Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

tebrikler canım, kaçamakları yapsak bile okadar az yiyoruz ki artık, galiba otokontrolümüz gelişiyor

kızlar bugün yediklerim sabah yarım simit yedim 1 bardak ayranla
öğlen : 3 kadınbudu köfte bir yeşil biber 2 dilim domates ve 1 dilim ekmek
akşamda müsli yiyim diyorum :)) kilo verdikçe daha çok hırs yapıyorum hafta sonu tozutmazsam pazartesi - kilo bildirimi yapıcam inş.

yemek gecikti bugün. bende öncesinde 3 tane kuru pasta yedim oof ben artık tutamıyorum kendimi noluyo anlamadım ama yeşil fasulye var onu ekmeksiz yicem nolur kızın bana

yemek gecikti bugün. bende öncesinde 3 tane kuru pasta yedim oof ben artık tutamıyorum kendimi noluyo anlamadım ama yeşil fasulye var onu ekmeksiz yicem nolur kızın bana

hiştttt bidaha olmasın hemde 3 tane 1 tane ye nefsini köreltseydin canım neyse yapmazsın bundan sonra böle şeyler

zarif hanımlar Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

bulut81,SEVSENA,yercekimlikaranfil,mim_kbr,ç i d o,hoseki, sesiniz çıkmıyor hiçç napirsiniz bakem :))

hiştttt bidaha olmasın hemde 3 tane 1 tane ye nefsini köreltseydin canım neyse yapmazsın bundan sonra böle şeyler

evet hemde 3 tane yedim akşam çok ip atlıcam ama motivasyonum bozuldu adet dönemim yaklaşıyor ondan sanırım ama düğün yaklaştı iice o kadar emek harcadım bozmamam lazım

mim_kbr atlama ipi mi aldın canım? ben bir tane aldım küçük geldi geri verdim sonrada kaldı. evde olduğum yerde zıplıyorum. hayali ip atlıyorum

zarif hanımlar Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

bulut81,SEVSENA,yercekimlikaranfil,mim_kbr,ç i d o,hoseki, sesiniz çıkmıyor hiçç napirsiniz bakem :))

canım ya yoğunum sayfam açık ara ara bakıyorum.

mim kbr noluyo sana kendine gel. nişandan geldin duydun iltifatları. geri bozdun düzenini.
p.tesi hangi yüzle bildirim yapacan sen hıııı söle bakimmm.
valla ben çok mutluyum zayıflıyorum. sabah tartıldım 59 olmuşum. havamıda atayım.
64 kiloydum şuan 59 herkes imrenerek bakıyor valla.55 olcam kıskananlar çatlasın.

ben kıskandım işte

çok imrendimm ben sana elli li rakamlara ulaşsam çok motive olurum

çok süper çido ya vala çok sevindim o iltifatlar çok tatlı geliyor ama ben bozdum toparlanmam lazım biran önce yoksa almışsın dicekler bunalıma giricem ayrıca dombili olup aldığım elbiseye giremem
yemicem o iltifatlar gelsin aklıma yoksa şişman bencil pislik olurum

ben kardeşimin oyuncaklarının arasında ip buldum baya güzel sağlam bişey onunla atlıyorum ama bende bikaç gün öyle hayali iple atladım faydası olur bence öylede

ben de bu hafta veremedim gibi bir his var ama tartılmıcam beklicem pazartesiyi
bakalım ne olacak bu arada bacak hareketlerine devam

Öğle yemeğinde küçük bir parça tavuk 3 kaşık pilav ve salata yedim. Bir bardak da nescafe içtim. Kilo verdimmi hiç bilmiyorum. Regl olduğum için karnım şiş zaten. Ben de 50 li rakamları görsem keşke. O zaman daha bi hırslı olucam kilo vermek için. Düğünümde 55 kiloydum ya ne güzel

bayanlar lut gölü tuzu kullanan var mı aranızda? ben alsammı diyorum ne dersiniz? bende basen sorunu var ve çok takmış durumdaım

bayanlar lut gölü tuzu kullanan var mı aranızda? ben alsammı diyorum ne dersiniz? bende basen sorunu var ve çok takmış durumdaım

canım sabah akşam 50 kez ya da 100 kez totoyu duvara vur.
bak bende de aynı sorun var düzenli yaparsan sonucunu alırsın tatlım.

woooovvv sevgilisinin resmini koymuş.güzel çıkmışsınız canım.Allah tamamına erdirsin.
lut gölü duydum ama hiç denemedim. biberiye duymuştum. biberiye yağı sürebilirsin.

Merhaba herkese 1 günlük tatilden sonra iş hiç çekilmiyor doğrusu
Dünü hiç anlatmayayım yemeği abartmadım ama künefe yedim dün.
Bugün sabah 1 bardak su 1 erİk 1 kayısı yedim. Öğlen 2 dilim kepek ekmeği,1 tabak bezelye yemeği yoğurt yedim.Haftasonuda yine misafir var bu haftada çok inişli çıkışlı oldu benim için 2 gün iyiyse 1 gün kötü geçti diyetim kilo veremedim galiba.

canım sabah akşam 50 kez ya da 100 kez totoyu duvara vur.
bak bende de aynı sorun var düzenli yaparsan sonucunu alırsın tatlım.
nası vurucam totoyu tam anlayamadım çido ya yan dönüp basenlerimi vursam zararı olur mu kemiklere filan?
woooovvv sevgilisinin resmini koymuş.güzel çıkmışsınız canım.Allah tamamına erdirsin.
lut gölü duydum ama hiç denemedim. biberiye duymuştum. biberiye yağı sürebilirsin.
amin canım benim amin allah sevenleri ayırmasın bu ara çok duygusala bağlıyorum:78:
biberiye yağını ben denemiştim burda yazmıştım ama sarmak lazım sanırım onu da ben sadece sürdüm pek faydasını görmedim ufacık şişe yağ hemen bitti benim çap büyük olduu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…