- Konu Sahibi osenolsanbari
-
Bende yorum yaptigim icin cevap vereyim sana... Her kisinin kendi fikri ben olumsuz buluyorum. Gitmeye masaj yaptırmaya gerek yok. Bilgisindeyiz yetiyor bence .gelemem ben öyle şeyelere gereksiz..kaldi ki yorum yapan kadinlarin her birine tek tek sormak istiyorum, kac kez couple-masajina gitmisler?
hatta ikinci daha basit bir soru sormak istiyorum, kac kez masaja gitmisler? hamamda kese yaptirdiklari ablanin masajini saymiyorum.
samimi olarak merak ediyorum.
Bende esimde gitmistik ama erkekler icin bayanin yapmasi sakincali bence kiskancsan yollama.Kizlar aslinda dert degil bu ama sizden fikir almak istiyorum. Eşime dogum günü hediyesi olarak spa merkezine goturup masaj haman falan hediye etmek istiyorum. Tabiki birlikte olcaz surekli ayni odada masaj yaptircaz. Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum. Hic gitmedk daha once boyle biyere sizce bu hediye iyi fikir mi ?
Konu sahibi arkadaşın yaptığı masajlar hep mutlu sonla bittiyse demekAvrupa'da kadın-erkek ayırmadan çalışan, erkeklere de ağda hizmeti veren güzellik salonları var. Ağdayı yapanlar da genelde kadın.
Bir gün bdv'de böyle bir konu açılsa neler olur çok merak ediyorum
Masaj hediye etmek hiç aklıma gelmemişti. Fikir için teşekkür ediyorum :)
Bu kadar rahatsız olacaksanız başka bir hediye seçin.
Neden rahatsız olduğunuzu da anlamadım.
Yanında siz varken bunu düşünecekseniz, siz yokken sokağa salmıyor olmanız lazım.
"Zevke gelmek" falan çok çirkin tabirler. Ben eşimle ilgili böyle bir cümle kurmayı kendime yakıştıramam. "Kıskanırım" deseniz bir nebze anlarım ama adamın o sırada coşabileceğini düşünmeniz normal gelmedi bana.
+1 diyorumErkek dürtülerine güven olmazKarekterle doğru orantılı olmadığını düşünüyorum. Hele ki bu işlerin mutlu sonla bitenleri piyasada boy gösterirken ve çeşitli ikramları mevcutken, eşle birlikte yapılabilecek aktivite mi kalmadı. Hadi bu da benim fesatlığım olsun ama yaptırmam arkadaşım. Adı güvensizlik olsun varsın, kendi kendimi sınatmazdım böyle bir durumla hele ki böyle şeylere ilgisi yoksa. Yani gerek yok anasının karnından msjla doğmadı ya da msjsızlıktan öleni görmedim, ya da cahil kalanı. Eksikliği hayatımızda iz bırakacak bir durum değil. Yaptıranlara da geniş demem. Tercih meselesi Herkesin hayatına kimse karışamaz
Dansöz dediniz de yeri geldi yazma ihtiyacı duydum, herkesten özür dilerim ama maalesef bizim ülkemizde bazı meslek dalları afedersiniz kötü ve basit kadınların yaptığı bir iş gibi görülüyor, masöz, dansöz denince erkekleri ayartan kadın yaftası yapıştırılıyor, bu meslek yüzyıllara dayanan bir geçmişe sahip ve aslında bir kültür de aynı zamanda, maalesef bizde zaman içinde değişime uğramış ve dansöz para takılan masa masa gezip oynayan bir kadın haline dönüştürülmüş veya o algı oluşturulmuş, oysa yurtdışında dansözlük yapan kadınlara dans sanatının bir dalını icra ettiği için saygı duyuluyor, masa aralarında değil, danslarını sergiyecekleri sahnelerde ağırlanıyorlar, farklı ülkelere davet edilip alkışlanıyorlar, kimse dokunmak için birbirine düşmüyor, çünkü onların gözünde dansöz bir sanatçı, çoğunun da dans okulları var, yurtdışında gerçekten çok yaygın ve popüler bir meslek, insanlar dans edenlere sanat yapıyor diye hayranlık duyuyor, ki bence de dansın herhangi bir dalını icra edebilmek sanattır, biz biraz önyargılıyız ne yazık ki.Amannn masözler , dansözler de sanki çok meraklıydı kocalarımıza ..
