Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende maşallah deme o zaman..
Cok korkarım böyle insanlardan..
Bu dert mi şimdi ne yapalım biz? Öyle denk gelmiştir. Kondurmayın kendinize öyle şeyler.
Bazi insanlarin nazari cok degermis.
Bizim ailedede öyle bi insan var.
Masallah Subhanallah deyin.
MaşALLAH deme ondan değil..
Yani biri hasta uzunca bi süre veya biri baya yaşlı ''hayatta mı hala?''
-İyi bari yaşıyorsa diyorum
yakın zamanda haberini alıyorum
DERT ..!!! Benim derdim..
İçimi sıkan bişey ve buda dert oluyor..
Sizde bişey yapın demedim böyle insanlar var mı diye sorma amaçlı konu açtım..
DERTleşmek amaçlı yani
Nazarda değil ya..
İlk yorum alıntımdaki gibi![]()
Mismo uyma arkadaşa şimdi sanada bişey der karışmam sonra![]()
Eski sevgilimin adini ozelden gonderebilir miyim ona da bir masallah cek kiz![]()
Ya aslinda konu sahibinin dedigi su. Mesela birisi 90 yasinda ve bi diyor ki "vay anasini hala yasiyor mu bu be" diye.
Yani masallah demedigi icin ölüyorlarmis.
sende maşallah de. Nazarin degiyor demekki![]()
Farkındaysanız bende size kondurmayın kendinize dedim. Dert mi şimdi bu demek yani önemsemeyin bu durumu üzerine fazla düşmeyin demekti. Gerçek hayatta da bu kadar agrasif ve negatifseniz yaşadığınız şey gayet doğal. İyi günler dilerim.
Ya aslinda konu sahibinin dedigi su. Mesela birisi 90 yasinda ve bi diyor ki "vay anasini hala yasiyor mu bu be" diye.
Yani masallah demedigi icin ölüyorlarmis.
sende maşallah de. Nazarin degiyor demekki![]()
Mismocum kesin sana birşey dediarkadaş çünki erraabta sana tepki göstermiş canım bak herkez tarafından yanlış anlaşılmaya başladın bileeeFarkındaysanız bende size kondurmayın kendinize dedim. Dert mi şimdi bu demek yani önemsemeyin bu durumu üzerine fazla düşmeyin demekti. Gerçek hayatta da bu kadar agrasif ve negatifseniz yaşadığınız şey gayet doğal. İyi günler dilerim.
Yazmayayim yazmayayim dedim ama ilk negatifligi siz gostermissinz. Bayan tepkisinde hakli. Ne yapalim biz smdi derken alinmis olabilir.
Mismocum kesin sana birşey dediarkadaş çünki erraabta sana tepki göstermiş canım bak herkez tarafından yanlış anlaşılmaya başladın bileee![]()