Kızlar maşayla aşağıdaki resimdeki modellerden yapmaya çalışıyorum elimde yatkındır saç yapımına ama böyle doğal olmuyo..maşayla kuzu gibi kıvır kıvır oluyo elimle açmaya çalışıyorum çekiştiriyorum falan ama yok açılmıyo..ya da açılırsa bozuluyo..kalın sarıyorum saçımı bu seferde tutmuyo..ben resimdekiler gibi biraz daha doğal görünsün istiyorum..önerebileceğiniz bir şey veya video falan var mı??Eki Görüntüle 488706
çok tutma maşayı bir de geniş yani yayarak sar hepsi bittikten sonra saçlarını savur ve parmaklarınla aç kafanı kaldır aynen bu şekilde olacak emin ol :)
benim saçım da maşa yaptığımda aynen böle boru gibi duruyor :S ama ben 2. resimdeki gibi daha doğal kıvrımlar istiyorum.saçı yanlış mı sarıyorum acaba? aslında bir sürü deneme yanılma yaptım:sarma şeklini değiştirdim,aldığım tutamın kalınlığını değiştirdim...ama bi türlü istediğim gibi olmadı,
sanırım 25 mm den daha büyük bir maşayla yapılabilr...ben de maşa alma aşamasındayım doğal dursun kıvır kıvır olmasın istiyorum sanırım 32 mm alıcam ama benm saçım uzun kısa saç modeline yapmaya çalışırsan olmaz diyorlar 32 mm için..ben de korkuyorum acaba düşer mi bukleler diye 32 mm ile..arada kaldııımm