Gunaydin arkadaslar.
Aramiza yeni katilanlar, uzun bir aradan sonra tekrar donenler, hosgeldiniz.
19 mayista calistim maalesef, Cuma tatilinde de kacaklarim var, ama ufak tefek, cok degil yani.
Persembe aksami onceki aksamdan kalan 1 tabak yengec-karides corbasi+1 minik kiymali borek. Fatmagulu seyrederken 1 waffle, bol meyveli, az cikolatali.
Cuma sabah guzel bir kahvalti. menemen+2 dilim kadar ekmek+cay.
Oglen 1 saat kadar yuzdum. Yanaklarim pembish oldu, biraz yandim. Yuzup eve gelince 1 waffle yedim, cok acikmistim. Yine az cikolatali, bol meyveli.
Aslinda fazladan waffle yedim, onun disinda normal.
Aksam mangal yaktik bahcede. Yaninda bol salata yedim. Tatli olarak da ananas yedim.
Bu sabah dayanamadim, tartildim 57 gordum. Bilmiyorum ne derece dogru...Farkedilir derecede kilo verdim, cok mutluyum. Bu haftasonunu da 2 waffle kacagiyla atlattim.
Ama bgn benim dogum gunum...1 dilim pasta yemeyi hakettim sanirim.
doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere canım
bende bu hafta biraz kaçırdım ama dün akşamdan itibaren toparlıyorum artıkçok sevindim sen yüzme de yapıyorsun sıkılaşmıştır vucüdun bende havalar ısınsın akşamları denize atıcam kendimi çok faydası oluyor
dün akşam 1 kase mantar çorbası yarım dilim kepekli ekmek
yatmadan önce de 3 kuru kayısı yedim
kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek
1 salatalık zeytin peynir şekersiz çay
günaydın canım doğum günün kutlu olsun daha nice sağlıklı mutlu senelere canım
ye tabiki canım hakkındır telafi edersin sen onu
bulut81 çok güzel bilgiler paylaşmışsın eline sağlık okuyorum hepsini
Günün Fırsatı: 30 seans Cilt ve Yüz Bakımı 38 TL! Bakırköy Estefit Güzellik’te 5 seans Cilt Temizleme, 5 seans Peeling, 5 seans Maske, 5 seans Nemlendirme, 5 seans Yüz Masajı ve 5 seans Ozon Terapi 850 TL yerine %96 grupfoni fırsatıyla sadece 38 TL!
kızlar bu nasıl sizce bu indirimden yararlansammı
kızlar ne diyorsunuz sizce almalımıyım
Gunaydin arkadaslar.
Aramiza yeni katilanlar, uzun bir aradan sonra tekrar donenler, hosgeldiniz.
19 mayista calistim maalesef, Cuma tatilinde de kacaklarim var, ama ufak tefek, cok degil yani.
Persembe aksami onceki aksamdan kalan 1 tabak yengec-karides corbasi+1 minik kiymali borek. Fatmagulu seyrederken 1 waffle, bol meyveli, az cikolatali.
Cuma sabah guzel bir kahvalti. menemen+2 dilim kadar ekmek+cay.
Oglen 1 saat kadar yuzdum. Yanaklarim pembish oldu, biraz yandim. Yuzup eve gelince 1 waffle yedim, cok acikmistim. Yine az cikolatali, bol meyveli.
Aslinda fazladan waffle yedim, onun disinda normal.
Aksam mangal yaktik bahcede. Yaninda bol salata yedim. Tatli olarak da ananas yedim.
Bu sabah dayanamadim, tartildim 57 gordum. Bilmiyorum ne derece dogru...Farkedilir derecede kilo verdim, cok mutluyum. Bu haftasonunu da 2 waffle kacagiyla atlattim.
Ama bgn benim dogum gunum...1 dilim pasta yemeyi hakettim sanirim.
Bu arada midemde bu aralar eksime ve bulanti var. Sirkeli suya ara vericem daha iyi hissedene kadar.Hamilelik bulantilari nezamandan itibaren baslar bilen varmi...
doğum günün kutlu olsun
canım hamileliğimin başında benim midemde doluluk olmuştu sanki kuru nohut gibi şeyleri tüm tüm yutmuşum gibi sonra kokulara hassaslaştım mide bulantılarım 3. ve 5. ay arası oldu ama herkesin belirtisi farklı
yediklerimi yazayım
akşam : 1 kase yayla çorbası iki küçük dilim ıspanaklı börek ama yerken börekten bebeğime de verdim ne kadarını ben yedim bilmiyorum
ara : 3-4 yaprak sarması yatarken sirkeli su
kahvaltı : 3 zeytin menemen 1,5 dilim ekmek salatalık
ara : likaç leblebi bu gün meyve almamışım yanıma artık böyle idare edicez
yazınca anladım ne çok yemişim ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?