Saç Şekillendiriciler Maşalı saçlarımızın resimini paylaşalım

dertox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
98
0
86
Diğer
maşalı saçlarımızın resmini paylaşalım herkeze fikir olsun. ben maşa almayı düşünüyorum ama çok lüle lüle olsun istemiorum maşa kullanlar resimlerini paylaşırsa çok memnun olurum

Eklentiler

• $images.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 564
  • $liveimages5cyenifotoanaqr2.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 1.384
  • $atiye+deniz.webp
    5 KB · Görüntüleme: 1.245
ben yaptıgım bır ara koyarım resım..ama masalı degıl su an..bırde saclarım uzun degıl...omuzlarda..daha uzun olsa saçlarım daha guzel olcak..

bende o saç modelini çok beğeniyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum boshayallersmile özellikle ön kısmını yani perçemi hem nasıl öyle geriye atıyorlar hemde kabarık yapıyorlar çok merak ediyorum bilen varsa yardımcı olsun kızlaaaaaaar bilmiyorumkismile

yaaa aşkı memnudaki bihterin maşasıyla aşk ve cezadaki nadyanın maşalı saçlarına bayılıyorum
harika yapıyorlar
evimde maşam olmasına rağmen ben beceremiyorum öyle
özellikle ön kısmını

perçemi geriye atmak basit düzleştiricilede yapabilirsin güzel oluyo

Barbie, Bihter'in saçı maşa değilmiş, ben de kuaförde yaptırdım. Adı kırık fönmüş, fön ve fırçayla yapılıyor ve bence de çok güzeell.. :)) zemuszemus

Resim 1

Resim 2

Resim 3

Günlük kullanacağım zaman saçlarımı daha doğal dursun diye kalın sarıyorum.Ama düğün falan olduğunda ince maşa yapıyorum.

Son düzenleme:
süper olmuş canım çok güzelmaşanın markası ne ve kaç mm ?? ve nasıl sardın saçlarını ??

Maşamı Bulgaristandan almıştım...Kaç mm olduğu yazmıyor yada bulgarca olduğu için ben okuyamıyorum:):)

Maşayı ters şekilde tutup ayırdığım saç tutamını maşaya sarıyorum....15 saniye falan tutup açıyorum...Ama ince tutam alıp sararsam 7-8 saniye bekletmem yeterli oluyor

benım saçlarda baya uzun va düz maşa yaptırdım nişanımda sık maşa hemde bi saate kalmadan salıverdiler kendilerini boshayallersmile

Kızlar masanızın cok iyi ısıtması lazım ben de arcelik in vardı tavsiye etmem ancak bol spreyle adam gibi bi sonuc alıyordum ki saclarımın dalgalı olmasına ragmen

Bende maşası olup yapamayanlardanım kendi kendime.Umarım yapan arkadaşlar bize yardımcı olurlar:içelim:.Ayrıca MutlulukReçetem saçların çok güzel olmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…