Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ya kızlar bugün bir müşterimiz arnavut böreği yapmış getirdi bize bir tepsi. öğle arasında diğer personel yedi benim işim vardı bana ayırın dedim. şimdi mutfağa gittim tepsinin östüsünü kaldırdım ne göreyim koca bir boşluk hainler bana bırakmamışlar . aslında iyi etmişler börek yememiş oldum ama kızdım yaaaa
üstüne bimden kiraz saplı çaydan aldım onu içiyorum şimdi

iyi olmuş yiyememişsin.
bende öğlen bimden aldım içtim tadı güzeldi. haftasonu içemem.
p.tesi tekrar başlarım.

mim_kbr Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. yüzünü hep gülsün resimdeki gibi. ne güzel çıkmışsınız öyle

çok teşekkür ederim çok mutlu oldum kii allah hepinizi mutlu etsin çoğunuz evlisiniz allah bi ömür ayırmasın sizi darısı başımıza inşalla

bende daha yeni yemek yiyebildim fasulye yemeği ekmek yok yoğurt yedim

tamam denicem bu totoyu vurmayı yan komşular kapıya gelmese bari

ben kiraz saplı form plustan çok memnun kalmıştım inşalla size de öyle olur güzel ödem attim onunla

valla ben eşimin yanında yapmıyorum yoksa dilinden düşmem. o kadar da ses yapmıyor ya. bana öyle geliyo

bizimkide beni izlerken gülüyor. kızıyorum ona söyleniyorum. ben yaza incecik olacam , sen yanımda tombiş kalacaksın o zamanda ben sana gülecem diyorum.
başka odada yapamıyorum korkuyorum canım. bu eve yeni taşındık hala alışamadım. diğer eve göre alçak kalıyor sanki biri camdan içeri girecek gibi geliyor. halbuki 2. kattayım

hanımlar bakıorumda tam gaz devam ben annemdeyim memlekete geldim yazamadım hiç kilo bildirimide yapamadım ama beni unutmayın sakın pazartesi bende geliorum aranıza geri
bu ara hiç tartılmadım ama inceldim gibi pazartesi bakıcam baklaım kaç kilo gitmiş:)

anaaam
Fazla su içilmesinin zararlı olduğunu söyleyen Diyetisyen Kamuran Olgun, aşırı suyun kandaki sodyum oranının düşmesine (hiponatremi), böbreklerin arıtma kabiliyetinin aşılmasına, hücrelerin aşırı su alarak beyinde ödeme ve ölüme sebep olabileceğini belirtti.

Bunun yanında, sağlıklı bir vücut, kilo kaybetmek, var olan kiloları korumak, fazla gıda alınmasını engellemek için bol su içilmesi gerektiğini vurgulayan Olgun, hayat için en iki temel maddenin su ve oksijen olduğunu anlattı.

Suyun, zararlı maddelerin taşınması ve atılması, vücut ısısının denetimi, gıdaların sindirilmesi ve hücre içine taşınması gibi birçok faydaları olduğunu ifade eden Olgun, "Su, aynı zamanda tokluk hissi vererek iştahı da azaltır.

Dolayısıyla kilo vermeye yardımcı olur. Günde 8-10 bardak su içmek kilo vermek için kafidir. Su yerine kolalı içecekler, çay ve kahve içmek suya olan ihtiyacı karşılamadığı gibi içerdikleri kafein yüzünden vücuttaki suyu atmaya sebep olarak suya olan ihtiyacı da artırabilirler.

ben 3 içmeye çalışıyordum

annen şimdi yapmıştır güzel mamalar
pazartesi günü senide bekliyoruz canım.

HOŞGELDİNNN
uzun zaman oldu yoksun. p.tesi simurgh herkesin boyunun ölçüsünü alacak bakalım.
ben erken kapatıyorum. mutlu huzurlu hafif haftasonları. byeee :)))

Merhabalar arkadaşlar =) bende aranıza katılmak isterim.Salı gününden beri diyet yapıyorum. Sabahları 1 elma veya 1 dilim ekmek ve domates yiyerek geçiştiriyorum çünkü kahvaltı edemiyorum,sevmiyorum. Öğle yemeği olarakta bazen 2 haşlanmış patates veya 1 meyveli yoğur Danone yiyorum. 1 - 1.5L su içiyorum. Akşamları da meyve veya et,pilav falan yiyorum ekmeksiz. 4 gündür diyetteyim 67.8 olarak başladım bu sabah 65.6 olarak uyandım.Umarım 1-2 ay içinde 55 kiloya ulaşırım. =)

Hoşbuldum tatlım.
Evde kendi çapımda egzersizler yapıyorum. Her gün 20-40 dk. arası yürüyorum.Azimli ve kararlı olursan elbette verirsin ama bende o azim pek yok malesef. Bu defa pes etmek istemiyorum. Yaza zayıf girmek istiyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunaydin arkadaslar.
Aramiza yeni katilanlar, uzun bir aradan sonra tekrar donenler, hosgeldiniz.
19 mayista calistim maalesef, Cuma tatilinde de kacaklarim var, ama ufak tefek, cok degil yani.
Persembe aksami onceki aksamdan kalan 1 tabak yengec-karides corbasi+1 minik kiymali borek. Fatmagulu seyrederken 1 waffle, bol meyveli, az cikolatali.
Cuma sabah guzel bir kahvalti. menemen+2 dilim kadar ekmek+cay.
Oglen 1 saat kadar yuzdum. Yanaklarim pembish oldu, biraz yandim. Yuzup eve gelince 1 waffle yedim, cok acikmistim. Yine az cikolatali, bol meyveli.
Aslinda fazladan waffle yedim, onun disinda normal.
Aksam mangal yaktik bahcede. Yaninda bol salata yedim. Tatli olarak da ananas yedim.
Bu sabah dayanamadim, tartildim 57 gordum. Bilmiyorum ne derece dogru...Farkedilir derecede kilo verdim, cok mutluyum. Bu haftasonunu da 2 waffle kacagiyla atlattim.
Ama bgn benim dogum gunum...1 dilim pasta yemeyi hakettim sanirim.

Bu arada midemde bu aralar eksime ve bulanti var. Sirkeli suya ara vericem daha iyi hissedene kadar.Hamilelik bulantilari nezamandan itibaren baslar bilen varmi...

hoşgeldin canım aramıza çok güzel canım 4 günde 2.200 vermişsin hedef 55 dimi inş en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız

doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere canım

bende bu hafta biraz kaçırdım ama dün akşamdan itibaren toparlıyorum artık çok sevindim sen yüzme de yapıyorsun sıkılaşmıştır vucüdun bende havalar ısınsın akşamları denize atıcam kendimi çok faydası oluyor

dün akşam 1 kase mantar çorbası yarım dilim kepekli ekmek
yatmadan önce de 3 kuru kayısı yedim

kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek
1 salatalık zeytin peynir şekersiz çay

hoşgeldin canım çok güzel kilo vermişsin 4 günde ama biraz ağır bi diyet değil mi bu? ara öğün yapmıyor musun? ben ara öğün yapmadığımda deli gibi saldırıyorum yemeğe aslında acil vermek için iyi ama bana bu kadarcık yetmez mesela öğle yemeğin yok gibi bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…