kızlar ne işle meşgulsunüz sizi tanıyabilirmiyim.Ben Adana da yaşıyorum varmı bu şehirden acaba?
kızlar ne işle meşgulsunüz sizi tanıyabilirmiyim.Ben Adana da yaşıyorum varmı bu şehirden acaba?
simurgh da belki yenidir sormadım ama. gerçi sen yeni mezunsun ne güzel mimar olmak isterdim. güzel bir meslek.
yanlış hatırlamıyorsam 4-5 yıl olmuş mezun olalı. bende çok isteyerek gittim bölüme sadece mimarlık bölümlerini yazmıştım öss'de sonra okurken nefret ettimçok yorucu geçti benim için okul dönemi ama şimdi daha iyi gerçi işyerinde sorunlarım var biraz okulum uzamıştı benm 1 sene o zaman da çalışmıştım var biraz tecrübem ama işte bazı şişman, bencil, pislikler canımı sıkıyor bazen alışıcam bakalım zamanla
antalyada olanlar var mı bayanlar aramızda?
ayyy deli kız yaçok güldüm bu lafına şiman pislik bak şişmalık ne kadar kötü bişi. birine kötü söz söylerken bile şişko diyoz.
sıkma canını her işyerinde vardır o türlerden. birde seninki özel şiket sanırım.
üstüne basıp geç o şiman pisliklerin.
Antalya demeyin bana.Ağlarım
Antalya demeyin bana.Ağlarım
evet ya şişko olmayalım zaten bize yediklerimiz yaramıyoo ki evet özel şirket çok zorluyorlar insanı. bakalım 2012 de kpss ye giricem uşak ufak yer ofis açmak sıkıntı olabilir başta belediyede başlarsam iyi olur diye düşünüyorum bakalım hayat ne göstericek
antalyalımısın? bende hiç alışamadım buraya :18:
Ben İstanbulda yaşıyorum. Mühendisim. 2,5 yıllık evliyim ama heniz bebiş yok.
neden ağlıyorsun sen de antalyadamı okudun.
bu arada ara öğün kimse bişi yemedi.
ben de acıkmadım ama çekmecemde peynirli kraker var yicem birazdan.
şenaycım sen kendinden bahsetmiyorsun. bizde seni tanıyabiliyormuz.
Yok canım antalyalı değilim sadece tatillerde gidiyorum. Ama yaşamak istediğim bir yer. Kuzenim var belekte. Ona gittim bir kaç kez. Sevmiyorum büyük şehri Belek gibi yerlerde yaşarım ama yaşamak isterim. Antalya da yaşayan duyunca içim bir tuhaf oluyorr imreniyorum. Keşke bende orda yaşasam diyorum.
Bence de memuriyete geçmeye çalış. Özel sektör çok zor yıpratıcı Şimdiki aklım olsa öğretmen felan olurdum zaten
Ben İstanbulda yaşıyorum. Mühendisim. 2,5 yıllık evliyim ama heniz bebiş yok.
Adana dedin yaramı dağladın. Ünv. Adanada okudum. 9 sene oldu mezun olalı. Özlüyorum çok özlüyorum.
Zamanla bebiş de olur canım.Allah hayırlısını versin. Ben 7 yıllık evliyim biri 5 yaşında diğeri 9 aylık iki cadı kızım var. (Biraz hızlıyım galiba). Hastanede çalışıyorum
benim burda hiç çevrem yok ailem emekli olunca taşındı evet şehir olarak güzel ama işte yalnız olunca gözü görmüyo insanın bişiannemlerle yaşıyorum zaten ev işi yemek derdim yok yine de kendime bile vakit bulamıyorum bu nasıl iş anlamadım hem kocasına hem çocuğuna bakıp hem ev işi yemek yapan çalışan bayanların önünde saygıyla eğiliyorum vala
ben biraz önce yeşil çay içtim ara öğün niyetine birde evden kuru kayısı ve fındık getirdim akşama doğruda onu yiceem
tabiki canım.ben doğma büyüme İstanbul luyum.ama evlenip Adana ya yerleştim.32 yaşındayım.İşletme Fakültesi mezunuyum.şuan Sürmeli Hotelinde yönetici asistanı olarak çalışıyorum.1 kızım var.:)
yolumuz düşerse uğrarız sürmeli hoteline. adanayı merak ediyorum. gitmek isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?