Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

canım sen kan testi yaptırmıştın ama gebelik yokmuş demiştin. yanlış mı hatırlıyorum.

ayrica testi doktor istemisti, mide haplari hamilelere zararliymis, emin olalim diye yapmak istedi, negatif cikti, ama supheli geceden 6 gun sonra yapildi o test. 6 gunluk hamilelik kan testinde cikmaz diyolar. 10 gunden sonra cikar diyolar.

2 gun gecikti, suphelendigim gunden 6 gun sonra test yapilmisti bana, 10 gun sonra gorunur dediler. Off bilmiyorum 2 gun gecti tik yok.

CANIM BEKLE BİRAZ DAHA, test yaptırıp negatifi görmek baya üzücü olabiliyor, umutlanmadan bekle bence zaten bikaç gün daha gecikirse test yaparsın

suphelendim suphelendim, basimami geldi yoksam...karinda goguste sislik ve agri olurduu benim adet oncesi, hemde 1 hafta onceden baslardi. Hicbir adet belirtisi yok. Goguslerde sislik ve sizi var azcik. Ya pat diye olcak, yada suphelendigim sey olcak. Ama ben 1-2 gun daha bekliyim, yarin olur belki.

BUGÜNKÜ MENÜM:
sabah:kaşarlı tost
öğle:2 haşlanmış yumurta+peynir
ara:1 elma
akşam:hiçbir fikrim yok:)
kızlar çok yoğunum ya yazamadım sizlere de bu akşam prenet mama almaya gidiyorum dr um kilo verişim çok yavaş olduğundna tavsiye etti ya bakalım bundan bir sonuç alabilcek miyim...

bebiş istiyor musun canım..?
bu arada avatarındaki foto senle eşin mi?

inşallah bebiştir canım, hepimize güzel bir haber olur.. ama olmazsa da üzülme sakın

bebiş istiyor musun canım..?
bu arada avatarındaki foto senle eşin mi?

istiyoruz ama daha korunuyoduk, yaz sonu yapalim diye planliyoduk, simdi de olsa uzulmem ama, mide haplari kullandim, 2-3 kadeh alkol aldim, foluk asite baslamadim, testler yaptirmadim. Hazirliksiz yakalandim yani. O yuzden istemiyorum.
Foto bizim fotomuz evet.

benimde adetim gecikmişti doktora gittim polikşst var dedii..furluton verdi bitti 6 gun falan oldu hala olmadım..uff onun şikinliğide var üstümde..bende gecikince bebiş sandım ama malesef kist olunca bütüm moralim bozuldu..halad onun gerginliği var..ızlar varmı aranızda furluton kullanıpda adet olan yada olamayan ..olamıyoru akşamları ateş basıyor...

ahhh ahhh o direnci bir kırsak ben çok kolay kilo alıyorum ama çok zor veriyorum vermemek için direniyor inat gidiyor benle ama o inatı ben kırıcam inş.bu diyete bende bir bakayım yapabilirsem bende başliyim yaa olmuyacak böyleee

inş. canım ya bir versem. aynen ya bende kafayı yiyecem resmen. artık su içmeye dikkat ediyorum ama ben suyu içip hemen wc ye gidiyorum :)))

şimdi burnuma kısır koktu akşam yapsam dicem ama akşama yemeklerim var.
öğlende çiğköfte yedim zaten. ama bulgur türlerini seviyorum kısır çiğköfte içli köfte...

ahhh ahhh kısırmı yaaa çok özledim bayagıdır yapmıyorum canım nasıl çekti yaaaa yarın yapim bari akşama yeşillik alim kalmadı. eşimde pirinç hiç sevmez hergün bulgur pilavı yapsam yer .içli köfteye bayılırız )olsada yesek

bak bu iyiymiş canım bende öyle yapim suyunu fazla yagını az

Gunaydin kizlar...
Dun aksam 1 porsiyon iran kebabi (bol etli turlu gibiydi,sebzeli kebab)+1 light cola
Ama yurudum yoruldum yaktim.
Aksam eve gelince bir moral bozuklugum oldu nedensiz, hungur hungur agladim, kocam korktu ama buna ihtiyacim varmis gibi geldi bana, agladim rahatladim. Mide eksimelerim tekrar basladi, cok korkuyorum. Hic yaramadi bana buralar yaa, geldim geleli hep sikayet, hep sikayet. Neyse. Bugun keyfim yok hic.
Sabah salam+peynir sandwich ve cay

günaydınnnn herkese
canım ya insan bazen doluyor böyle. sende memleket hasreti, annenlerin özlemi vardır.az kaldı sıkma kendini. gurbet yaşamadım. sadece okurken. ilk zamanlar ne kadar zor gelirdi.tanıdık kimse yok akraba yok. her hafta memlekete giderdim. kaldı ki sen. yabancı yerdesin. gurbet sana dokunmuştur.
ağlayınca rahatlamışsındır. vücudun ihtiyacıda var bazen ağlamaya. keyfin yerine gelsin. şimdi kızlar gelir.
akşam az çorba 1 dolma salata karpuz yedim.ekmek yemiyorum zaten.
yatmadan limonlu sirkeli suyumuda içtim.
sabah sahanda yumurta klasik kahvaltı.
5 tane altın çilek meyvesi.(her zaman meyvesi yazıyorum hapı falan zannederler yanlış anlaşılmasın)
şuan suyumu içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…