günaydın kızlar dün tatil olunca buğün işe gelmek zor oldu. dün de arkadaşlarla beraberdik inanın hiç abartı yemedim canım bişi istemedi. kısır yeşillik ince dilimde yaş pasta yedim. mide alışmış ya canım istemedi. akşamda yemek yemedim toktum ama browni vardı ona dayanamadım, yedim.
sabah altın çilek yedim işe geldim. birazdan domates salatalıklı bir kahvaltı var.
eee sizler naptınız. tatilde kaçıran çok olmuştur.
yemek gecikti bugün. bende öncesinde 3 tane kuru pasta yedimoof ben artık tutamıyorum kendimi noluyo anlamadım ama yeşil fasulye var onu ekmeksiz yicem nolur kızın bana
hiştttt bidaha olmasınhemde 3 tane 1 tane ye nefsini köreltseydin canım neyse yapmazsın bundan sonra böle şeyler
zarif hanımlar Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
bulut81,SEVSENA,yercekimlikaranfil,mim_kbr,ç i d o,hoseki, sesiniz çıkmıyor hiçç napirsiniz bakem :))
canım ya yoğunum sayfam açık ara ara bakıyorum.
mim kbr noluyo sana kendine gel. nişandan geldin duydun iltifatları. geri bozdun düzenini.
p.tesi hangi yüzle bildirim yapacan sen hıııı söle bakimmm.
valla ben çok mutluyum zayıflıyorum. sabah tartıldım 59 olmuşum. havamıda atayım.
64 kiloydum şuan 59 herkes imrenerek bakıyor valla.55 olcam kıskananlar çatlasın.
canım ya yoğunum sayfam açık ara ara bakıyorum.
mim kbr noluyo sana kendine gel. nişandan geldin duydun iltifatları. geri bozdun düzenini.
p.tesi hangi yüzle bildirim yapacan sen hıııı söle bakimmm.
valla ben çok mutluyum zayıflıyorum. sabah tartıldım 59 olmuşum. havamıda atayım.
64 kiloydum şuan 59 herkes imrenerek bakıyor valla.55 olcam kıskananlar çatlasın.
zarif hanımlar Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
bulut81,SEVSENA,yercekimlikaranfil,mim_kbr,ç i d o,hoseki, sesiniz çıkmıyor hiçç napirsiniz bakem :))
bayanlar lut gölü tuzu kullanan var mı aranızda? ben alsammı diyorum ne dersiniz? bende basen sorunu var ve çok takmış durumdaım
bayanlar lut gölü tuzu kullanan var mı aranızda? ben alsammı diyorum ne dersiniz? bende basen sorunu var ve çok takmış durumdaım
nası vurucam totoyu tam anlayamadım çido ya yan dönüp basenlerimi vursam zararı olur mu kemiklere filan?canım sabah akşam 50 kez ya da 100 kez totoyu duvara vur.
bak bende de aynı sorun var düzenli yaparsan sonucunu alırsın tatlım.
amin canım benim aminwoooovvv sevgilisinin resmini koymuş.güzel çıkmışsınız canım.Allah tamamına erdirsin.
lut gölü duydum ama hiç denemedim. biberiye duymuştum. biberiye yağı sürebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?