Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

denicem bakalım zaten çok hassastır cildim güneşte de oluyo böyle alerjiler bide bu yaz antalyadayım yandım sana da geçmiş olsun canım. bende yolda yürürken bile kendi kendime ben yediklerimi hemen yakıyorum diyorum
bide bu telkin yönteminde vucüdumuzu yanlış yönlendirmemeliyiz ben secret diye bi kitap vardı onu okumuştum da. mesela bilinçaltımız olumsuzluk eklerini kabul etmiyormuş biz diyoruz ya 'kilo almıyorum'
bilinç altımız kilo kelimesini baz alıyormuş sürekli kilo kelimesi kullandığımz için kilo alıyoruz söylememiz gereken cümle ' ben zayıfım' olmalıymış.

mesela 'yediklerim bana yaramıyor' yerine ' benim metabolizmam hızlı çalışıyor' gibi

bu ara çok yediğin ne var belki onlar yapıyor olabilir? ya da makyaj malzemesi değişikliği filan yaptın mı?

ewet cnm, besela ac degilim deyince aclik resmi beliriyormus beyinde. Onun yerine tokum ya da doydum demek lazimmis. Ben yemegin ortasinda cok doydum diyorum ve tikaniyorum.

bu ara çok yediğin ne var belki onlar yapıyor olabilir? ya da makyaj malzemesi değişikliği filan yaptın mı?

hicbirseyden cok yemiyorum. Beslenmem cok normal. Gecen hafta 3 gun ustuste 1 yumurta yedim kahvaltida. Burasi cok sicak, 45 derece, belki etkiledi. Yuzume bisey surmuyorum, sadece goz makyaji yapiyorum hergun. 40 yilda 1 kullanirim fondoten falan, ozel biyere giderken.

yumurta ağır gelmiş olabilir. bende bi süre yemeyi düşünmüyorum hergün 1 yumurta yerim sabah akşam süt içerim hergün de en az 1 kase yoğurt yerim bende protein komasına giricem sanırım ondan oldu:26:

GÜNAYDIN KIZLAR ADANADAN HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLER....

Akşam mantarlı tavuk ve yoğurt yedim.sabah tartıldım 400 gram vermişim nasıl oldu bende anlamadım ama:)sabah sirkeli ballı su ve 1 tanede galete yediim....suyumu içmeye balıcam...herkese iyi çalışmalar...

ben ben sakaryalıyım sakaryaya gelirsen gçrüşelim muhakkak. burası çok güzel evet. ben çok seviyorum sakaryayı. hele istanbula gittiğimizde burayı mumla arıyorum

Nerde oturuyosun sakaryada ben serdivandaydım. Off çok seviyorum orayı çokta özlüyorum.

İçim yandı şimdi aklıma gelince. Bu aralar pek giymeye niyetim yok. Ama gelirsem haber veririm buradan sana telefonlaşırız.İçin acıyo oraya gidince.

Eşime oradan bir firmadan iş teklifi gelmişti olsaydı gidicektik gözzümüz kapalı çok seviyorum ben adapazarını

Günaydın kızlar,

akşam nuggetlı salata yedim.Sonra acıkıncada çidonun söylediği baharatlı yoğurdu yaptım hakkaten çık güzel ve tok tutuyor.

Sabahta tostumu yedim şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum.

Kızlar yalnız birşey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum çok yoğurt şişiriyormuş insanı yani kilo gibi var mıdır öle bişi.

sabah sabah 1 tane pogaca yedım cok mutsuzum kendımı köprüden aşağı atmak ıstıyorum nasıl telafı edıcem ya offfffffffffffffffffffffffffffffffff

dur dur atma sabah kahvaltısına 1 poğaça iyi bence. ölüm orucunda değiliz ki biz.
önce 1 simit yerdik şimdi burdaki arkadaşlar yarım simitle doyuyoruz.öğlen ekmeksiz salata çorba falan tüketirsin.

Günaydın herkese,
Bu sabah çok hafif ve mutluyum. Dün evde tadilat sonrası temizlik vardı. Ben kullanmadığım süt izinlerimin avantajını kullanarak evdeydim. Acayip yedim hem öğlen hem akşam dıraıdan söyledik. Çünkü ustalar anormal pis çalıştığı için akşam dokuza kadar temizlikle uğraştık, üstelik birini de çağırmıştım birlikte yaptık. O yüzden dün yediklerim gözümde yok. Fazla fazla yaktığımdan eminim. Bu sabah kaşarlı tost ve portakal suyu ile başladım güne.

zaten bizm yediğimiz 1 kase benim kasem küçük. yoğurdun fazlasının zararı olacağını sanmıyorum.
yoğurt neden şişirsin ki.sen ye gerisini düşün me.

dur dur atma sabah kahvaltısına 1 poğaça iyi bence. ölüm orucunda değiliz ki biz.
önce 1 simit yerdik şimdi burdaki arkadaşlar yarım simitle doyuyoruz.öğlen ekmeksiz salata çorba falan tüketirsin.

öğlende akşamda bir sey yemesen anca eriri o ya yağlı yağlı nasıl yedım ben onu offfffffffff dombili oldum

öğlende akşamda bir sey yemesen anca eriri o ya yağlı yağlı nasıl yedım ben onu offfffffffff dombili oldum

dur bakalim, ac birakma sakin kendini, vucudun kitlik var depo yapiym der sonra. Salata ye. Bidahaki sefer de pogacanin yagli yagli oldugunu yedikten sonra degil, yemeden once getir aklina. gene de yemek istersen yarisini ye, yagli oldugunu tekrar dusun ve cok doydum fazla geldi bu bana de.

hadi gozun aydin, tadilatin bitmis...

günaydın kızlar
akşam yine mesaideydim
dürüm ayran salata yanlız eve gidince yarım saat plates yarım saatte oryantel airobic yaptım yanlız çok eğlendim hem kaç günlük mesai stresini attım hemde yediğimi yaktım. göbek atmayı sevenlere çok güzel bir egzersiz. 1 saatlik sporun ardından sanırım yediklerimi biraz olsun yakmışımdır.
sabah
1 kase nesfit yedim su içiyorum
ara için de 1 galeta yemeyi düşünüyorum.
bu arada ben kendime ne kadar zayıfım yediklerimi yakıyorum desemde içimden bi ses saçmalama neslihan şişmansın işte diyor içimdeki seslerle arada kaldım valla.

unutmadan söyleyeceğim 2 şey daha var
1. ben bu hafta kendime tartılma yasağı getirdim çünkü tartılıp biraz fazla çıkınca moralim bozulup diyetten kopmalar oluyor. her sabah kalkıp tartılan ben yasağı hala bozmadım.
2. bu günden itibaren pazartesiye kadar izin alacağım bahar temizliği için şöyle dip bucak bir temizlik olacak. aralarda fırsat bulursam girerim.

sabah sabah 1 tane pogaca yedım cok mutsuzum kendımı köprüden aşağı atmak ıstıyorum nasıl telafı edıcem ya offfffffffffffffffffffffffffffffffff
ya bu pogaça bizim bildiğimiz küçük boyutlardaki pogaçakardan değilmi. neden bu kadar kötü oldun ki. onun her yeri yağ olsa ne olurki küçücük şey. sen onu öğlene kadar yakarsan nede olsa vucudun çalışabilmesi için enerjiye ihitiyacı var. onuda yediğin pogaçadan karşılar stress yapma ya relaks ol biraz

Kolay gelsin. Temizlik sırasında yediklerini abartmazsan birkaç günlük spor kürüne girmiş gibi olursun. Çok işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…