geçmiş olsyn mim kbr 2-3 gün yumurta yeme bi bak sönecekmi pütürler.
daha sonra diğer besinleri sırayla kesip denersin.
afiyet olsun. akşam bende yicektim yoğurtlu karışımdan tok da tutuyor. baş ağrısından canım hiç bişey istemedi. yemeden yattım. telkin yöntemide işe yarıyor.
yumurtaya ara ver bakalim. gecmis olsun...kizlar bende de benzer bisey oldu, besinlemi alakali bilmiyorum. yuzumde ergen gibi bissiru sivilce ve putur cikti. 1 haftadir. bugun daha iyi, kurumaya basladi. Bebek gibi cildim vardi, putur putur oldu. kansizliktan suphelendim.
denicem bakalım zaten çok hassastır cildim güneşte de oluyo böyle alerjiler bide bu yaz antalyadayım yandımsana da geçmiş olsun canım. bende yolda yürürken bile kendi kendime ben yediklerimi hemen yakıyorum diyorum
bide bu telkin yönteminde vucüdumuzu yanlış yönlendirmemeliyiz ben secret diye bi kitap vardı onu okumuştum da. mesela bilinçaltımız olumsuzluk eklerini kabul etmiyormuş biz diyoruz ya 'kilo almıyorum'
bilinç altımız kilo kelimesini baz alıyormuş sürekli kilo kelimesi kullandığımz için kilo alıyoruz söylememiz gereken cümle ' ben zayıfım' olmalıymış.
mesela 'yediklerim bana yaramıyor' yerine ' benim metabolizmam hızlı çalışıyor' gibi
bu ara çok yediğin ne var belki onlar yapıyor olabilir? ya da makyaj malzemesi değişikliği filan yaptın mı?
sabah sabah 1 tane pogaca yedım cok mutsuzum kendımı köprüden aşağı atmak ıstıyorum nasıl telafı edıcem ya offfffffffffffffffffffffffffffffffff
Günaydın kızlar,
akşam nuggetlı salata yedim.Sonra acıkıncada çidonun söylediği baharatlı yoğurdu yaptım hakkaten çık güzel ve tok tutuyor.
Sabahta tostumu yedim şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum.
Kızlar yalnız birşey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum çok yoğurt şişiriyormuş insanı yani kilo gibi var mıdır öle bişi.
dur dur atma sabah kahvaltısına 1 poğaça iyi bence. ölüm orucunda değiliz ki biz.
önce 1 simit yerdik şimdi burdaki arkadaşlar yarım simitle doyuyoruz.öğlen ekmeksiz salata çorba falan tüketirsin.
öğlende akşamda bir sey yemesen anca eriri o ya yağlı yağlı nasıl yedım ben onu offfffffffff dombili oldum
Günaydın herkese,
Bu sabah çok hafif ve mutluyum. Dün evde tadilat sonrası temizlik vardı. Ben kullanmadığım süt izinlerimin avantajını kullanarak evdeydim. Acayip yedim hem öğlen hem akşam dıraıdan söyledik. Çünkü ustalar anormal pis çalıştığı için akşam dokuza kadar temizlikle uğraştık, üstelik birini de çağırmıştım birlikte yaptık. O yüzden dün yediklerim gözümde yok. Fazla fazla yaktığımdan eminim. Bu sabah kaşarlı tost ve portakal suyu ile başladım güne.
hadi gozun aydin, tadilatin bitmis...
ya bu pogaça bizim bildiğimiz küçük boyutlardaki pogaçakardan değilmi. neden bu kadar kötü oldun ki. onun her yeri yağ olsa ne olurki küçücük şey. sen onu öğlene kadar yakarsan nede olsa vucudun çalışabilmesi için enerjiye ihitiyacı var. onuda yediğin pogaçadan karşılar stress yapma ya relaks ol birazsabah sabah 1 tane pogaca yedım cok mutsuzum kendımı köprüden aşağı atmak ıstıyorum nasıl telafı edıcem ya offfffffffffffffffffffffffffffffffff
unutmadan söyleyeceğim 2 şey daha var
1. ben bu hafta kendime tartılma yasağı getirdim çünkü tartılıp biraz fazla çıkınca moralim bozulup diyetten kopmalar oluyor. her sabah kalkıp tartılan ben yasağı hala bozmadım.
2. bu günden itibaren pazartesiye kadar izin alacağım bahar temizliği için şöyle dip bucak bir temizlik olacak. aralarda fırsat bulursam girerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?