hadi yap bakalımmm listeniibi yandan çok zevkli bir yandan kafa karıştırıcı... yavaş yavaş hallederiz ben şimdi listemi yapıcam :)
zaman icinde alinir taze anneler bnde ilk cocukta boyleydim bebegeilk ay aldiginiz ssyler ikinci ay olmaz hep her birini bir beden buyuk alin bacaklar cabuk uzuyo
o zaman bi küçük bi büyük falan amak lazımmzaman icinde alinir taze anneler bnde ilk cocukta boyleydim bebegeilk ay aldiginiz ssyler ikinci ay olmaz hep her birini bir beden buyuk alin bacaklar cabuk uzuyo
Çok güzel ve ciciler iyi günlerde giymeyi nasip etsin rabbim.resimli olanlar çok sert değil mi?Yıkandığında dahada sertleşir bebişin cildine zarar vermesin.bebek kıyafetlerinde oldukça pamuklu yumuşak yani işleme ve boyası az olan sade ürünler tercih etmek daha sağlıklı gibi geliyor.En azından 0-3 ay döneminde. Yeni doğduklarında okadar hassas oluyorki ciltleri.İnsan görünce dayanamıyor böle cici kıyafetleri ama herşey bebeklerin rahatlığı için.bunlar da bizim gördükçe aldığımız ciciler sadece bu kadar,allah izin verirse bi dahaki ay başlayacağız alışverişee
sağol canımmmÇok güzel ve ciciler iyi günlerde giymeyi nasip etsin rabbim.resimli olanlar çok sert değil mi?Yıkandığında dahada sertleşir bebişin cildine zarar vermesin.bebek kıyafetlerinde oldukça pamuklu yumuşak yani işleme ve boyası az olan sade ürünler tercih etmek daha sağlıklı gibi geliyor.En azından 0-3 ay döneminde. Yeni doğduklarında okadar hassas oluyorki ciltleri.İnsan görünce dayanamıyor böle cici kıyafetleri ama herşey bebeklerin rahatlığı için.
günaydınn canımmmKizlar sizi ve yigyenlerimi özledimSite Bitkisel hayata girmis gibi insAllah düzelir kisa zamanda.
Nasilsiniz? Bebislerimiz nasil? Ne durumdasiniz? Seker Testini yaptirma zamani geldi galiba, yapan varmi?
Canım bizdede hediyelerimiz tulumlarımız geldi ama henüz kıyafet alışverişini tam yapmadık .. Annemler yanıma gelince kıyafet alışverişini yapalım istıyorum . Bide dün bebek odamızı boyadık pembe ve mavi yaptık eşyalar beyaz olacak dıye duvarlar renkli olsun istedik .. Battaniye,uyku seti ve havlu bornozları Denizli'ye gıdınce alıcam ünlü markaların cpk daha uyguna fabrika mağazalarında alıcaz inş çeyiz alışverişimi de öyle yapmıştımbi kaç parça aldım kıyafet se tek bu body i aldım beşik zaten klasik model siz de durumlar nasıl?
Ne guzel odası olacak desene bizim maalesef imkanımız yok yani evimiz co k kucuk oda sayımız yok. Mecbur benimle yatacak aynı odada bebis. Mobilyaları nereden aldınız? Denizli de nerede var fabrika satis noktaları? Yoksa el pahası herseyCanım bizdede hediyelerimiz tulumlarımız geldi ama henüz kıyafet alışverişini tam yapmadık .. Annemler yanıma gelince kıyafet alışverişini yapalım istıyorum . Bide dün bebek odamızı boyadık pembe ve mavi yaptık eşyalar beyaz olacak dıye duvarlar renkli olsun istedik .. Battaniye,uyku seti ve havlu bornozları Denizli'ye gıdınce alıcam ünlü markaların cpk daha uyguna fabrika mağazalarında alıcaz inş çeyiz alışverişimi de öyle yapmıştımBu arada bi arkadsım vR onunla liste yapıcazzz biberon bakım ürünleri konusunda destek alıcam ..
Kişisel görüşüm yaptırmam doğrultusunda.. Ben Prof la gorustum kesinlikle yaptırılması gerek dedi. Bunca hoca yaptir derken bi kişi yaptırma diyor. Bebeğimi riske atamamKızlar ben şeker yüklemesi yaptırmadan bi riski var mı acaba
Hakkısın çok kilom yok risk yoktur diye boşuna uğraşmayayım dedimKişisel gorusu
Kişisel görüşüm yaptırmam doğrultusunda.. Ben Prof la gorustum kesinlikle yaptırılması gerek dedi. Bunca hoca yaptir derken bi kişi yaptırma diyor. Bebeğimi riske atamam
korkma cannımm,bi gün diğer günü tutmuyo ki bebişlerde.benimkide bi gün hareketli bi gün sakin olabiliyo,kötü şeyler getirme aklınakızlar bebeğim için dua edermisiniz. hareketleri yavaşladı korkuyorum. kontrole gidicem. dualarınza ihtiyacım var
bilemeyiz ki tuba ünsal ne kadar zayıf ama gebelik şekeri çıkmıştı diyet yapmıştı bu yüzden ki bebeklerin ölümüne sebep veriyor diyabet.. bence kesinlikle bahsi bile geçmemeli bu konunun direkt testi yapılmalı. ben 24. haftamı bekliyorum yaptırmak içinHakkısın çok kilom yok risk yoktur diye boşuna uğraşmayayım dedim
Canım bende ıvır zıvır odamı boşalttım ama neyi nere koycam bi görsen evde beni mucizelere yaratıyom .. Canım esim daha önce Denizli'de de çalıştığı için Biçok firma tanıdık direkt gidip alış yapabılıyoruz. Birçoğunun satışı olamasada dışarı .. Bu arada ben yegenıme de babadağ Hanından cok şey almıştım..umarım Denizli'ye gırtıgumızde alırız cok fark edıyor buralarda avmlerde markalara para verıyoruz sadece zaten cogu orada üretim .. Sen yakınmısın ki Denizli'yeNe guzel odası olacak desene bizim maalesef imkanımız yok yani evimiz co k kucuk oda sayımız yok. Mecbur benimle yatacak aynı odada bebis. Mobilyaları nereden aldınız? Denizli de nerede var fabrika satis noktaları? Yoksa el pahası hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?