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben sewemedim hic o 7. Caddeyi dedigin gibi hep genclik orda... Neyse ki spora gidiosun ....

Fazla arkadas ta iyi degil de soyle kafa dengi iki kisi olsa super olur .... Insan bazen esinden daha cok iyi bi arkadasa ihtiyac duyuyo... Bende gurbette siz gibi yalniz

tabi canım,bi iki tane yeter,fazlası zarar yalnızız dostlar yalnızız yalnızz

evet ya tek başına bende sevmiyorum,insanlarda bu devirde çeşit çeşit

Ya hani artik gobis belli oluyo hamile gobegi oldu artik ama bunu gore gore abaza insanlar yicekmis gibi bakiyo. Gerci 7 yasinda erkek cocuklarina tecavuz eden sapiklarla dolu bi millet olduk. Allahim yavrularimizi uzak tutsun bunlardan.

aynen canımmmm,sapıklara hiç farketmiyo,evli,hamile,küçük,büyük....allah hepimizi ve en çokda bebişlerimizi uzak tutsunnn

Bunun boylesine iki laf etsen sana mi bakioz der uste cikar .. Yada millete rezil olmamak icin susarsin ohh bunun da hosuna gitti der daha cok bakar ... Terbiyesizden bol ne var

Bunun boylesine iki laf etsen sana mi bakioz der uste cikar .. Yada millete rezil olmamak icin susarsin ohh bunun da hosuna gitti der daha cok bakar ... Terbiyesizden bol ne var

Aynen cnm hele ank kro cooookk

daha önce aradık,o zaman 15. haftalarımda falandım,daha çok erken 29. haftadan sonra başlayın dediler ondan

Bebek yetistermeyle mi alakali yoksa doguma hazirlikmi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…