masamın üzerinde bulduğum kağıt-mobbing

Bu zekâ ile yaptıkları işi doğrbu yapıyorlar mi bari ? :işsiz:
Vel
ilerine haber verin "sizin veledler yine yaramazlık yapıyor" deyin..:emir_bebek:
biliyor musun üzülmedim diyorum ama irkildim, kötü hissettim, önce yaptılar, sonra neden fareden bu kadar sorun yaptığımı soruyorlar, aslan koysalarmış yine de bişi dicek miymişim.
bakın x bey, ben dişleğim, ima amaçlı yapılmış olabileceğini düşünüyortum. dedim.
ben kendi üzerime alınmışım
müdür yard da öyle dedi'sen çok taktın da kötü niyet yok, kadın çöpe atmayı unutmuş olabilir di mi, sana o insanların neden kastı olsunmuş
ailem hakkında konuştu bu insanlar, kocam geldi buraya, herşey süt liman olsa bunları düşünmezdim ama sürtüştüğüm insanlar var
sen de haklısın dedi sonra
ama bölle işte

biliyor musun üzülmedim diyorum ama irkildim, kötü hissettim, önce yaptılar, sonra neden fareden bu kadar sorun yaptığımı soruyorlar, aslan koysalarmış yine de bişi dicek miymişim.
bakın x bey, ben dişleğim, ima amaçlı yapılmış olabileceğini düşünüyortum. dedim.
ben kendi üzerime alınmışım
müdür yard da öyle dedi'sen çok taktın da kötü niyet yok, kadın çöpe atmayı unutmuş olabilir di mi, sana o insanların neden kastı olsunmuş
ailem hakkında konuştu bu insanlar, kocam geldi buraya, herşey süt liman olsa bunları düşünmezdim ama sürtüştüğüm insanlar var
sen de haklısın dedi sonra
ama bölle işte

Ben olsam seviyenin olmadığı yerde olmazdim.

Ben olsam seviyenin olmadığı yerde olmazdim.
bugüne kadar hep o dediğini yaptım, ve hiç iş tecrübem olmadı, bir sosyal fobili olarak, üstelik kalp hastası bir oğlum var, ayakta durmak zorundayım...35 yaşındayım, gitmek çok istiyorum ama hayatta şunu öğrendim, hele ki konu iş ortamıysa çıkar ilişkileri, menfaatler konuşur, çalıştığım insanlar biraz garip, çevre de biraz garip, servisim olsa inanın burada oturmayacağım ki küçük çocuğu olan iyi eğitilmesi aaçısından burda kalmıyor.Ev sahibine kadar garipler, burnu havadalık, küfürbazlık, kavgacılık, dedikodu, koşullar bu kızlar.

ne ahlaksız ınsanlarmıs
burda benım sinirim bozuldu
gecmıs olsun sıze

Bence onemsemeyin önemsediğinizi görünce daha üstünüze gelirler. Ama saklayın onları. Uzerlerine tarih atın(hangi gün nasıl oldu gibi) Ilerde ne olur ne olmaz. Azıtırlarsa dilekçe yazarsınız

Bence onemsemeyin önemsediğinizi görünce daha üstünüze gelirler. Ama saklayın onları. Uzerlerine tarih atın(hangi gün nasıl oldu gibi) Ilerde ne olur ne olmaz. Azıtırlarsa dilekçe yazarsınız
evet ben üzülmedim ama bu ne cesaret diyorum, yarın birgün bu insnalardan herşey beklenir, iftira atabilir, çekmeceme çantama birilerinin bişiyini bile koyarlar, o derece güvenmiyorum, bu işin sonunu düşündükçe irkildim, yoksa kıt zekalarıyla yaptıkları bişi, mimarım allah, beğenmedikleri şey hakkında ona havale edityorum
tabiki didik didik edicem konuyu,bu üzüldüğümden değil lütfen anlayın, bu basit bişi değil, üstüne alınma değil.

arkadaşlar beni dinlediğiniz için tşk ederim, yorumlarınız çok değerli.

Detaylara değinmeyeceğim fakat açlıktan öleceğimi bilsem öyle iğrenç bir yerde çalışmam.

Kaldı ki yalan söylüyorlar . Size alenen fare denilmiş bir ortamdasınız ve masanıza fare resmi konuluyor. Bu işte bi iş yokmu?

Manolya iyisin hoşsun da sen de az değilsin.Sadece bu olay için yazmadım bunu.Çocuğunun kreş olayında da garip tepkiler vermiştin.Yapılan şey iğrenç ama sen de çok masum gelmiyorsun maalesef bana.

aslında kızlar eğri oturalım doğru konuşalım, işyerinde daha önce bana yaptıkları için acayip laf çaktığım biri var ve bayağı kuyruğuna bastım, bununla ilgili bu olaylar. şahit olacak kimse yok...dilekçe yazsan ne olacak.
E ama siz baştan pes etmişsiniz konu sahibesi, böyle olmaz ki.

İleride yaşanması muhtemel durumlarda elinizde ispat gücü olması çok önemli. Lehinize tanıklık edecek kimsenin olmadıgından söz ediyorsunuz, böyle bi durumda bi dilekçe, bi tutanak hayat kurtarırdı. Olay elle tutulur bi hal alırdı.

