aaa öyle mi hadi hayırlısı gerçi senin sayende memleket görmüş olurduk
ee nereye geleceksin semt belli mi ben çekmeköydeyim..
iyi akşamlar ilkemiz hafif yeyin hafif kalın....
tebrikler canım nice mutlu senelere...geldim shekerler...merak edecek bisey yok. Dun evlilik yildonumumuzdu, program yaptik. biz sabah 5.30 da uyaniyoruz normalde ise gelirken. Yarim gun izin aldik. (kutlamamiz alkolluydu) sabah uyaninca bas agrisi yasariz diye, e bide gec yattik.
Aksam 1 dilim lazanya+3 kadeh kirmizi sarap+yarim sekerpare. (kutlama olmasina ragmen cok hafif atlattigimi dusunuyorum)
Sabah sirkeli suyumu ictim, 9da kahvalti yaptim
1 yumurta+1 kk peynir+1 domates+1 salatalik+cay+1 dilim kepek ekmek
2 ceviz+ 4 badem
oglen yemegi yemedim. ama suanda aciktim hafiften,ara ogun gibi bisiler yapicam. elma, yogurt falan
bide 5 te ara ogun yaparsam aksama idare eder beni sanirim.
kızlar ne işle meşgulsunüz sizi tanıyabilirmiyim.Ben Adana da yaşıyorum varmı bu şehirden acaba?
ben ben sakaryalıyımBen antalyada yaşamayı isterdim belekte beldibinde öyle yerlerde yaçşamak gibi bir isteğim var ama hayat koşulları maalesef.
Ben ara öğün yemiyorum zaten çay içiyorum yetiyor bana.
Aaa birde sakarya da yaşabilirim orasyı da çok severiim orda okudum çünkü. Orası küçük güzel bir yer.
Ben sevemiyorum büyük şehri
Çok geçmiş olsun oğluşuna, nazar değmesin topiğimizin miniklerine, dün benim oğlumd a hastalandı o yüzden yoktum öğleden sonra tabloyu da göremedim henüz, bakan abla aradı acil gel gittik doktor falan Allah tan önemli bişi yoktu üşütmüş şükür iyileşti, toparlandı, kaldığımız yerden devam sayfalar baya ilerlemiş, anca okurum herhalde, tablo hagi sayfada kızlar yaaa...
günaydın kızlar.
simurgh alışveriş merkezine gidince duramadın hemen burger menümü aldı. afiyet olsun. nasıl olsa yaramıyor bize. dün çok kötü baş ağrım vardı geçmek bilmedi. akşam canımda bişey istemedi. saat 10 da hap içmek için bir parça ekmek aldım o kadar. akşam yemedim. sabah sirkeli su yine içemedim.
haşlanmış yumurda biraz ekmek domates salatalık lor peynir yedim gayet iyim şuan.
mutluyum huzurluyum
duramadim valla, special K almaya gittim, burger yedim...
ama yaktim valla...
gecmis olsun, simdi iyiysen problem yok...
yesilcayimi iciyorum, millet biraz dagilsin bacak hareketlerimi yapicam...
simurgh dün alış veriş merkezinde tartı baksaydın.
günaydınnben dün akşam çido'nun söylediği tarifi yaptım yoğurt kırmızı biber kekik nane bide çok az zeytin yağı döktüm çok lezzetli oldu
ama bende 2-3 gündür kolumda ve boynumda alerji çıkmaya başladı böyle pütür pütür oldu kızardı neden olduğuna anlam veremedim yoğurt yumurta süt çok tüketiorum ondan olabilir mi? çünkü başka aşırı bişi yemiorum hersabah yumurta yerim mesela yumurta da alerjik bi besin çok mu geldi acaba? bugün yemedim bakalım geçer inşalla:18:
kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
salatalık domates 5 zeytin
elma çayı
günaydın kızlar
simurgh nice yıllara, Allah nice mutlu huzurlu yıllar nasip etsin eşinle sana
dünkü menümü vereyim
sabah:1 kayısı, yarım kepekli sandiviç ekmeği, domates, salatalık, 3 zeytin
ara: yok
öğle: 8 yk sebze yemeği
ara: 1 küçük köfte(sonraki dünler için pişirdiğim köfteleri kontrol amaçlı bir tane taddım),2 kayısı
akşam: 4 top çikolata(arkadaştaydım yuvarlak değişik bişiydi), 1 kase salatalık, 2 poğaça(son poğaçayı ilaç aldığım için yedim)
bitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?