Masajda kadin sart mi?

Bende yorum yaptigim icin cevap vereyim sana... Her kisinin kendi fikri ben olumsuz buluyorum. Gitmeye masaj yaptırmaya gerek yok. Bilgisindeyiz yetiyor bence .gelemem ben öyle şeyelere gereksiz..

Bende esimde gitmistik ama erkekler icin bayanin yapmasi sakincali bence kiskancsan yollama.

Eşimize kadın eliyle masaj yaptırmıyoruz diye özgüvensiz de olduk iyi mi? Her gün yeni bir bilgi

Özgüven problemim de yok eşime güvensizliğim de.. Zihniyetimiz de gayet çağa uygun çift olarak..

Eşimin ona masaj yapan kadına sulanmayacağından kendim kadar eminim. Ama ben eşime birinin o şekilde dokunmasından hoşnut olmayacağımı biliyorum.
O yüzden olmaz diyorum. Umursamayan zaten yaptırır. Biz olmaz deyince kimse olan keyfinden ödün vermez

Erkek masöze yaptırabilir. Ne kadar kaliteli bir yer de olsa hoş bir görüntü gibi gelmiyor bana bir kadının yabancı bir erkeğe masaj yapması..

Konu sahibi arkadaşın yaptığı masajlar hep mutlu sonla bittiyse demek Kosullanmis arkadaş.... masaj ="zevke gelmek" olmuş !! Gerçi böyle düşünen birisi neden masaj hediye edicem diye tutturur onu pek anlamadım

+1 diyorum

Dansöz dediniz de yeri geldi yazma ihtiyacı duydum, herkesten özür dilerim ama maalesef bizim ülkemizde bazı meslek dalları afedersiniz kötü ve basit kadınların yaptığı bir iş gibi görülüyor, masöz, dansöz denince erkekleri ayartan kadın yaftası yapıştırılıyor, bu meslek yüzyıllara dayanan bir geçmişe sahip ve aslında bir kültür de aynı zamanda, maalesef bizde zaman içinde değişime uğramış ve dansöz para takılan masa masa gezip oynayan bir kadın haline dönüştürülmüş veya o algı oluşturulmuş, oysa yurtdışında dansözlük yapan kadınlara dans sanatının bir dalını icra ettiği için saygı duyuluyor, masa aralarında değil, danslarını sergiyecekleri sahnelerde ağırlanıyorlar, farklı ülkelere davet edilip alkışlanıyorlar, kimse dokunmak için birbirine düşmüyor, çünkü onların gözünde dansöz bir sanatçı, çoğunun da dans okulları var, yurtdışında gerçekten çok yaygın ve popüler bir meslek, insanlar dans edenlere sanat yapıyor diye hayranlık duyuyor, ki bence de dansın herhangi bir dalını icra edebilmek sanattır, biz biraz önyargılıyız ne yazık ki.

Konu sahibi masöz için bir şey yazmamış ki "eşimi nasıl etkiler ben ne hissederim pişman olur muyum?" diye sormuş.
Kimse çalışanlara laf etmiyor ama konuyu çarpıtanlar var her zamanki gibi.

Ben de hiç dansözden şarkıcıdan kıskanmam. Kadın ekmek parası peşinde nasıl daha fazla bahşiş toplarım derdinde. Eşim de cıvık bir tip değil nihayetinde :))
Ama bu konu eş kişisine birebir temas içerince hiç hoşlanmam. Kadının veya eşimin niyeti değil benim hissettiğim esastır :)))
Hamama gitsin yeter ona..

Sevgili pek muhterem munecim, demin eşi polis olan bir kadının pavyondan çıkmadığından muzdarip olan konusunu okudum. Önyargı mı, elimizi eteğimizi çekmek mi, bu taraflara bez atmamak mı dersiniz bilemem ama gitmem, göndermeyi de uygun bulmam. Giden ve msj yaptıran çift arkadaşlarım var ve anılarını saygıyla dinlemişimdir. Ama ben uygun bulmuyorum. Yani dr un acil mudahele etmek için vucudunu teslim etmesiyle, keyfe keder başka bir insanın eşimin vucudunda el gezdirmesini aynı kefeye koyamayışım beni sığ düşünceli bir insan yapıyorsa peki derim.

