Öğlen yarım kase mercimek çorba, 1 kaşık bahçıvan kebab, 2 tane kemalpaşa tatlısı yedim. Ekmek yemeyince aşırıya kaçmadığımı düşünüyorum.
2 tane kadınbudu köfte söğüş çok az ekmek
küçük parça ızgara tavuk 2 tane çiğ köfte ayyy çok oldu biliyorum tok halde yedim ısrar ettiler kıramadım diyetteyim deyince gülüyorlar.
onlar kendilerine gülsünler
ben de şu an büyük bir imtihandayım masamda yine yaş pasta var ben ona bakıyorum o bana bakıyor
sağol canım üşütmüş öksürük nezle ikisi bir arada.aman çocuklar hasta olmasında hafta sonu temizlik evle uğraştım. birde oğlum hastalanınca gecede uyumadı.doğal olarak bende heryerim ağrıyo. ama güne güzel başladım hava güzel sabahta birazda olsun verdiğimi görünce.
Çok geçmiş olsun oğluşuna, nazar değmesin topiğimizin miniklerine, dün benim oğlumd a hastalandı o yüzden yoktum öğleden sonra tabloyu da göremedim henüz, bakan abla aradı acil gel gittik doktor falan Allah tan önemli bişi yoktu üşütmüş şükür iyileşti, toparlandı, kaldığımız yerden devam sayfalar baya ilerlemiş, anca okurum herhalde, tablo hagi sayfada kızlar yaaa...
öğleden sonrada biz kesicez pasta servise sözüm vardı meyve alıcaktım pasta istediler 3 gibi falan kesicez. ince bir dilim alırım nasıl olsa yiyorum yiyorum bana yaramıyor.
akşam 1 kase biberli yoğurt yer günü kapatırım. arkadaşlar zayıflamışsın dediler. ne kadar mutlu oluyo insan böyle şeyler duyunca. öğlende dar paça pantolon denedim süper oldu. dayanamadım aldım bende.
geldim shekerler...merak edecek bisey yok. Dun evlilik yildonumumuzdu, program yaptik. biz sabah 5.30 da uyaniyoruz normalde ise gelirken. Yarim gun izin aldik. (kutlamamiz alkolluydu) sabah uyaninca bas agrisi yasariz diye, e bide gec yattik.
Aksam 1 dilim lazanya+3 kadeh kirmizi sarap+yarim sekerpare. (kutlama olmasina ragmen cok hafif atlattigimi dusunuyorum)
Sabah sirkeli suyumu ictim, 9da kahvalti yaptim
1 yumurta+1 kk peynir+1 domates+1 salatalik+cay+1 dilim kepek ekmek
2 ceviz+ 4 badem
oglen yemegi yemedim. ama suanda aciktim hafiften,ara ogun gibi bisiler yapicam. elma, yogurt falan
bide 5 te ara ogun yaparsam aksama idare eder beni sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?