masa takımında kararsızım yardımcı olurmusunuz

pakizee

14.07.2012
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.055
1.465
kızlar allah kısmet ederse kendi evimize taşınacağınız mutfak dolaplarım beyaz bu masalarda eşimin kapattığı dükkanından elinde kalanlar
mavi masa çok şirin
diğerleri de çok şık
salonumda bir tane masam var 10-12 kişilik oda kahverengi masalara benziyor
yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Eklentiler

• masa 1.jpg
    masa 1.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 384
  • masa.jpg
    masa.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 399
  • masa2.jpg
    masa2.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 381
Ben maviyi beğendim.
Tamamen kahverengi olan ofis mobilyası gibi duruyor. Diğerinin de mobilya kısımları beyaz olsaymış daha hoş olurmuş.
Ama mavi-pembe olan cok tatlı.

Desenli kahve rengi ve mavi çok şirin
kızlar allah kısmet ederse kendi evimize taşınacağınız mutfak dolaplarım beyaz bu masalarda eşimin kapattığı dükkanından elinde kalanlar
mavi masa çok şirin
diğerleri de çok şık
salonumda bir tane masam var 10-12 kişilik oda kahverengi masalara benziyor
yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Desenli kahve rengi ve mavi çok şirin
desenli kahverengiyi eşim istiyor bende mavi konusunda kararsızım zaten 50 li li yaşlarda klasik mobilya tercih ederim sanırım. mavi masada içimde ukde kalıcak gibi kararsızım :)

mavi çok hoş uyumlu bi halı baharatlıklar vs. ile beyaz mutfak dolaplarına çokk yakışır

Bence desenli mavili kahverengili olan. Masa ve sandalyeleri çok daha kullanışlı görünüyor. Hem ahşapsa eğer sıkıldığınızda zımparalayıp istediğiniz renge boyarsınız. İster mavi ister beyaz. Mavinin tasarımı basit duruyor, desenli olan ise daha özenilmiş duruyor bence.

Hem kahverengili mavili desenli olanın ayakları da harika, bu ayakları artık piyasada bulmak çok zor. Tüm modeller basit düz şimdi.

Edit: Hatta hem sandalyelerin ayaklarını hem de masayı beyaza boyayın şimdiden, mis gibi uyumlu olur dolaplarınızla :KK28:

kesinlikle mavi; öyle canlı ve tatlı ki enerji katar mutfağa...diğerleri yemek odası gibi salona yakışır. yandaki sehpa ayrıntısına bittim bu arada.. hangi marka mobilya bunlar?

masa1 e bayıldı nerdesiniz. ankarada iseniz biz alalım onu

ben olsam maviyi seçerdim :) birazda mutfak dolaplarına bağlı. tamam beyaz ama tipi nasıl. onları görme şansımız varmı.

ilk resimdeki çok güzelmiş..
Mavide güzel ama ben ilk resimdekini beğendim, çok naif duruyor.

X