- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.429
- 208
- Konu Sahibi osenolsanbari
-
Ben de merak ediyorum. Çift olarak masaja zaten her yer almıyor. Çift masajı olan yerde de genelde masör masöz oluyordur. Ben hiç denk gelmedim daha farklısına. Arkadaş da zaten turizmciymiş gidip merdiven altı bir yerde masaj yaptırmayacaktır.kaldi ki yorum yapan kadinlarin her birine tek tek sormak istiyorum, kac kez couple-masajina gitmisler?
hatta ikinci daha basit bir soru sormak istiyorum, kac kez masaja gitmisler? hamamda kese yaptirdiklari ablanin masajini saymiyorum.
samimi olarak merak ediyorum.
Çift masajını tecrübe edenler cevaplasaydı arkadaşın kafası karışmazdı. Demek ki konu sahibinin içinden gelmiş ve kendisi masaj fikrine çok uzak olmayan birisi. Ancak tereddütleri var. Tabi ki olabilir. Bu tereddütleri ortadan kaldıracak ya da haklısın arkadaşım hiç iyi olmuyor masajdan sonra eşimle kavga ettik bence yapma diyecek kişiler tecrübe edenlerdir. Olumsuz yorum yapanların çoğunun tecrübe ettiğini düşünmüyorum.İşte tam seferoğulları,tellioğulları içerikli konu ve yorumlar. Konu sahibi de kendiyle çelişip içinden çıkamamış olacak ki konu açmış. Yorumlarımızla kafasında ampül edasıyla yanık bir şekilde aydınlanmıştır eminim
Ben olsam o masajı kendim yaparım kocama. Kıskançlıktan çatlarım dokundurtmam kızları kocamın tenine.Kizlar aslinda dert degil bu ama sizden fikir almak istiyorum. Eşime dogum günü hediyesi olarak spa merkezine goturup masaj haman falan hediye etmek istiyorum. Tabiki birlikte olcaz surekli ayni odada masaj yaptircaz. Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum. Hic gitmedk daha once boyle biyere sizce bu hediye iyi fikir mi ?
Yooo hiçde şaka degilşmsakasiniz insallah.
Olumlu olumsuz yorumlar oluyor her konuda, ben ısrarla kişinin kendi doğrusunu illa ki kabul ettirmeye çalışanlarla ters düşenlerdenim.Çift masajını tecrübe edenler cevaplasaydı arkadaşın kafası karışmazdı. Demek ki konu sahibinin içinden gelmiş ve kendisi masaj fikrine çok uzak olmayan birisi. Ancak tereddütleri var. Tabi ki olabilir. Bu tereddütleri ortadan kaldıracak ya da haklısın arkadaşım hiç iyi olmuyor masajdan sonra eşimle kavga ettik bence yapma diyecek kişiler tecrübe edenlerdir. Olumsuz yorum yapanların çoğunun tecrübe ettiğini düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?