Maşa ve düzleştirici mi satıyorum.

pelinyaman28

bitola moj roden kraj jas te sakam od srce znaj
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
3.095
2.708
83
35
Merhaba Arkadaşlar;
Çok az kullandığım maşa ve düzleştiricimi satıyorum.
Düzleştiricinin markası Braun satin hair Colour Özellikleri:
Braun Satin Hair 7 Colour boyalı saçlar için Saç Düzleştirici saçınızın canlılığını ve sağlığını korur. IONTEC’li Eşsiz Renk Koruma Teknolojisi, sıcaklığın eşit olarak dağıtılmasını ve aşırı yükselmemesini sağlayarak, şekillendirme esnasında renk solmasını % 70'lere* varan oranlarda azaltır ve önemli ölçüde daha parlak bir renk sağlar.

*Renk Koruma Teknolojisi, orta ayarda iken, 230°C derece sıcaklıktaki saç düzleştirici ile karşılaştırılmıştır.

Maşanın markası ise babyliss seramik tabanlı ikisi 160 lira.

(Not: Hediye geldiler denemek amaçlı kullandım. $IMG-20140518-WA0001.webp $IMG-20140518-WA0005.webp Saçlarım kolay şekil aldığı için maşa, düzleştirici kullanmıyorum.)

Merhaba Arkadaşlar;
Çok az kullandığım maşa ve düzleştiricimi satıyorum.
Düzleştiricinin markası Braun satin hair Colour Özellikleri:
Braun Satin Hair 7 Colour boyalı saçlar için Saç Düzleştirici saçınızın canlılığını ve sağlığını korur. IONTEC’li Eşsiz Renk Koruma Teknolojisi, sıcaklığın eşit olarak dağıtılmasını ve aşırı yükselmemesini sağlayarak, şekillendirme esnasında renk solmasını % 70'lere* varan oranlarda azaltır ve önemli ölçüde daha parlak bir renk sağlar.

*Renk Koruma Teknolojisi, orta ayarda iken, 230°C derece sıcaklıktaki saç düzleştirici ile karşılaştırılmıştır.

Maşanın markası ise babyliss seramik tabanlı ikisi 160 lira.

(Not: Hediye geldiler denemek amaçlı kullandım. Eki Görüntüle 1123061 Eki Görüntüle 1123062 Saçlarım kolay şekil aldığı için maşa, düzleştirici kullanmıyorum.)

Sadece maşa ne kadar

Back
X