Bi yılbaşın da ankara Marid otele Ebru yaşar ‘a gitmiştik ..
Dansöz gelmesin mi masaya ??
Anammm ne kıvırıyor kocamın etrafında falan izliyorum Bnde şimdi benim tepkimi ölçüyor gibi geldi bna
Hiç oralı olmadım eşim kızarıyor bozarıyor falan bnde tepki yok en son dansöz geldi bnm alnımdan öpmesin mi
Yani o onlarındı mesleği bu mecbur gelip masam da kıvıracak hoşttt diyemem ya
Aslın da masajda tam benlik hiç kıskanmam ama eşim kızarıp bozarabilir masajda
Amannn masözler , dansözler de sanki çok meraklıydı kocalarımıza ..
Bi yılbaşın da ankara Marid otele Ebru yaşar ‘a gitmiştik ..
Dansöz gelmesin mi masaya ??
Anammm ne kıvırıyor kocamın etrafında falan izliyorum Bnde şimdi benim tepkimi ölçüyor gibi geldi bna
Hiç oralı olmadım eşim kızarıyor bozarıyor falan bnde tepki yok en son dansöz geldi bnm alnımdan öpmesin mi
Yani o onlarındı mesleği bu mecbur gelip masam da kıvıracak hoşttt diyemem ya
Aslın da masajda tam benlik hiç kıskanmam ama eşim kızarıp bozarabilir masajda
Dansöz dediniz de yeri geldi yazma ihtiyacı duydum, herkesten özür dilerim ama maalesef bizim ülkemizde bazı meslek dalları afedersiniz kötü ve basit kadınların yaptığı bir iş gibi görülüyor, masöz, dansöz denince erkekleri ayartan kadın yaftası yapıştırılıyor, bu meslek yüzyıllara dayanan bir geçmişe sahip ve aslında bir kültür de aynı zamanda, maalesef bizde zaman içinde değişime uğramış ve dansöz para takılan masa masa gezip oynayan bir kadın haline dönüştürülmüş veya o algı oluşturulmuş, oysa yurtdışında dansözlük yapan kadınlara dans sanatının bir dalını icra ettiği için saygı duyuluyor, masa aralarında değil, danslarını sergiyecekleri sahnelerde ağırlanıyorlar, farklı ülkelere davet edilip alkışlanıyorlar, kimse dokunmak için birbirine düşmüyor, çünkü onların gözünde dansöz bir sanatçı, çoğunun da dans okulları var, yurtdışında gerçekten çok yaygın ve popüler bir meslek, insanlar dans edenlere sanat yapıyor diye hayranlık duyuyor, ki bence de dansın herhangi bir dalını icra edebilmek sanattır, biz biraz önyargılıyız ne yazık ki.
Avrupa'da kadın-erkek ayırmadan çalışan, erkeklere de ağda hizmeti veren güzellik salonları var. Ağdayı yapanlar da genelde kadın.
Bir gün bdv'de böyle bir konu açılsa neler olur çok merak ediyorum
Masaj hediye etmek hiç aklıma gelmemişti. Fikir için teşekkür ediyorum :)
Bu kadar rahatsız olacaksanız başka bir hediye seçin.
Neden rahatsız olduğunuzu da anlamadım.
Yanında siz varken bunu düşünecekseniz, siz yokken sokağa salmıyor olmanız lazım.
"Zevke gelmek" falan çok çirkin tabirler. Ben eşimle ilgili böyle bir cümle kurmayı kendime yakıştıramam. "Kıskanırım" deseniz bir nebze anlarım ama adamın o sırada coşabileceğini düşünmeniz normal gelmedi bana.
Sevgili pek muhterem munecim, demin eşi polis olan bir kadının pavyondan çıkmadığından muzdarip olan konusunu okudum. Önyargı mı, elimizi eteğimizi çekmek mi, bu taraflara bez atmamak mı dersiniz bilemem ama gitmem, göndermeyi de uygun bulmam. Giden ve msj yaptıran çift arkadaşlarım var ve anılarını saygıyla dinlemişimdir. Ama ben uygun bulmuyorum. Yani dr un acil mudahele etmek için vucudunu teslim etmesiyle, keyfe keder başka bir insanın eşimin vucudunda el gezdirmesini aynı kefeye koyamayışım beni sığ düşünceli bir insan yapıyorsa peki derim.
