sirkeli su içmiyorum ben içenler faydasını görüyormu acaba
Ben emzirdiğim için içmiyorum. Ama içenler faydasını gördüğünü söylüyor. ballı tarçınlı sudan da baya memnun herkes. Aslında bak ben de ona başlayabilirim.
emzirince zararı mı varmış ben de emziriyorum
Yok zarar vermez de Saraçoğlu'nun kitabında tuzlu, sirkeli, turşu tarzı, salamura tarzı şeylerin sütü azalttığını okumuştum. Biraz nazlı benim sütüm. Azalacak yer arıyor.
içim rahatladı benim miniş 17 aylık artık herşeyi yiyor zaten aslında bıraktırmak istiyorum ama anladı mı ne daha bi çok asılıyo
:)))) Kerata. Benimki daha 9 aylık, bir sene daha filan emzirmek istiyorum.
Emzir tabi canım ben de ramazan dan önce bırakmak istiyorum ama bakalım inşallah başarabilirim
sonradan bildirim yapan cok kisi oldugu icin tabloyu guncelledim.
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=196216&stc=1&d=1305631590
Hayırlı Cumalar bayanlar. herkes iyidir inşallah. akşam deprem çok korkuttu bizleride. herkes dışarılarda durdu saatlerce. benim annem yalnız kalıyor. ilk ona gittik. kadın çok korkmuş.
hafif bir kahvaltı yaptık. salata ve haşlanmış yumurta yedim.
öğle içinde evde birşeyler hazırladım yanıma getirdim ama henüz acıkmadım.
ben kilo vermiyorum yaa. kaldım böyle
günaydın kızlar dün tatil olunca buğün işe gelmek zor oldu. dün de arkadaşlarla beraberdik inanın hiç abartı yemedim canım bişi istemedi. kısır yeşillik ince dilimde yaş pasta yedim. mide alışmış ya canım istemedi. akşamda yemek yemedim toktum ama browni vardı ona dayanamadım, yedim.
sabah altın çilek yedim işe geldim. birazdan domates salatalıklı bir kahvaltı var.
eee sizler naptınız. tatilde kaçıran çok olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?