Her şeyde Avrupa demesek olmaz zaten.
Ağda, lazer epilasyon hizmeti verip cinsiyet ayırdetmeyen merkezler Türkiye'de de var.
Bunun için de tabelalarınıza 'unisex' yazmaları yeterli.
Benim daha 10 yıl önce gittiğim güzellik merkezinde vardı. Şimdi daha yaygındır eminim..

Eşin pavyona gitmesine tepki mi verilirmiş ne büyük cahillik! Özgüvensiz kadınlar işte hıh
Avrupa'da var ki.
Avrupa diyorum huu

Herkesin görüşüne saygı duymak lazım, bunun sığ düşünmekle alakası yok, öyle düşünmedim sizin hakkınızda, benim yaptığım aslında toplum olarak kendimize biraz özeleştiri yapmak, işin fenası kadınları eşine yasaklar koyan konuma sokanlar erkekler ve biz bunu da pek kabul etmiyoruz, masöze, dansöze mana buluyoruz gibi geliyor, bu benim fikrim tabii, belki esasında böyle de olmayabilir ama şöyle yaygın bir görüş ve bakış açısı var erkeklerde, bar demek karşı cinsle yakınlaşma, gecenin sonunda kolunda bir kadınla çıkmak anlamına geliyor onlara göre, ki bence ülkemizde pavyon kültürü de erkeklerin bu bakış açısından ortaya çıkmış bir oluşum, oysa yabancılar için bar akşam iş çıkışı veya yemekten sonra birkaç arkadaşla toplanıp sohbet edilen, eğlenilen birkaç kadehle günün yorgunluğu giderilen bir mekan, sürekli aynı bara gidenler birbirini tanır, laf atar sohbet eder sonra evine dönerler, masaj yaptırmak mı ? Gerilen kasları, tutulan boynu gevşeten günün yorgunluğunu attıran bir eylem ama bizde herşeye değişik gözle bakıyor erkekler, hepsi olmasa da yabana atılmayacak kadar bir kısmı öyle bir pencereden bakıyor ki eşleri ister istemez gardını almak zorunda kalıyor, velhasıl kadınlara değil yazdıklarım, erkeklerin oluşturduğu algı.

Bazı meslekler gerçekten haksızlığa uğruyor bu sebeple, düşünsenize eskiden bir genç manken olmak istiyorum diyemiyordu, hala bile herkes diyemiyordur inanın ailesinden şiddet görenler olurdu veya artist mi olacaksın bacaklarını kırarım deniyordu, tiyatrocu olup aç mı kalacaksın, artist olup yüzümüzü yere mi eğeceksin, çocuk evde müzik açıp oynar hele hele dansöz mü olacaksın terbiyesiz denirdi, saygın meslek anlayışımız da bakış açımız da çok farklı çünkü, ne diyeyim erkekler sağolsun.

y
ya eşin hoşlanmıyorsa zaten masaj yaptırmaz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki o kadın orda mesleğini yapıyor sizin kocalarınızı beklemiyorlar gelselerde karısının gözü önünde ayartsak diye evet özgüvensizsiniz çünkü o masaj yapan kadının elleri eşlerinize dokununca eşlerinizin ne hissedeceğini o kadar iyi biliyorsunuz ki hiç biriniz o riske giremez girmez yani

Yazdıklarımın hepsini okuyun anlayamazsınız yine sorun. Ben asla çalışanlara laf etmedim..

Siz girin lütfen ☺☺

Hanımlar lütfen tartışmaya gerek yok, herkesin görüşüne saygı duymak lazım, rica ediyorum hiç uğruna uyarı almanıza değer mi?

Evet kendime güvenim tam evelallah kocayı da buldum mu ilk işim bir masaj seansı almak olcak
Ahh ahhh nasıl da belli bol keseden salladığınız. Bulmasına bulursunuz bulamazsınız demiyorum, ama tasvir ettiğiniz şekilde bulursanız o da sizin başarınız olur ne diyeyim

Kiskanirim ve asla böyle bir hediye düsünmezdim . O seviyor diye niye kendimi derde sokayim ki ? Başka sevdigi şey mi yok ?

Bence siz yanindasiniz ne olabilir ki abartmayın. Zaten bir daha asla görmeyeceği konuşmayacağım biri. Ben normalde kisksncimdir ama bunu kıskanmam yani. Ben de evlilik yıl donumumuzde yapacağım aynı şeyi

yanında sen varken masöz kızlara yükseleceğini düşünecek kadar güvenmiyorsan ne işin var bu hediyeyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…