Evet zaten şu pirinç lapasından yapacağım 2 gün bakalım bende işe yarayacakmıKolay gelsin. Temizlik sırasında yediklerini abartmazsan birkaç günlük spor kürüne girmiş gibi olursun. Çok işe yarar.
günaydın kızlar...
ben çok mutluyum bu sabah çook...geçen hafta cumadan beri 1 kilo vermişim..bu sabah 91.3 ü gördüm..reglimin son günü bugün..şişliğimi attım sanırım ama artık farkediliyor verdiğim..
ilk hedefim olan 89 a az kaldı...heyoooo
tubacım dün yediklerimi yazayım canım..sabah:
form dengeli peynirli domatesli sandviç
öğle:2 köfte bir parça tavu 2 çatal kadar yoğurtlu ıspanak
1 cup dondurma
ara:5 yenidünya
akşam:bir avuç içi kadar sebzeli sosisli omlet
1 kase yoğurt
1 dilim form denge
yatmadan önce süt ama doyamadım iki bardak içtim..
bugün yola çıkacağım için akşam çamaşır ütü eşya hazırlama ortalık toplama gibi işlerim vardı spor yapamadım canım..
günaydın kızlar...
ben çok mutluyum bu sabah çook...geçen hafta cumadan beri 1 kilo vermişim..bu sabah 91.3 ü gördüm..reglimin son günü bugün..şişliğimi attım sanırım ama artık farkediliyor verdiğim..
ilk hedefim olan 89 a az kaldı...heyoooo
tubacım dün yediklerimi yazayım canım..sabah:
form dengeli peynirli domatesli sandviç
öğle:2 köfte bir parça tavu 2 çatal kadar yoğurtlu ıspanak
1 cup dondurma
ara:5 yenidünya
akşam:bir avuç içi kadar sebzeli sosisli omlet
1 kase yoğurt
1 dilim form denge
yatmadan önce süt ama doyamadım iki bardak içtim..
bugün yola çıkacağım için akşam çamaşır ütü eşya hazırlama ortalık toplama gibi işlerim vardı spor yapamadım canım..
karsiligini aliyoruz iste, bravo. ben de gobegimin kuculdugunu bariz hissediyorum.
Tugba kimdi bu arada, kacirmisim...
ben anofel yani tuba canım
Kızlar bişi daha sabah tartıldım 66,6
dün akşam tartılmıştım 65,2 nasıl iş anlamadım ya kefimi kaçırıyo tartı
tşk edeirm canım gaza geldim bundna sonrası işallah freni boşalmış yokuş aşağı inen tır gibi olurkarsiligini aliyoruz iste, bravo. ben de gobegimin kuculdugunu bariz hissediyorum.
Tugba kimdi bu arada, kacirmisim...
tebrikler kız çok sevindim altınolukta da devam et pazartesi güzel haberlerini bekliyorum, sahilde köşedeki dondurmacıdan benim içinde bir top sütlü dondurma ye çok özledim orayı
sahiilde bol bol yürü bende 2 poğaça yedim akşam öğünü olarak spor yapamadım pazartesi güzel haberlerle döneriz birbirizimize inş, ben regl dönemime yaklaşıyorum sen benden şimdiden 1 kilo öne geçmiş durumdasın ne güzel.Yarım kilo daha vermiş olarak bekliyorum seni şimdiden Allah yol açıklığı versin görüşürüz canım benimde eşim gelecek öğleyin şehir dışındaydı öğleden sonra buralarda olamıcam öpüyorum
Nerde oturuyosun sakaryada ben serdivandaydım. Off çok seviyorum orayı çokta özlüyorum.
İçim yandı şimdi aklıma gelince. Bu aralar pek giymeye niyetim yok. Ama gelirsem haber veririm buradan sana telefonlaşırız.İçin acıyo oraya gidince.
Eşime oradan bir firmadan iş teklifi gelmişti olsaydı gidicektik gözzümüz kapalı çok seviyorum ben adapazarını
sen içindeki sese kulak asma. telkinlerine devam et. bilinçaltımıza gönderdiğmiz mesajlar en iyi uykuya geçerken etkili olurç gece yatağa yattığında telkinlerde bulun uyuyana kadar.sabah uyandığındada devam et. göreceksin bir süre sonra içindeki seste sana uyacakgünaydın kızlar
akşam yine mesaideydim
dürüm ayran salata yanlız eve gidince yarım saat plates yarım saatte oryantel airobic yaptım yanlız çok eğlendim hem kaç günlük mesai stresini attım hemde yediğimi yaktım. göbek atmayı sevenlere çok güzel bir egzersiz. 1 saatlik sporun ardından sanırım yediklerimi biraz olsun yakmışımdır.
sabah
1 kase nesfit yedim su içiyorum
ara için de 1 galeta yemeyi düşünüyorum.
bu arada ben kendime ne kadar zayıfım yediklerimi yakıyorum desemde içimden bi ses saçmalama neslihan şişmansın işte diyor içimdeki seslerle arada kaldım valla.
Kızlar bişi daha sabah tartıldım 66,6
dün akşam tartılmıştım 65,2 nasıl iş anlamadım ya kefimi kaçırıyo tartı
canım bende serdivanda oturuyorum. oturduğum semti seviyorum. gelirsen haberleşiriz. misafirim olursun. ne güzel olur gelsen :79:
Yaşadığın yerin kıymetini bil imrendim şimdi sana.
Ne güzeldir şimdi oaralar off ya
canım bende serdivanda oturuyorum. oturduğum semti seviyorum. gelirsen haberleşiriz. misafirim olursun. ne güzel olur gelsen :79:
ADapazarında oturmana çok sevindim ya bana oralardan haber getirecek birini de bulmuş oldum.Ben üniversiteyi orda okudum 4 yıl orda kaldım ama kopamadım sonra yüksek lisansı da orda yaptım.
Hep bişiler beni oraya çekti ara ara gittim hatta akrabam da var oarada gittim geldim hep.
Ama evlenince artık gidemez oldum. Ama çok seviyorum oaraları çarşı, akm felan ne güzeldir şimdi.
Son geçen aralık düğüne gitmiştim heryer okadar değişmişki inanamadım
ADapazarında oturmana çok sevindim ya bana oralardan haber getirecek birini de bulmuş oldum.Ben üniversiteyi orda okudum 4 yıl orda kaldım ama kopamadım sonra yüksek lisansı da orda yaptım.
Hep bişiler beni oraya çekti ara ara gittim hatta akrabam da var oarada gittim geldim hep.
Ama evlenince artık gidemez oldum. Ama çok seviyorum oaraları çarşı, akm felan ne güzeldir şimdi.
Son geçen aralık düğüne gitmiştim heryer okadar değişmişki inanamadım
hangi yıllarda bulundun burada ?
evet çok güzel oldu buralar.pazar günü kazımpaşaya doğru yürüdük. köylere girdik. heryer yemyeşil.
hadi atla otobüse gel
hangi yıllarda bulundun burada ?
2001-2005 devamlı ordaydım 2008ortasına kadar da gittim geldim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?