Sevgili pek muhterem munecim, demin eşi polis olan bir kadının pavyondan çıkmadığından muzdarip olan konusunu okudum. Önyargı mı, elimizi eteğimizi çekmek mi, bu taraflara bez atmamak mı dersiniz bilemem ama gitmem, göndermeyi de uygun bulmam. Giden ve msj yaptıran çift arkadaşlarım var ve anılarını saygıyla dinlemişimdir. Ama ben uygun bulmuyorum. Yani dr un acil mudahele etmek için vucudunu teslim etmesiyle, keyfe keder başka bir insanın eşimin vucudunda el gezdirmesini aynı kefeye koyamayışım beni sığ düşünceli bir insan yapıyorsa peki derim.
ya eşin hoşlanmıyorsa zaten masaj yaptırmaz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki o kadın orda mesleğini yapıyor sizin kocalarınızı beklemiyorlar gelselerde karısının gözü önünde ayartsak diye evet özgüvensizsiniz çünkü o masaj yapan kadının elleri eşlerinize dokununca eşlerinizin ne hissedeceğini o kadar iyi biliyorsunuz ki hiç biriniz o riske giremez girmez yaniEşimize kadın eliyle masaj yaptırmıyoruz diye özgüvensiz de olduk iyi mi? Her gün yeni bir bilgi
Özgüven problemim de yok eşime güvensizliğim de.. Zihniyetimiz de gayet çağa uygun çift olarak..
Eşimin ona masaj yapan kadına sulanmayacağından kendim kadar eminim. Ama ben eşime birinin o şekilde dokunmasından hoşnut olmayacağımı biliyorum.
O yüzden olmaz diyorum. Umursamayan zaten yaptırır. Biz olmaz deyince kimse olan keyfinden ödün vermez
Erkek masöze yaptırabilir. Ne kadar kaliteli bir yer de olsa hoş bir görüntü gibi gelmiyor bana bir kadının yabancı bir erkeğe masaj yapması..
y
ya eşin hoşlanmıyorsa zaten masaj yaptırmaz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki o kadın orda mesleğini yapıyor sizin kocalarınızı beklemiyorlar gelselerde karısının gözü önünde ayartsak diye evet özgüvensizsiniz çünkü o masaj yapan kadının elleri eşlerinize dokununca eşlerinizin ne hissedeceğini o kadar iyi biliyorsunuz ki hiç biriniz o riske giremez girmez yani
Siz girin lütfen ☺☺y
ya eşin hoşlanmıyorsa zaten masaj yaptırmaz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki o kadın orda mesleğini yapıyor sizin kocalarınızı beklemiyorlar gelselerde karısının gözü önünde ayartsak diye evet özgüvensizsiniz çünkü o masaj yapan kadının elleri eşlerinize dokununca eşlerinizin ne hissedeceğini o kadar iyi biliyorsunuz ki hiç biriniz o riske giremez girmez yani
Yazdıklarımın hepsini okuyun anlayamazsınız yine sorun. Ben asla çalışanlara laf etmedim..
Evet kendime güvenim tam evelallah kocayı da buldum mu ilk işim bir masaj seansı almak olcakSiz girin lütfen ☺☺
Ahh ahhh nasıl da belli bol keseden salladığınız. Bulmasına bulursunuz bulamazsınız demiyorum, ama tasvir ettiğiniz şekilde bulursanız o da sizin başarınız olur ne diyeyimEvet kendime güvenim tam evelallah kocayı da buldum mu ilk işim bir masaj seansı almak olcak
Kiskanirim ve asla böyle bir hediye düsünmezdim . O seviyor diye niye kendimi derde sokayim ki ? Başka sevdigi şey mi yok ?Kizlar aslinda dert degil bu ama sizden fikir almak istiyorum. Eşime dogum günü hediyesi olarak spa merkezine goturup masaj haman falan hediye etmek istiyorum. Tabiki birlikte olcaz surekli ayni odada masaj yaptircaz. Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum. Hic gitmedk daha once boyle biyere sizce bu hediye iyi fikir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?