Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

evet bende dün liste çıkarttım netten falanda bakarak,alınacak ne kadar çok şey var yaaa

Ben bazı şeyleri doğumdan sonra almayı düşünüyorum çocuk arabası gibi şeyler 30. Haftadan sonra büyükkk bir alışveriş olcak bizde şimdiden babamızı alıştırıyoruz Oda korkma hepsini alırız en iyisini alırız diyor bakalım.Ailelerde yardımmcı olmak istiyor ama ben kimseden birşey istemiyorum.Herşeyi kendimiz yapalım istiyorum.

aynen ölee bazı şeyler doğumdan sonraya kalabilir alıştır da kalbine inmesinn

aynen ölee bazı şeyler doğumdan sonraya kalabilir alıştır da kalbine inmesinn

Hehe inmesin artık ilk çocukda insan biraz daha eli bol oluyor onuda alıyım bunuda alıyım.Dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen ipin ucu kaçabilirAh ah birde cinsiyet net olsaydı uyuzcan...

Hehe inmesin artık ilk çocukda insan biraz daha eli bol oluyor onuda alıyım bunuda alıyım.Dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen ipin ucu kaçabilirAh ah birde cinsiyet net olsaydı uyuzcan...
evet herşey kusursuz olsun bebiş rahat etsin diye ne alacağımızı şaşırabiliriz olur canım yaa inşllahh bi dahaki gitmene artık net bişi söyleseler barii

bayanlar radyoojinin söyledii cinsiyet nettir yani kesin zaten detayli ayrintili ultrason bu adi ustunde

kızlarr bişi sorucam sizlere.. lavaboya gidiyorum afedersiniz idarımı yapıyorum tam çıkarken lavabodan bi kaç damla sanki bişi akıyo gibi oluyo bi bakıyorum, akıntı... sürekli olmuyo ama arada oluyo..benim gibi olan var mı

ömür boyu anlatacağın bir hikaye olacak.. benim eşim de erkek çok istiyordu halen umut ediyor ama ben alıştım kız fikrine.. önce sağlık gerisi boş.. cidden tuhaf bi durum

Benimde ayni cnm normal hamilelikte kokusuzsa sorun yok demektir

Benimde ayni cnm normal hamilelikte kokusuzsa sorun yok demektir

aslında burada hebberaber hazırlayabiliriz liste ya da herkes listesini yapıp eklerse eksiklerimizi de görebiliriz diye düşünmekteyim
Olabilir listeyi beraber yapalım belki birimizin gözünden kaçanı diğeri söler. Hatta bu akşam ben kendi listemi tekrar gözden geçirip resim olarak yükleyim .Tabi siteye girmek biraz zor oluyor artık bu soruna bir çözüm bulsalar iyi olcak.

bende yüklerimm kendi listemi düzenleyincee,hem eksiklerimizi görüp ekleme yaparızz iyi düşünmüşsünüzz

bayanlar radyoojinin söyledii cinsiyet nettir yani kesin zaten detayli ayrintili ultrason bu adi ustunde

Valla canım ayrıntılı detaylı olması bakan kişinin tecrübesine bilgisine bağlı kaldıki çevremizde yeni doğum yapanlar var birine erkek dediler kız doğdu bu akraba herşeyi mavi aldılar .Yakın bir zamanda bir arkadaşın yakını doğum yapmış aynı olay. Bu biraz tecrübe ve görme benim doktorumda cok emindi .bende videolara bakıyorum pipi yok yani (ben onlar kadar anlamam ama ) .bakalım hayırlısı farketmez kız erkek

aynenkizda bir erkekte fakat detayli ultrasn kadin dogumcudan daha uzman goze sahip radyoloji okuuolar isleri o ekran hem renkli gordum ben hem siyah hemde ic organlarini

Bu yuzdende fiyati pahali herkes yaptiramiyo ayrintili devlettede sira gelmiyo ne yazikki, bebehin tum anatomisini gormek mumkun intrrnetten aytintili ultrasonla cinsiyet goruntuleri yazin ve bebegin genitali karsiniza cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…