Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bende 2 tane kuru kayısı yedim ara öğün diye akşam da eve gidince ya ton balığı yerim ya da yoğurt bu günü kaçamaksız atlatmam lazım
zayıflıyoruz heyo

yeşil çay poşette alıyordum pratik oluyor. geçen burda arkdaşın biri çaykurun bergamut aromalı yeşil çayını al demle dedi. iş yerinde yapıyorum.normal çay gibi parçalarını toplamak zor oluyo.
içmiyorum kaç gündür.ama diyetle beraber içildiğinde çok faydalı 2-3 sene önce günlük 2 bardak mutlaka ama mutlaka içerdim.çok faydasını gördüm. üstelik o sene kışın hiç hastalanmadım. sıkılaştım.

ben de anlatmıştım ama belki unutulmuştur ..
ben nihal..
33 yaşındayım..
8 haziranda bizim de 2 yıl bitiyo..
bizde de bebiş yok
yaz sonu düşünüyoruz..
kırklarımız karışacak..
izmirliyim..
ist da yaşıyorum..
dobişim

bebislerimiz yakin zamanda dogarsa oyun gurubu kurariz.
Benm kuzenim kadinlar kulubunden cok guzel arkadaslar edindi, gorusuyolar,
15 gunde bir bebekleriyle beraber bira araya geliyorlar. Oynuyo cocuklar.

aaaa ne güzel oyun grubu da mı var.çok güzel.valla bu sayfayı açtıktan sonra pek dolaşamaz oldum kk da.
evim evim güzel evim bölümüne bakıp hemen geliyorum sayfama. iş yeride yoğun oluyor. sayfam açık duruyor ara ara okuyup yazıyorum.

nisan anneleri, mayis anneleri falan var. O ay doguranlar giriyo. dolayisiyla cocuklarda ayni ayda dogmus oluyo. onlari buyuturken gorusuolar, kafa dengi olanlar. gun yapiolar, tecrubelerini paylasiolar, bebekleri sosyallesio falan...cok iyi bence

iyi de canım biz oraya nasıl gelelim yazık bize
benim yaşım senden büyük canım kilom da var ben daha çok uğraşmak zorunda kalabilirim..bakalım kısmet..

iyi de canım biz oraya nasıl gelelim yazık bize
benim yaşım senden büyük canım kilom da var ben daha çok uğraşmak zorunda kalabilirim..bakalım kısmet..

ben 2 ay sonra temelli donus yapicam istanbula kismetse...
Alllah herkesin gonlune gore versin. kismet bu isler, hic belli olmaz.

nisan anneleri, mayis anneleri falan var. O ay doguranlar giriyo. dolayisiyla cocuklarda ayni ayda dogmus oluyo. onlari buyuturken gorusuolar, kafa dengi olanlar. gun yapiolar, tecrubelerini paylasiolar, bebekleri sosyallesio falan...cok iyi bence

bence de çok iyi de o bahsettiğin anca doğum izninde falan olabilir benim için..8 aylıkkken işe başlamak zorundayım..eve yakın olanlar süper olabilir tabi..
ist luymuşsun bizlerdne daha iyi bilirsin burda biryerden bir yere gitmek bir dert bir arkadaşım var 3 yıl olcak ist a geleli ilk defa ist da görüştük geçen haftasonu ondna önce hep denk getirip izmirde buluşuyordukburda mesafeler çok fena yaaa..bir de benim işyeri aksi gibi gebzeye taşındı aman aman diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…