günaydınn canımmmbizde seni özledikkk... evrim geçirdi artık bölee olucak galibaa, alışıcizz artık allaha şükür iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl benim doktor şekerle ilgili hiçbişi söylemedi yaa,yapmıyacak mı acaba
canım merhaba ben yaptım dr bı hafta once yaptı cok zamana takılmadı yanı temız cıktı ama 3.5 saat hastanedeydık saat bası kan aldılar mesakatlıydı ve de su ıcmek yemek yasak off zordu cok helekı o glıkozlu su fenaydıı aklıma geldıkce sekerden soguyorum 3 gun hıc tatlı bısey yıyemedım gereklıymıs ne yapalımKizlar sizi ve yigyenlerimi özledimSite Bitkisel hayata girmis gibi insAllah düzelir kisa zamanda.
Nasilsiniz? Bebislerimiz nasil? Ne durumdasiniz? Seker Testini yaptirma zamani geldi galiba, yapan varmi?
daneeem yaa ne tatlılar kızzzz yerım onların kucuk bacaklarını ben haaam dıyebunlar da bizim gördükçe aldığımız ciciler sadece bu kadar,allah izin verirse bi dahaki ay başlayacağız alışverişee
canım merhaba ben yaptım dr bı hafta once yaptı cok zamana takılmadı yanı temız cıktı ama 3.5 saat hastanedeydık saat bası kan aldılar mesakatlıydı ve de su ıcmek yemek yasak off zordu cok helekı o glıkozlu su fenaydıı aklıma geldıkce sekerden soguyorum 3 gun hıc tatlı bısey yıyemedım gereklıymıs ne yapalım
aminnnyapma yadüzelir diye umut ediyorum yoksa böyle giremiyorum bilgisiyardan pek
Allah iylik versin iyi olun hamislerim yigyenlerim
Seker testine göndermeli, cünkü eger varsa diyet yapiyorsun, öbür türlü bebege zarar verebiliyormus. Bizim burda ztn Sekeri olan kadinlara gününden önce digmazsa, verdikleri dogum tarihinde suni sanciyla dogurtuyorlarmiski, bebei Allah korusun öldürebiliyormus
Ben galiba yarin gidicem, sekerli su iciriceklermis ac karnina böhhhhhArdindan su bile icemiyormussun 2saat sonra yine ayni islem galiba yarin artik rapor ederim size insAllah
Kendinize iyi bakin, Sizlere yazamazsamda takip etmeye calisiyorum :) bende liste yapip gönderirim size insAllah bu arada whatsapp varsa ordanda devam ederiz grup yapip. duyguyla konusuyoz arada bir cok iyi oluyor
aynennn ne ısırılır demi az ele avuca gelince bebişlerrdaneeem yaa ne tatlılar kızzzz yerım onların kucuk bacaklarını ben haaam dıyeruyamda doguma gıdıyodum amelıyathanede yatıyorum aneztezıcı gelmek bılmıyo ordakı stres bıtırdı benı 7 de kalktım dıkıldım esım sen kafayı fazla taktın dıyo bı de benım ıkıncı dogum olcak ama herhalde kaygılar basladı o zaman ne o0lacagını bılmıyodum ya sımdı bılıyorum offffffffffffffffffff
benimde duygular alt üst,hemen ağlıyorum maleseffBenim kiz kardesim yaptirdi 2 ay once bisey yok dedi limonata gibi bisey icirdiler ama kotu degil dedi. Her hastane farkli bisey veriyo demekki. Bu aralar yine psikolojim gel gitler icinde. Ilk 3 ayimdaki gibi herseye takip agliyorum. Bebegim tekmelemese tebessum edemicem. Simdiden bile cok guc veriyor bana. Ruyamda da dogurmusum işten mi dönüyorum nerden donuyorsam topuklar popoya vura vura kosuyodum bebegime ozledim diye. Dogumdan sonra ise donmek bakiciya birakmak ölüm gibi gelicek
Canım doktor izin veriyorsa ve kendini iyi hissrdıyorsan neden olmasın .. Moralde cok iyi gelir tabi .. Bayramda bende çıktım yola hatta doktor aksini söylemesse ve nasip olursa kurbana da Denizli'ye gıdıcemKızlar hafta sonu esimin yanına gitmek istiyorum 6saatlik yol dr izin veriyor ama icimde bi endişe var..bayramda 4saatlik tatile gitmistim bişey olmadi rahat gidip geldim simdi de gidebilirim bisey olmaz dimi
