Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın bayanlar
akşam evde ton balığı yarım dilim kepekli ekmek salatalık domates yedim buraya kadar çok iyiydi daha sonra fringe izlemeye başladım o arada kardeşimin çikolatasından 2 parça aldım birde 7-8 tane cips yedim
ama bu sabah fazladan yürüdüm işe gelirken ip atladım çıkmadan önce bana yaramaz ki zaten onlar yesem de bişicik yapamazlar ufff

kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek ,tarçınlı süt ,1 kk peynir ,1 çay kaşığı bal ,salatalık, domates

canım ya bu sirkeli suyun hikmeti nedir? Sen nasıl bir faydasını gördün?

ben unutmadım ama canım istemedi kahvaltıdan sonra içtim iç sende.
midemiz küçüldü sanırım alıştık böyle yemeye.
2 kase köfte olmadı 1 kase olmalıydı.
2 dilim ekmek olmadı 1 dilim olmalıydı.
kaç haftadır az yemeye alıştık doyuyoruz zaten. bir de telkinm yöntemini kullan.
simurgh nerelerde buğün açmadı merak ettim. olsaydı şimdi sana ceza verirdi.

ip atlamışsın ya bişicikler olmaz. unutma yediklerimiz bize kilo yapmıyor.

günaydın bayanlar...tartıldım hiç kilo vermemişim üstünede 100 gr. almışım.nedenmi?çünkü dikkat etmedim geçen hafta.ama söz bu hafta listede kendimi gördüm ya sıkı tutucam işi....ama biraz motivasyona ihtiyacım var...lütfen gaz verinnn...66,5 kilom unutmadan...

canım şu haftaya gelene kadar hepimiz az çok kaçamak yaptık, ama bundan sonra kaçamak yok. Düşünsene yazın herkes incecik tiril tiril giyinecek herkesin giyidği kıyafet üstüne oturacak, ama sen bir dilim ekmek, bir kaşık fazladan yemek yüzünden bol kıyafetler giyeceksin ki bu kadar emek verdik boşa gitmesin. Bir tarafta yiecekler, bir tarafta cıvıl cıvıl kıyafetler. Seçimimizi yapalım. Hem bak her geçen gün zayıflıyoruz. İncecik olucaz. Durmak yooooook

azim istek sabır olduktan sonra verirsin. burda birbirimizi motive ediyoruz destek oluyoruz.
2 hafat gram vermediğim hatta aldığım oldu ama olsun yine de moralini bozma. yediklerine dikkat et yeter.birşeyler yerken biz gelelim aklına liste gelsin aklına.

google yaz bak sirkeli su miden sağlamsa yap. sabah aç karnına akşam yatarken ılık suya biraz sirke biraz limon bal varsa evde ben balda katıyorum. yağ yakmaya yardımcı oluyor diye biliyorum.

simurgh u merak etmeye başladım bu saatlerde iş yerinde olması gerekiyordu.
gelemeyecek gibi olsa dün bahsederdi.

kızlar ne işle meşgulsunüz sizi tanıyabilirmiyim.Ben Adana da yaşıyorum varmı bu şehirden acaba?

ben yaklaşık 2 ay önce mezun oldum mimarım eskişehirliyiz ama antalyada yaşıyorum ailemle birlikte. bizde 1 sene önce dayımın kızını gelin gönderdik adanaya düğüne gitmiştik yemeklerine bayıldım adananın

kızlar ne işle meşgulsunüz sizi tanıyabilirmiyim.Ben Adana da yaşıyorum varmı bu şehirden acaba?

ben adanada değilim iç anadolu bölgesinde yaşıyorum:)))
5 yıllık evliyim 1,5 yaşında bir oğlum var.evli,mutlu,çocukluyum :)))
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

mim kbr sendemi mimarsın. simurgh da mimar.

evet bende ilk tanıştığımızda sormuştum simurgh'a ben daha mimarcıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…