Rica ederim tatlim sen yazmissin bize yorum yapmasi kaldi... Yardimim olduysa ne mutlu
Yani bastan sona detayli okudum benim o kitap mevzusundan cikardigim olay su,
Seninle bir iki kez sancili donem gecirmis arkadas etek ve haber vermeme mevzuundan. Onun gozunde ki kendi de belirtmis Avrupa'nin degistirdigi birisin. Aslinda burada demek istedigi "sen Avrupa havasindasin, cool takiliyorsun, her seye ammaan modundasin" demek istiyor. Ustune sen gittim,geldim haberlerini vermeyince de bunu icten ice gurur meselesi yapti ki herkes yapar genelde. (Bunu da ben cok kostum pesinden tarzi cumleleriyle saglamlastirabiliriz tezimizi) neyse devam ediyim,
Kitap bahane ya da gercek, onu geciyorum. Bir sekilde almak istedi. Sen geldin, gelene kadar cabuk ol dedi sonea kitaplari aldi veeee, vin! Buradaki subliminal mesaji da "bak, kitaplarimi aldim, sen beni takmadin bak bende seni sallamadim" oluyor. Ha aslina bakarsan etek olayindaki seni silme ergenliginin bir diger versiyonu tabii :) zaten konusmalarin ve tavirlarin senin gayet olgun oldugunu gosteriyor uyusmazlik bundan kaynakli. Hakkinda en guzeli olsun