Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın kızlar...
ben çok mutluyum bu sabah çook...geçen hafta cumadan beri 1 kilo vermişim..bu sabah 91.3 ü gördüm..reglimin son günü bugün..şişliğimi attım sanırım ama artık farkediliyor verdiğim..
ilk hedefim olan 89 a az kaldı...heyoooo

tubacım dün yediklerimi yazayım canım..sabah:
form dengeli peynirli domatesli sandviç
öğle:2 köfte bir parça tavu 2 çatal kadar yoğurtlu ıspanak
1 cup dondurma
ara:5 yenidünya
akşam:bir avuç içi kadar sebzeli sosisli omlet
1 kase yoğurt
1 dilim form denge
yatmadan önce süt ama doyamadım iki bardak içtim..
bugün yola çıkacağım için akşam çamaşır ütü eşya hazırlama ortalık toplama gibi işlerim vardı spor yapamadım canım..

karsiligini aliyoruz iste, bravo. ben de gobegimin kuculdugunu bariz hissediyorum.
Tugba kimdi bu arada, kacirmisim...

tebrikler kız çok sevindim altınolukta da devam et pazartesi güzel haberlerini bekliyorum, sahilde köşedeki dondurmacıdan benim içinde bir top sütlü dondurma ye çok özledim orayı
sahiilde bol bol yürü bende 2 poğaça yedim akşam öğünü olarak spor yapamadım pazartesi güzel haberlerle döneriz birbirizimize inş, ben regl dönemime yaklaşıyorum sen benden şimdiden 1 kilo öne geçmiş durumdasın ne güzel.Yarım kilo daha vermiş olarak bekliyorum seni şimdiden Allah yol açıklığı versin görüşürüz canım benimde eşim gelecek öğleyin şehir dışındaydı öğleden sonra buralarda olamıcam öpüyorum

karsiligini aliyoruz iste, bravo. ben de gobegimin kuculdugunu bariz hissediyorum.
Tugba kimdi bu arada, kacirmisim...
tşk edeirm canım gaza geldim bundna sonrası işallah freni boşalmış yokuş aşağı inen tır gibi olur

ben de çok severim ya..mayomu da aldım yanıma hava güzel olursa gircem..dondurma yemicem ya dün yedim..sen vardar dondurmalarındna bhsediyorsun sanırım..ama fenerde sabah simit peynirli kahvaltımı ederim valla uzun bir yürüyüşten sonra
öne geçsem nolcak be güzelim sen hala kilo olarak geridesin ama farkı azaltmak iyi tabi..iyi haberlerle gelcem sana söz ama bana böyle iyi davranma ya kızdır gaza getir

Ben de sabah baya bir az çıktım; dünkü temzilikten sonra çokça ödem attım herhalde.
Ama temizlik sırasında tartının da ayarı bozulmuş olabilir diye itibar etmedim. Boşuna heveslenmeyeyim diye. :)

canım bende serdivanda oturuyorum. oturduğum semti seviyorum. gelirsen haberleşiriz. misafirim olursun. ne güzel olur gelsen :79: sen içindeki sese kulak asma. telkinlerine devam et. bilinçaltımıza gönderdiğmiz mesajlar en iyi uykuya geçerken etkili olurç gece yatağa yattığında telkinlerde bulun uyuyana kadar.sabah uyandığındada devam et. göreceksin bir süre sonra içindeki seste sana uyacak
Kızlar bişi daha sabah tartıldım 66,6

dün akşam tartılmıştım 65,2 nasıl iş anlamadım ya kefimi kaçırıyo tartı

hergün tartılma canım. günlük şişmleer olur. 1-1,5 kg oynar gün içindekilomuz. düşünce gücü ile zayıflama kitabını okumuştum orda yazıyordu. sadece pazartesi sabahları tartılmalısın

herkese kocaman günaydınlar.
akşam makarna 2 tabak domates soslu makarna yedim. ama pişman olmadım nedense. yakarım ben bunu dedim
ballı tarçınlı su içtim yatarken
sabah sirkeli su içtim. bir kase kflakes yedim. yarımda kepek ekmeğiyle tost yedim. eşime fazla yapmışım birazcık bana verdi yemem için. şimdi acayip tokum.akşama kadar birşey yiyemem herhalde.
şu anda simurcuğumun söylediği hareketleri yapıyorum.bacaklarım acımaya başladı

ogle yemegim:
yarim kepce mantar corbasi+6-7 kusbasi buyuklugunde kizarmis ciger+ceyrek dilim kadar ekmek+ayran
yemekten once 3 dilim baklava geldi masama. 1 tanesini yedim. Digerlerini gonderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…