- 20 Ağustos 2020
- 158
- 321
- 53
- 43
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bacim erkekler Ukrayna ya ,Rusya ya gidiyor bir şey ugruna,sen diyorsun niye gelsin kullanmak icin bu kadar yolu.ıste orada baskasini bulmus ,yol gelmeye üsenmis.yapmayin bunu kendinize ,yaziktir ,kadinlar bu kadar basit yapmamali kendini.lutfen kendinize bunu layik gormeyinNasil kullanacakmis yani anlamadim ki
Kullanmak isteyen benim icin turkiyenin obur ucundan gelecem der mi
Karşına çıkmamış işte kabul et adam taa bilmem nerede karşında değilAma diyorum ya frekanslar tutuyordu kafamiz uyusuyordu senle cok mutlu olcaz falan diyordu neden boyle oldu ki o yuzden takmam normal
Boyle biri insanin karşısına her zaman cikmiyor ayrica uzun boylu ve yakışıklıydi her kizin dönüp bakabilecegi biriydi
o zaman seni yeterince önemsemiyor.yoksa sözünü tutar gelirdi.Yok evli degil ya abartma sende
Geceleri surekli görüntülü konusuyorduk o evindeyken evli olsa konusur muydu
Sana özel değil hep instada olduğu için seninki de denk geliyordurBirde attigim storylere neden hemen bakiyor sence
Senin bu süreçte hâlâ boşta olduğunu görmek için yapıyor. Yedekte beklettiği kişinin de hazırda beklemesini istiyor.Yeni iliski yasadigina nasil emin olabiliyorsun peki
Birseye kizmis sinirlenmis olabilir mi acaba benim bilmedigim
Cunku gecen sene de mesela birden konusmayi kesmisti ben 1 hafta sonra yazinca ilgisiz davrandin bende kendi kendime küstüm demisti ayni sey olmus olabilir mi
Birde attigim storylere neden hemen bakiyor sence
Bu sorun bende dr vardi bir zamanlar. Konu sahibi bak gerçekten doğru bu yorumBence sorun senin iliklerinde.
Ahahahahahh günün şanslısı seçildin tebriklerBugün bir doz zorunlu bir doz umutsuz aldım bence cok verimli bir gündü
Ahahahahah o niye kizBence sorun senin iliklerinde.
Bundan bi halt olmaz. Hayatindan tamamen cikar. Seni umursasaydi en azindan gelemiyorum diye haber verirdiEy ahali
Benim bu kara bahtim kör talihim neden böyledir sorarim size
Geçen gun bundan bir onceki konumda herşey guzel gidiyor buraya gelecek ilk gorusme gerceklesecek onu nerelere götüreyim diye konu açmıştım gelin gorun ki o gunden sonra ses seda cikmadi adamdan durduk yere
Hersey iyi hos ilerliyordu 15 temmuzdan beri konusuyorduk hemde nerdeyse her gun sesli görüntülü mesajda aramizda bi bag vardi yani
Ve de beni onemsedigini arzuladigini hoslandigini vs iliklerime kadar hissettiriyordu
20 gun once gelecegini soylemisti ondan sonrada ara ara gelecem diyerekten neler yapacagimiz hakkinda konusuyorduk yakinlasiriz falan diye hatta tartismaya kalkissam şurada gelmeme az kaldi herseyi berbat etme diyordu
Konusmamizin en sonlarinda da hatta ne zaman geleyim diye sordu
Benle guzel ilgilenirsen 5 gun falan kalirim demisti hatta hic bir problem yoktu yani
Normal bir sekilde devam ederken gecen hafta pazar günü aradim mesgule atti ne geri aradi nede simdiye kadar konustuk aradan 10 gub gecti
Ama attigim storylere hemen anında bakiyor telefon numarami da silmemis
Ya benim anlamadigim neden böyle birsey yapti
Beni hic umursamiyordu desem neden 1 aydir surekli konuştuk gece gündüz
Fikirlerinizi bekliyorum canımlar
Bunalima girdim resmen ya
Acaba gelecegi gun yaklasinca yazip haber mo verecekBundan bi halt olmaz. Hayatindan tamamen cikar. Seni umursasaydi en azindan gelemiyorum diye haber verirdi
Noldu kiz senin derdin ne bakimKonuyu okumadım bir maşallah almaya geldim bana da bir maşallah desen üçgünlükte istemem şöyle yarım saat sonrasına tutsun yıldımm ya.
Ahahahahah o niye kiz
Ne alakaBu sorun bende dr vardi bir zamanlar. Konu sahibi bak gerçekten doğru bu yorum
Doğrudur yokluk icerisindeyim resmen yaaYokluktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?