Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

simurgh da belki yenidir sormadım ama. gerçi sen yeni mezunsun ne güzel mimar olmak isterdim. güzel bir meslek.

yanlış hatırlamıyorsam 4-5 yıl olmuş mezun olalı. bende çok isteyerek gittim bölüme sadece mimarlık bölümlerini yazmıştım öss'de sonra okurken nefret ettim çok yorucu geçti benim için okul dönemi ama şimdi daha iyi gerçi işyerinde sorunlarım var biraz okulum uzamıştı benm 1 sene o zaman da çalışmıştım var biraz tecrübem ama işte bazı şişman, bencil, pislikler canımı sıkıyor bazen alışıcam bakalım zamanla

ayyy deli kız ya çok güldüm bu lafına şiman pislik bak şişmalık ne kadar kötü bişi. birine kötü söz söylerken bile şişko diyoz.
sıkma canını her işyerinde vardır o türlerden. birde seninki özel şiket sanırım.
üstüne basıp geç o şiman pisliklerin.

evet ya şişko olmayalım zaten bize yediklerimiz yaramıyoo ki evet özel şirket çok zorluyorlar insanı. bakalım 2012 de kpss ye giricem uşak ufak yer ofis açmak sıkıntı olabilir başta belediyede başlarsam iyi olur diye düşünüyorum bakalım hayat ne göstericek

Antalya demeyin bana.Ağlarım

antalyalımısın? bende hiç alışamadım buraya :18:

Yok canım antalyalı değilim sadece tatillerde gidiyorum. Ama yaşamak istediğim bir yer. Kuzenim var belekte. Ona gittim bir kaç kez. Sevmiyorum büyük şehri Belek gibi yerlerde yaşarım ama yaşamak isterim. Antalya da yaşayan duyunca içim bir tuhaf oluyorr imreniyorum. Keşke bende orda yaşasam diyorum.

Bence de memuriyete geçmeye çalış. Özel sektör çok zor yıpratıcı Şimdiki aklım olsa öğretmen felan olurdum zaten

neden ağlıyorsun sen de antalyadamı okudun.
bu arada ara öğün kimse bişi yemedi.
ben de acıkmadım ama çekmecemde peynirli kraker var yicem birazdan.

Ben antalyada yaşamayı isterdim belekte beldibinde öyle yerlerde yaçşamak gibi bir isteğim var ama hayat koşulları maalesef.

Ben ara öğün yemiyorum zaten çay içiyorum yetiyor bana.

Aaa birde sakarya da yaşabilirim orasyı da çok severiim orda okudum çünkü. Orası küçük güzel bir yer.

Ben sevemiyorum büyük şehri

şenaycım sen kendinden bahsetmiyorsun. bizde seni tanıyabiliyormuz.

tabiki canım.ben doğma büyüme İstanbul luyum.ama evlenip Adana ya yerleştim.32 yaşındayım.İşletme Fakültesi mezunuyum.şuan Sürmeli Hotelinde yönetici asistanı olarak çalışıyorum.1 kızım var.:)

benim burda hiç çevrem yok ailem emekli olunca taşındı evet şehir olarak güzel ama işte yalnız olunca gözü görmüyo insanın bişi annemlerle yaşıyorum zaten ev işi yemek derdim yok yine de kendime bile vakit bulamıyorum bu nasıl iş anlamadım hem kocasına hem çocuğuna bakıp hem ev işi yemek yapan çalışan bayanların önünde saygıyla eğiliyorum vala

ben biraz önce yeşil çay içtim ara öğün niyetine birde evden kuru kayısı ve fındık getirdim akşama doğruda onu yiceem

Ben İstanbulda yaşıyorum. Mühendisim. 2,5 yıllık evliyim ama heniz bebiş yok.

3 yıl istemedik bizde bebiş bazı şeyleri bekledik iş askerlik falan.
olur canım kafaya takınca olmuyor bunu sakın unutma.bizde de öyle olmuştu. zamana bırak.
onun canı ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyor.

Zamanla bebiş de olur canım.Allah hayırlısını versin. Ben 7 yıllık evliyim biri 5 yaşında diğeri 9 aylık iki cadı kızım var. (Biraz hızlıyım galiba). Hastanede çalışıyorum

Acele etmiyoruz zaten yeni yeni düşünmeye başladık ama biraz iş durumlarımız sıkıntılı bizim ondan tam kendimize gvenemiyorz ama eşim çok istiyor bide o 33 yaşında artık istiyor çocuk ama ben kendime ve maddi durumumuza pek güvenemiyorum

buğünlerini çok iyi değerlendir. sonra ahhh kafam vah kafamm dersin.ev iş çocuk derken valla akşam yatarken dişimi fırçalamaya bile kolum kalkmıyor üşeniyorum. bu günlerini çok iyi değerlendir.

bu arada şenay bize sordu gitti. merak ettim doğrusu.

Günaydın kızlar,
Akşam eve gidince meyvemi yedim.Sonra 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. yürüyüşten sonra 1 tabak yayla çorbası bir tabak salata yedim.
Sabah 1 bardak su 1 kuru kayısı yedim.
Yürüyüş gerçekten iyi geldi bugün birkaç tur koşmayı düşünüyorum.

yolumuz düşerse uğrarız sürmeli hoteline. adanayı merak ediyorum. gitmek isterdim.

yolumuz düşerse uğrarız sürmeli hoteline. adanayı merak ediyorum. gitmek isterdim.

Ben de gitmek isityorum Çido arkadaşlarım orda gel diyolar ama işte evli çocuklu ve çalışıypsan istediğin şeyler anında olmuyo. Keşke fırsat olsa da gidebilsem. Önce zorlandım Adanaya alışmakta ama sonra çok zor koptum. Ahh ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…