canım ben duvara arkamı dönüp direk vuruyorum
ileri geri okey
ya kızlar bugün bir müşterimiz arnavut böreği yapmış getirdi bize bir tepsi. öğle arasında diğer personel yedi benim işim vardı bana ayırın dedim.şimdi mutfağa gittim tepsinin östüsünü kaldırdım ne göreyim koca bir boşluk hainler bana bırakmamışlar . aslında iyi etmişler börek yememiş oldum ama kızdım yaaaa
üstüne bimden kiraz saplı çaydan aldım onu içiyorum şimdi
canım ya ben onu evde yapınca eşim evi yıkacaksın diyor :84:
mim_kbr Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. yüzünü hep gülsün resimdeki gibi. ne güzel çıkmışsınız öyle
valla ben eşimin yanında yapmıyorum yoksa dilinden düşmem. o kadar da ses yapmıyor ya. bana öyle geliyo
hanımlar bakıorumda tam gaz devam ben annemdeyim memlekete geldim yazamadım hiç kilo bildirimide yapamadım ama beni unutmayın sakın pazartesi bende geliorum aranıza geri
bu ara hiç tartılmadım ama inceldim gibi pazartesi bakıcam baklaım kaç kilo gitmiş:)
hanımlar bakıorumda tam gaz devam ben annemdeyim memlekete geldim yazamadım hiç kilo bildirimide yapamadım ama beni unutmayın sakın pazartesi bende geliorum aranıza geri
bu ara hiç tartılmadım ama inceldim gibi pazartesi bakıcam baklaım kaç kilo gitmiş:)
Merhabalar arkadaşlar =) bende aranıza katılmak isterim.Salı gününden beri diyet yapıyorum. Sabahları 1 elma veya 1 dilim ekmek ve domates yiyerek geçiştiriyorum çünkü kahvaltı edemiyorum,sevmiyorum. Öğle yemeği olarakta bazen 2 haşlanmış patates veya 1 meyveli yoğur Danone yiyorum. 1 - 1.5L su içiyorum. Akşamları da meyve veya et,pilav falan yiyorum ekmeksiz. 4 gündür diyetteyim 67.8 olarak başladım bu sabah 65.6 olarak uyandım.Umarım 1-2 ay içinde 55 kiloya ulaşırım. =)
Gunaydin arkadaslar.
Aramiza yeni katilanlar, uzun bir aradan sonra tekrar donenler, hosgeldiniz.
19 mayista calistim maalesef, Cuma tatilinde de kacaklarim var, ama ufak tefek, cok degil yani.
Persembe aksami onceki aksamdan kalan 1 tabak yengec-karides corbasi+1 minik kiymali borek. Fatmagulu seyrederken 1 waffle, bol meyveli, az cikolatali.
Cuma sabah guzel bir kahvalti. menemen+2 dilim kadar ekmek+cay.
Oglen 1 saat kadar yuzdum. Yanaklarim pembish oldu, biraz yandim. Yuzup eve gelince 1 waffle yedim, cok acikmistim. Yine az cikolatali, bol meyveli.
Aslinda fazladan waffle yedim, onun disinda normal.
Aksam mangal yaktik bahcede. Yaninda bol salata yedim. Tatli olarak da ananas yedim.
Bu sabah dayanamadim, tartildim 57 gordum. Bilmiyorum ne derece dogru...Farkedilir derecede kilo verdim, cok mutluyum. Bu haftasonunu da 2 waffle kacagiyla atlattim.
Ama bgn benim dogum gunum...1 dilim pasta yemeyi hakettim sanirim.
Merhabalar arkadaşlar =) bende aranıza katılmak isterim.Salı gününden beri diyet yapıyorum. Sabahları 1 elma veya 1 dilim ekmek ve domates yiyerek geçiştiriyorum çünkü kahvaltı edemiyorum,sevmiyorum. Öğle yemeği olarakta bazen 2 haşlanmış patates veya 1 meyveli yoğur Danone yiyorum. 1 - 1.5L su içiyorum. Akşamları da meyve veya et,pilav falan yiyorum ekmeksiz. 4 gündür diyetteyim 67.8 olarak başladım bu sabah 65.6 olarak uyandım.Umarım 1-2 ay içinde 55 kiloya ulaşırım. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?