Saç Şekillendiriciler maşa arıyorum...

melke

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
249
6
643
41
Malatya
arkadaşlar uzun zamandır maşa almayı düşünüyorum ama birtürlü karar veremedim :18: saçlarım röfleli ve baya uzun... belimde diyebiliriz. 19,25,32lik karar veremedim :S
Babyliss 2325E Nano Teknoloji
BRAUN EC2 BOYALI SAÇLAR İÇİN İYONLU
BaByliss 2362CE Pro200 Seramİk

yada ne bilim remington da güzel diyorlar ama :S karar veremedim açıkcası yardımlarınızı bekliyorum

Ben Remington aldım.En iyisinin o olduğunu duymuştum.Model olarak tam adını bilmiyorum ama teflon mu diyorlar,kumaş kaplamamı diyorlar,saçları yakmayanlardan.Fiyatı bilmiyorum sizin miktar sınırınız ne ama,150 miydi 200 müydü onu da karıştırıyorum hep,çünkü epilasyon aletiyle birlikte almıştım,hangisi hangisinin fiyatıydı unuttum :))

fiyat sınırı yok sadece kalıcı doğal dalgalar olsun istiyorum... işe yaramayacak bişey için boşu boşuna para vermek istemiyorum da

fiyat sınırı yok sadece kalıcı doğal dalgalar olsun istiyorum... işe yaramayacak bişey için boşu boşuna para vermek istemiyorum da

Haklısınız,sadece maşa için değil.Bu hep böyledir.İnsan neden işine yaramayacak birşeye boşuna para versin ki.

Ben şahsen çok çok memnunum maşamdan.İlk defa birşeyden yana şansım tuttu :))

sizin dediğinizi nette biraz araştırdım da 19luk diyor öyle mi yoksa sizinki 25lik mi ?

19 luk benimki.Tam istediğim gibiydi zaten.Çok kıvırcık istiyorsam azar azar alıp yapıyorum,uğraşamayacaksam daha kalın alıyorum,öyle de güzel oluyor.Kısa süredede oluyor zaten...

peki saçlarınız uzun mu yani benim saçlarım içinde uygunmudur? sizide sorularımla boğdum teşekkürler ilginiz için

:)) Önemli değil...

Saçlarım maşayı ilk aldığımda uzundu ama şu an artık kısa.Yani kısa derken çokta kısa sayılmaz yine de.Öncesinde çok uzundu o yüzden :))

Nano, Mano hepsi hikaye Al fonex yahut Nem Mister... Profesyonel kuaför ürünü olsun...

kesinlikle ve kesinlikle babyliss öneririm. 2 yıldır kullanıyorum benimki 25mm.saçlarım belimde kalın sarıyorum çok güzel oluyor 3 gün kullanıyorum bana da bi arkadaşım tavsiye etmişti iyi ki almışım ama şu var ilk başlarda ben de yapamıyodum çabuk bozuluodu zamanla elim alıştı maşayı nasıl tutmam gerektiğini zamanla anladım yani olmuo die hemen moralinizi bozmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…