günaydın kızlar ne yediğimi yazıcam da korkuyorum
bir okudum yazdıklarınızı yaa siz nasıl ayakta duruyorsunuz dualarla mı yaşıyorsunuz
en çok ben yiyorum galiba
akşam : 2 kase sulu köfte + yoğurt + salata
ara : 1 elma yatarken sirkeli su
kahvaltı : 1 yumurta + 2 dilim kepek ekmeği + 5 zeytin + lor peyniri + domates salatalık
sabah sirkeli suyumu içmeyi unuttum ama kahvaltıdan sonra içsem olur mu?:44:
günaydın kızlar ne yediğimi yazıcam da korkuyorum
bir okudum yazdıklarınızı yaa siz nasıl ayakta duruyorsunuz dualarla mı yaşıyorsunuz
en çok ben yiyorum galiba
akşam : 2 kase sulu köfte + yoğurt + salata
ara : 1 elma yatarken sirkeli su
kahvaltı : 1 yumurta + 2 dilim kepek ekmeği + 5 zeytin + lor peyniri + domates salatalık
sabah sirkeli suyumu içmeyi unuttum ama kahvaltıdan sonra içsem olur mu?:44:
günaydın bayanlar
akşam evde ton balığı yarım dilim kepekli ekmek salatalık domates yedim buraya kadar çok iyiydi daha sonra fringe izlemeye başladım o arada kardeşimin çikolatasından 2 parça aldım birde 7-8 tane cips yedim
ama bu sabah fazladan yürüdüm işe gelirken ip atladım çıkmadan önce bana yaramaz ki zaten onlar yesem de bişicik yapamazlar ufff
kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek ,tarçınlı süt ,1 kk peynir ,1 çay kaşığı bal ,salatalık, domates
günaydın bayanlar...tartıldım hiç kilo vermemişim üstünede 100 gr. almışım.nedenmi?çünkü dikkat etmedim geçen hafta.ama söz bu hafta listede kendimi gördüm ya sıkı tutucam işi....ama biraz motivasyona ihtiyacım var...lütfen gaz verinnn...66,5 kilom unutmadan...
günaydın bayanlar...tartıldım hiç kilo vermemişim üstünede 100 gr. almışım.nedenmi?çünkü dikkat etmedim geçen hafta.ama söz bu hafta listede kendimi gördüm ya sıkı tutucam işi....ama biraz motivasyona ihtiyacım var...lütfen gaz verinnn...66,5 kilom unutmadan...
canım ya bu sirkeli suyun hikmeti nedir? Sen nasıl bir faydasını gördün?
kızlar ne işle meşgulsunüz sizi tanıyabilirmiyim.Ben Adana da yaşıyorum varmı bu şehirden acaba?
tatil günü hangi gündü simurgh'un? bugun omasın?
kızlar ne işle meşgulsunüz sizi tanıyabilirmiyim.Ben Adana da yaşıyorum varmı bu şehirden acaba?
cuma günüydü. buğün işte olamsı gerek.
ben adanada değilim iç anadolu bölgesinde yaşıyorum:)))
5 yıllık evliyim 1,5 yaşında bir oğlum var.evli,mutlu,çocukluyum :)))
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
mim kbr sendemi mimarsın. simurgh da mimar.
evet bende ilk tanıştığımızda sormuştum simurgh'a ben daha mimarcıkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?