Sizin yerinizde olsam resmi açtığımda şen bi kahkaha atar, resmi bi güzel yırtar sonra da yırtılan parçaları avcuma alır hangi zavallı ise bu saçmasapan işlere girişen (kimden şüpheleniyosam) ona doğru şöyle bi güzel üflerdim. Laf eden olursa da fareler toplasın diye döktüm derdim :KK53::KK53:

Hayır madem olay ilkokul seviyesine inmiş hakkını vermek lazım. :KK70:

Tabi asıl yapmanız gereken dilekçenizi yazıp amirinize gerekli şikayeti yapmaktır. Huzurlarını kaçıracaksınız ki size huzur versinler. Koyun resmi dilekcenin ekine, yazın sahitleri, itin potansiyel şüphelileri otobüsün altına. Savunma versinler, ifade versinler, is ciddiye binsin onlar düsünsün.

Naif ve kırılgan yaklaşmayın özetle böyle saçma meselelere. Bu sadece iş. Aslolan umursamaz olmak, politik davranmak. Ama iş bu raddelere de geldiyse zerre geri kalmayacaksınız.:sinirli:

Not: İşler bu raddeye gelene kadar ne yapıyordunuz sahi konu sahibesi? Tek taraflı zor yani bu kadarı. İlkokul çocugu gibi fiziksel özelliklerle yüzünüze karsı bu denli saldırgan olmaları bi garip. Siz de bi seyler yapmıs olabilir misiniz bu insanlara?

Son düzenleme:
masamın üzerinde dörde katlanmış bir kağıt buldum ve hemen masamın yan tarafında kızlar, açtım kağıdı, içinde renkli çıktısı alınmışkağıdı bütünüyle kaplayan, iğrenç bir fare resmi çıktı.inanın abartmıyorum bakmak bile iğrenç, resmi eve getirdim ve bakamıyorum.
müdür yardımcısı yanımdaydı bulduğumda kağıdı, 'bakın, bu nasıl bir şey,', 'yırt at'dedi, müdür yardımcısı, ardından eşimi aradım, dilekçe yazmamı söyledi, tam dilekçeyi yazacağım, odadan birisi onu ben çıkarttım dün hem de beş tane.evrakların arasına o resimleri koydum ve arkadaşımı korkuttu, arkadaşı doğruladı, bu olay diğer odada olmuş göya dün.
sonra hizmetli geldi, 'o resim sabah benim elimdeydi, ben çayları getirirken yanlışlıkla çöpe atacağım derken senin masana koymuş olabilirim dedi ki kadınla bir sorunum yok, geçmişte o takıştığım, aile ilişkilerime kadar laf uzatan o adamların yanındaydı, hala da iyiler.
Arşivde hizmetli kadını aldım karşıma'dediklerin mantıklı gelmiyor, dün korkuttunuz o arkadaşı bu resimle, sonra orada o kadar çöp varken atmadınız da, gelip çöpe atarken benim masamda mı unuttunuz, üstelik çöpe atılacak şey buruşturulur, bu muntazaman katlıydı. dedim,
öyle kapattık ama iki müdür yardımcımız var, bir tanesi bu adamların tarafında, dün geldi, yılanları zamanında öldürdğünü, fareleri yakaladığını anlattı, hafif bana dokundurduğunu hissettim ve dedim ki 'müdürüm yılanlarla fazla haşır neşir olmayın, hindistanda yılanları eğittiğini söyleyen bir adam sonunda bir yılan tarafondan ısırıldı dedim.bu sefer fare muhabbeti yaptı falan filan, banaymış bütün laflar.
şu an aktif sürtüşme halinde olduğum birkaç kişi var, şüpheleniyoıum resimle ilgili
NOT:SÖZEL OLARAK DAHA ÖNCE BANA FARE DENDİ,DİŞLEĞİM VE BU BENİM İÇİN SORUN DEĞİL,YALNIZ BUGÜN BUNU YAPAN YARIN NE YAPAR BİLİNMEZ.
SİZ BU DURUMDA NE YAPARDINIZ, BAŞINIZI AĞRITTIM BİLİYORUM AMA ARKADAŞLAR BURASI GERÇEKTEEKTEN SORUNLU BİR YER, İNSANLAR GENEL OLARAK UKALA, KAVGACI, DEDİKODUCU
NE YAPMALI?
Okurken bile delirdim.
Burası kamumu özelmi?
Özelse değmez derim.
Kamuysa neden bunu yasal yolla çözmüyosunuz.
Evrak kayda verin bi dikekçe sicillerine işlensin uyarı alsın.
Çok üzüldüm

Mobbing ile karsilasmissiniz sanirim, benim de tahammulumun olmadigi birseydir. Isyerindeki verimi dusurdugu de bir gercek.
Yalniz bir hayvansever olarak "iğrenç bir fare resmi" ifadesinden sonrasini okumadim. Uzgunum.

Fare resmi mi :işsiz:nolur ki onunla? Korkan da mi varmis 3 yasindalar mi?
Hic sallamam
Cok daha beterleriyle mucadele etmisligim var. Bu hic bir sey degil. Keske ozel sektorde calissaniz. Ne guzel olurdu :KK66:
Siz napardınız??
Bizede yol gösterici olur. Yazdıklarınızı yapan biri olmak isterdim

Siz napardınız??
Bizede yol gösterici olur. Yazdıklarınızı yapan biri olmak isterdim
Kagidi burusturur atarim ay napicam
Atarken de biri vesikalik fotosunu unutmus masamda der gulerim. Asla alinmam boyle seylere
Ben neler gordum neler
Bi fare resmi bana koymaz

Kagidi burusturur atarim ay napicam
Atarken de biri vesikalik fotosunu unutmus masamda der gulerim. Asla alinmam boyle seylere
Ben neler gordum neler
Bi fare resmi bana koymaz
Bence konu sahibi arkadaşa yol gösterici olacak tecrübeleriniz. Herkesin dayanma gücü hassasiyeti farklı işte. Ne güzel güçlü bi karaktersiniz

Back
X