Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

tebrikler canım nice mutlu senelere...

kızlar ne işle meşgulsunüz sizi tanıyabilirmiyim.Ben Adana da yaşıyorum varmı bu şehirden acaba?

canım ben sakaryadayım. 27 yaşındayım. 1,5 yıllık evliyim. çocuk yok ama bu yaz istiyoruz.
ben ben sakaryalıyım sakaryaya gelirsen gçrüşelim muhakkak. burası çok güzel evet. ben çok seviyorum sakaryayı. hele istanbula gittiğimizde burayı mumla arıyorum

çok geçmiş olsun gülgün. oğlun iyileşir inşallah en kısa zamanda.

iyiki eşim de benimde birlikte diyete başladı adama sanki tersini söyledim. akşam büyük bir boy cips yedi. bide bisküvi pastası vardı onu yedi. tabi bende yedim. o yerde ben bakamadım ama sonra ceza oalrak 600 kez zıpladım.tempolu birşekilde olduğum yerde koştum. inşallah işe yarar. bugün hafif bir kahvaltı yaptık.az yağda menemen yaptım onu yedik. yanındada salata.
ara öğün yemedim birşey. su da az içtim. şimdi aklıma geldi hemen su içeyim ben

gunaydin kizlar...
aksam bende kacak vardi...bir minik burger menu yedim.alisveris merkezindeydik aksam.
ama sonra alisveris merkezini gezdim 2 saat, yoruldum. sonra da 45 dak. tempolu yurudum. Yediklerimi yaktim, hic yaramadi.
Special K almaya gitmistim. Burda varmis buldum ama nestle fitness aldim 2 paket. cunku egzersiz dvdsi veriyodu. Onlar bitince de K alicam.
Bide ara ogun icin 170gr lik activialar aldim. dehset indirimdeydi.tanesi 50 kurusa geliyo.
sabah sirkeli su, kahvaltida yagsiz tahilli tost+ cay.

günaydın kızlar.
simurgh alışveriş merkezine gidince duramadın hemen burger menümü aldı. afiyet olsun. nasıl olsa yaramıyor bize. dün çok kötü baş ağrım vardı geçmek bilmedi. akşam canımda bişey istemedi. saat 10 da hap içmek için bir parça ekmek aldım o kadar. akşam yemedim. sabah sirkeli su yine içemedim.
haşlanmış yumurda biraz ekmek domates salatalık lor peynir yedim gayet iyim şuan.
mutluyum huzurluyum

duramadim valla, special K almaya gittim, burger yedim...
ama yaktim valla...
gecmis olsun, simdi iyiysen problem yok...
yesilcayimi iciyorum, millet biraz dagilsin bacak hareketlerimi yapicam...

Son düzenleme:
duramadim valla, special K almaya gittim, burger yedim...
ama yaktim valla...
gecmis olsun, simdi iyiysen problem yok...
yesilcayimi iciyorum, millet biraz dagilsin bacak hareketlerimi yapicam...

alışveriş merkezine iş çıkışı gidince insan duramıyo.açsın zaten ay onu alsam at bunu alsam derken birde bakmışsın sebet dolmuş.
sağol canım iyim şuan.bende sabah 100 kez duvara vurma hareketi yaptım.

günaydınn ben dün akşam çido'nun söylediği tarifi yaptım yoğurt kırmızı biber kekik nane bide çok az zeytin yağı döktüm çok lezzetli oldu
ama bende 2-3 gündür kolumda ve boynumda alerji çıkmaya başladı böyle pütür pütür oldu kızardı neden olduğuna anlam veremedim yoğurt yumurta süt çok tüketiorum ondan olabilir mi? çünkü başka aşırı bişi yemiorum hersabah yumurta yerim mesela yumurta da alerjik bi besin çok mu geldi acaba? bugün yemedim bakalım geçer inşalla:18:
kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
salatalık domates 5 zeytin
elma çayı

günaydın kızlar
simurgh nice yıllara, Allah nice mutlu huzurlu yıllar nasip etsin eşinle sana

dünkü menümü vereyim

sabah:1 kayısı, yarım kepekli sandiviç ekmeği, domates, salatalık, 3 zeytin
ara: yok
öğle: 8 yk sebze yemeği
ara: 1 küçük köfte(sonraki dünler için pişirdiğim köfteleri kontrol amaçlı bir tane taddım),2 kayısı
akşam: 4 top çikolata(arkadaştaydım yuvarlak değişik bişiydi), 1 kase salatalık, 2 poğaça(son poğaçayı ilaç aldığım için yedim)

bitti...

geçmiş olsyn mim kbr 2-3 gün yumurta yeme bi bak sönecekmi pütürler.
daha sonra diğer besinleri sırayla kesip denersin.
afiyet olsun. akşam bende yicektim yoğurtlu karışımdan tok da tutuyor. baş ağrısından canım hiç bişey istemedi. yemeden yattım. telkin yöntemide işe yarıyor.

yumurtaya ara ver bakalim. gecmis olsun...kizlar bende de benzer bisey oldu, besinlemi alakali bilmiyorum. yuzumde ergen gibi bissiru sivilce ve putur cikti. 1 haftadir. bugun daha iyi, kurumaya basladi. Bebek gibi cildim vardi, putur putur oldu. kansizliktan suphelendim.

tesekkur ederim cnm,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…