Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

slm
dün kimseler yoktu çok sıkıldım
iyi ki geldiniz bugün
akşam yemeğim : 1 kase mercimek çorba + 2 biber dolması
ara : 1 su bardağı süt
kahvaltı 2 dilim kepek ekmek + menemen + lor peyniri (sirkeli suyumu da içtim)
ara : canım istemedi yemedim yemesem olur mu? yoksa öğle yemeğinde çok mu yerim?

bugungunlerdenaralık, yagmur0301, yercekimlikaranfil, senaykaya çok teşekkür ederim hava sıcak diye güvendim azizliğine uğradım siz dikkat edin siz de hasta olmayın. istanbul depreminde bende kütahya'daydım çok hissetmiştik bizde kıyamet kopuyor sanmıştım ondan beri çok korkarım depremden allah herkesi korusun

ben motivasyonumu kaybediyorum sanırım önüme gelen herşeyi yiyesim var düğün yaklaşıyo en büyük hatayı yaparım düzenimi bozarsam bana kızın birazz

ben sabahları beş dakika fazla uyumak için içmiyorum aslında
kızı okula hazırlıyorum telaş oluyo ona vakit kalmıyor
ılık içmek lazım ya hazırlayamıyorum valla
ama üç dört gün yapabilmiştim bağırsakları çalıştırdığı kesin

Yok zarar vermez de Saraçoğlu'nun kitabında tuzlu, sirkeli, turşu tarzı, salamura tarzı şeylerin sütü azalttığını okumuştum. Biraz nazlı benim sütüm. Azalacak yer arıyor.

içim rahatladı benim miniş 17 aylık artık herşeyi yiyor zaten aslında bıraktırmak istiyorum ama anladı mı ne daha bi çok asılıyo

Simurg canım bir önerim olacak, ben tabloya bakınca aklım karşıyor oraya başlangıç kilosundan sonra bir önceki haftanın tarihini yazıp bir hafta önceki kilolarımızı da yazsak son hafta ne kadar verdiğimizi anlasak ben geçen hafta kim ne kadar vermiş anlayamıyorum mesela, sakıncası yoksa bidahaki hafta öyle yapsakkk...

öğle yemeğim
pilav karnıyarık ve yoğurt çok az yemeye çalıştım ekmek yemeim karnıyarık çok yağlıydı o yüzden az yedim inşallah niye yağsız yemek yapmıyorlar ki

Öğle yemeğim bir porsiyon mantı, yarım porsiyon karışık kızartma idi. Fazla oldu ama ben mantıya dayanamıyorum yaaaa. İşyerinde çıkan mantı da harika, bir kadına yaptırıyor usta özel olarak.

Hayırlı Cumalar bayanlar. herkes iyidir inşallah. akşam deprem çok korkuttu bizleride. herkes dışarılarda durdu saatlerce. benim annem yalnız kalıyor. ilk ona gittik. kadın çok korkmuş.

hafif bir kahvaltı yaptık. salata ve haşlanmış yumurta yedim.
öğle içinde evde birşeyler hazırladım yanıma getirdim ama henüz acıkmadım.
ben kilo vermiyorum yaa. kaldım böyle

slm kızlar buğün ben de yoğunum pek giremiyorum. geçmişi okuyordum yine.
öğlen oğluşumun yemediği yarım balık vardı ona domates salatalık doğradım biraz zeytin attım baharatladım bol limon sıktım yedim gayet güzel oldu tadı. grisini almıştım ekmek niyetinede yanında 3 tane ondan yedim.
yarın misafirlerim gelcek benimde bim de bişeylere bakarken aradığım çayı buldum şuan içiyorum.
mim kbr tavsiye etmişti tadıda gayet güzel. lipton form plus kiraz saplı. tadından dolayı tavsiye ederim. ödem attırıyormuş yeni içtiğim için o konuda yorum yapamıcam.
simurgh tatil buğün yok. yeri nasıl belli. ben yoğunum cvp yazamayabilirim.
yerceiklimkaranfil beben 9 aylık nasıl öğrendi ciş yapmayı. benim ki 1.5 yaşında bende öğreteyim kız formlünü versene :)))

merhabalar
dün o kadar çok işim vardı ki bilgisayarı açamadım bile oyüzden topiğe gelemedim özür dilerim, haftasonu da gelemicem şehir dışına çıkıcaz.
Dünkü menümü vereyim
sabah: 2 dilim ekmek, peynir, yumurta, domates, salatalık
öğle:yarım karnıyarık, yoğurt, ekmek
ara:1 elma
akşam:4köfte, yoğurt, ekmek
akşam yatarken, biraz börek yedim (eşim için yapmıştım)

kaçamaklardan uzak bir haftasonu dilerim hepimize

öyle deme beyine ters yönde komut gönderiyorsun. vücud kendini korumaya alıyor. kilo vermen duruyor. telkin yöntemini kullan. beynine zayıflıyorum yaşasın komutunu gönder yeter. bak bende çok işe yaradı. acıkınca tokum çok aç değilim de. pozitif düşün.

günaydın adaş evet yaa azda olsun abarttım ama çok degil dedigin gibi mide küçülüyor heralde doydugumu anlıyorum sıkıntı yapıyor hemen ben bide bu hafta regli oldum sabah bir tartılayım dedim kilo almışımdır dedim ama birde ne göreyimmm 71.6 çıktım çok mutlu oldum ama:=)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…