Ailem istemiyor gitmemi ama ben çok istiyorum sizden destek almak istedim..var mi bu haftalarda yola cikan acaba
canımm beniimm bende seni merak ediyordum yazdığın iyi oldu,allah şükür iyiyiz günleri saya saya geçiyo böle zaman, sende iyisindir inşallahh,girme strese kuzum yaamrb kizlarrr uzun zamandirr girmiyorumm nasilsinizzzz bakimm hamileligim biraz stresli oldugu icin bisey yazamiyorum Rabbimize sukur ama bugune kadar gekdikk darisi diger gunlerin basinaaa sizlerde nevar ne yok onumuzdeki cumaa bende test yaptiracagimm acaba sekerr icinmis miii
iyiyim cok sukur canim ama gunlerim korkuyla gecio dr um hersey normal dioo ins gule gule.oglusumu dunyaya getiririm ins bebislerimizi guzelliklerle gormeyi nasip eyler Rabbimiz. bu cuma dgl onumuzdeki cuma kontrolum var erkwn dogum riskine karsin 5 tane igne vuruldum inds bisey olmadan atlatirim bu gunlerideecanımm beniimm bende seni merak ediyordum yazdığın iyi oldu,allah şükür iyiyiz günleri saya saya geçiyo böle zaman, sende iyisindir inşallahh,girme strese kuzum yaa
inşallahh canım yaaa,aminnnniyiyim cok sukur canim ama gunlerim korkuyla gecio dr um hersey normal dioo ins gule gule.oglusumu dunyaya getiririm ins bebislerimizi guzelliklerle gormeyi nasip eyler Rabbimiz. bu cuma dgl onumuzdeki cuma kontrolum var erkwn dogum riskine karsin 5 tane igne vuruldum inds bisey olmadan atlatirim bu gunleridee
iyiyim cok sukur canim ama gunlerim korkuyla gecio dr um hersey normal dioo ins gule gule.oglusumu dunyaya getiririm ins bebislerimizi guzelliklerle gormeyi nasip eyler Rabbimiz. bu cuma dgl onumuzdeki cuma kontrolum var erkwn dogum riskine karsin 5 tane igne vuruldum inds bisey olmadan atlatirim bu gunleridee
evet aramalrı geliyo musun diye falan sormaları gerekirdi,ya acil bişi olmuştu da geç kaldın, kimin umrundaakızlar merhaba şuan canm biraz sıkkın bgn sabahtan beri heyecandan duramıyorduım bebişimi görecem diye işyerinde işlerimin uzamaası sebebiyle 20 dk randevuma geç kaldm doktorumda çekmiş gtmiş sekreterinde ne bir arama ne bişi gititm oraya zaten bi süredir kafam karışıktı bir başka doktro var aynı hastanede ona transfer olsam mı die ihanet ediyor gb olurum die bi türlü gidemedim şansıma da gtmek istediğim doktor doğuma girmiş onada gidemedm szce bana kendi doktoruımun sekretrenin dönüş yapması gerekmiyormu 22 haftalık hamileym ve düzenli olarak hep ona gttm birde hastane okadar uzaktaki yolda alah esirgesin kaza filanda olablr trafikte olablr geç kalınablr zaten gelmicek olsam arar haber veririm hiç doktro çıkacak geliyormusunz die aramadılar okadar para veriyorz çokmu şey istiyorum sizce değiştrmelimiyim çok soruımsuz ve ilgisizz
evet aramalrı geliyo musun diye falan sormaları gerekirdi,ya acil bişi olmuştu da geç kaldın, kimin umrundaadoktorda gitmek için seni mi bekliyomuş,hemen fırlamış
bi kereliğine git ne olacak,dotor olduğu halde gitsen başka doktora öle hisset derimde sonuçda doktor gitmişaynen aklımda olan doktora gdecem ama sanki ihanet edecekmişim gb geliuor nasıl bir hiise bu :/
yok bgn doğumda olduğu için onada gidemedm yarın direk ondann almayı düşünüyorum vardır her işte bir hayrbi kereliğine git ne olacak,dotor olduğu halde gitsen başka doktora öle hisset derimde sonuçda doktor gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?