Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

hepinizi Adana da toplayayım ozaman.hem tanışmış oluruz

günaydın kızlar
ben geçen hafta bahsettiğim gibi bu hafta 3 gün mesaiye kalacağım. dünde mesaideydim
akşam
dürüm+salata+ayran
ara
çay+tarhana(maraş tarhanası)
sabah
1 kase nesfit+yarım galeta
ara öğün geldi canım bişey istemiyor yemeyeceğim galiba.
kendimden bahsedersem,
adım neslihan, gaziantepliyim ve burda yaşıyorum. 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim ama eşimle üniversitede tanışmıştık evlilik+ flört 9 yıldır tanıyorum. 2,5 yaşında bir kızım var. muhasebeciyim ve özel bir hastanede muhasebeci olarak 6 yıldır calışıyorum.

Ara öğün olarak çubuk kraker yedim. Suyumu içiyorum. Aslında acıkmadım ama mide boş kalmasın düşüncesiyle 5-6 tane yedim.

hepinizi Adana da toplayayım ozaman.hem tanışmış oluruz

otel çok güzel baktım da.
beleş ağırlarsan geliriz tabi. şimdi sizin günlüğünüz kaç küsürdür.
adananın yolları taşlı. hanımın çifliğine bakıyorum adananın neresi. mekan olarak çok hoş tasarlamışlar. teneke mahallesi o eski arabalar. hizmetçi gülizar. içli köfteniz yemekleriniz çok güzel.
antepinin maraşın yrfanın yemeklerine de benziyor baharatları yemekleri.
ne zamandır canım içli köfte istiyor. adana deyince aklıma düştü bak.

günaydın kızlar akşam eve gidince yeşil salata içine az beyaz peynir attım güzel oldu sabah aktivia kahvaltılık yedim
bende istanbulda yaşıyorum evliyim 4.yılımız bebiş yok 2 ay önce düşük yaptım. eşim askere gitmedi daha yük.lis.yaptı.ağustosda gidecek kısmetse normalde eşim ve bende mersin / silifkeliyiz:) emlak ofisinde çalışıyorum 3 yıldır

çido bende çok severim içli köfteyi annem mart ayında yanımdaydı bol bol yapmıştı ( annemi özledim içliköfteyi özledim offf

evet bende takmamaya çalışıyorum işte zamanla tecrübe kazandıkça atlatırım

kahvaltılık aktivia yı yeni duydum. ne zamandır reklamlarda çıkmıyor. markete bakayım nasıl bişimiş.
geçmiş olsun canım düşük yapmışsın. Eşin askere gitsin sonra düşünün bence. biz öyle yaptık.benim eşimde yükseklisans yapıyor işle beraber biraz zor gidiyor.benim eşimde ağustosta kısa dönem gitmişti.

uuf içli köfte:18: ben bide mersinlilerin çökelekleri oluyor biberli ekmekleri oluyor bayılıyorummmmmm

diğer dediklerini duymadım biberli ekmek falan.
içli köfteyide sevmeyen yok. kızlar yemek konusunu ben açtım dimi vurmayın bana. kapatsak bu konuyu. öğlen saldırcaz yoksa. öğlen kadınbudu köfte ve salata varmış yemekte.

evet canım doyurucu kapagında mısır gevregi var yogurdun içine katıyorsun canım bende tesadüf görmüşüm markette. sagol canım bebişi istiyorduk kısmet olmadı .kısmet degilmiş eşimde okul yazıyı hazirandan önce gönderirse ağustosta gidecek inş.kısa dönem çıkar uzun çıkarsa kötü olurum .
siz halletmişsiniz ne güzel darısı bize artık :)

Öğlen yarım kase mercimek çorba, 1 kaşık bahçıvan kebab, 2 tane kemalpaşa tatlısı yedim. Ekmek yemeyince aşırıya kaçmadığımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…