online alisveris yapiyorum zaten genelde.. ama herzaman mümkün olmuyor.Online alışverişlere yönelseniz?
Bazen sebebi psikolojikte olabiliyor
insallahBaş dönmesi,kusma bile yapıyor bende öyle rahatsızım ki maske takmaktanTek temennim maskesiz günlere dönmek
Bende karşımdaki ne diyorsa anlamıyorummaskenin bendeki etkisi de bu
Sağır gibiyim o an
hangi ülke bilmiyorum ama komsum doktordan rapor almis maske takamaz diye... rapor gecerli mi onuda bilmiyorum...
maskede ayni sorunlari yasiyorum bu yüzden tüm gün öyle dolasanlara saygim sonuz. cok zor durum
Çok yanlış düşünüyorsun. Çünkü maskesizken her türlü virüse açık olacaksın ve çok büyük ihtimalle sen de kapacaksın. Ve maske takmadigin için çevrendeki insanlara yaymaya devam edeceksin. Sen bunaliyorsun, basin dönüyor diye milleti hasta etmeye, belki de öldürmeye hakkin var mı?evet bende bu raporu alsam mi diye düsünmeye basladim. en azindan arada maskeyi indiririm rahatlikla etrafimda kimse yok iken diye düsünüyorum..
Kimse mutlu değil maske takmaktan ama gelecekte maskesiz durmak istiyorsak bir süre daha cikartmamali, çıkartan herkesi uyarmaliyiz.
Yapacak bir şey yok, bu da böyle bir dönem .
Ayrıca online alışveriş yapabilirsiniz. Bu devirde mağazalar çok da güvenilir değiller zaten,anneniz için özellikle.
Koronadan bagimsiz olarak beni de avmler basıyor. Alışveriş yapmayı hiç sevmem, mağazalarda bir süre sonra gozlerim dönüyor, halsizleşiyorum. Normalde mecbur kalmadıkça gitmem, mecbursam hemen ilk denedigimi alır çıkarım, kimseye de alışveriş yaparken eşlik etmem. Geçen sene eski sevgilim zorla beni sürüklemişti. Üç mağaza girdik, dördüncüde içim geçmiş, mağaza sandalyesinde sızmışım. Kraker falan aldırdım kendime,su falan içtim zor toparladim :)
Belki sizi de mağaza basmıştır benim gibihavasizlik, mağaza parfümleri falan
insallahEtrafinizda kimse yokken indirin zaten, bunun icin rapor almaniza gerek yok. Maske evet virus icin iyi olabilir ama genel olarak uzun vadede zararli diye dusunuyorum ben de. Mesela ben uzun sure taktigimda migrenim tutuyor ve istifrag ediyorum. Surekli uzun sure takmak zorunda olanlara da cok uzuluyorum, ama yapacak bir sey yok. Alis verisinizde molalar verip disarida biraz hava alin, hizlica halletmeye calisin. Biriyle gidiyorsaniz listeyi yariya bolun, daha kolay halledersiniz. İnsallah bir an once maskesiz , saglikli gunlere doneriz.
Çok yanlış düşünüyorsun. Çünkü maskesizken her türlü virüse açık olacaksın ve çok büyük ihtimalle sen de kapacaksın. Ve maske takmadigin için çevrendeki insanlara yaymaya devam edeceksin. Sen bunaliyorsun, basin dönüyor diye milleti hasta etmeye, belki de öldürmeye hakkin var mı?
Çok rahatsız oluyorsan, kapalı alanlara girmemeye gayret et. Zaten restorantlarda maske takılmıyor, ne güzel sokaklarda da takilmiyormus. Kapali alanda da hemen işini halledip çıkarsan hiç sorun kalmaz.
Zaten maskenin zorunlu olduğu yerde maskesiz dolasirsan herkes seninle kavga eder. Kime derdini anlatacaksin ki doktor kağıdın olsa bile? Her seferinde kavga, her girdigin mağazada gürültü...değer mi cidden??
sen o euro zengini almanya daki kızımız değilmisin?ayol tek derdin bu olsun satın al bir avm tek sen gez sen alışveriş yapp .burda az hava atmadın eurolarınla biz fakirlere.Yasadigim ülkede gidalari mecbur marketlere giderek aliyoruz. Online siparis yapilmiyor getirilmiyor evlere yani maalesef..
Yoksa kiyafet vs zaten online alirim.
Magaza magaza gezmeyi bende sevmem. Maske yüzünden iyice nefret ettim zaten.
Ama mecburi durumlar oluyor iste.
Rapor alsam dahi maske kullanirim ben yinede.
Sadece arada maskemi kimsenin olmadigi yerlerde indirmek adina alirim en fazla diye düsündüm.
Bizim buralar cok kalabalik degil yani olabilir diye düsünüyorum. Bilemedim..
Corona olmamak veya bulastirmamak adina kullandigim maske sonum olmasin sonra
Yaaa çok kıskandım, keşke sokakta kendi karbondioksitimizi değil de güzel oksijeni alıp yürüsek artık biz de...valla yasadigim ülkede maske takanlari dövüyorlarbüyük sehirde yasamiyorum cok sükür yoksa dayak yerdim sanirim maske takmaktan
Yaaa çok kıskandım, keşke sokakta kendi karbondioksitimizi değil de güzel oksijeni alıp yürüsek artık biz de...
Ben İstanbul'dayım. Hep şahit oluyorum maske kavgasina (hatta geçen ben kavga çıkarttım bir otobüste)
Zaten insanlar çok gergin, birine yüklenilsin hemen herkes katılıyor 'TAK LAN!' diye
Geçen de şey gördüm ; adamın ağzında maske var, indirdi hapşurdu geri taktı! Yani çok pis kavga edesim geldi ama yakınında değildim.
Bu arada şaka maka virüs her yerde. Benim yakın çevremde her gün yeni bir pozitif haberi aliyoruz. İnşallah dedikleri sürü bagisikligi dedikleri şey doğrudur
Herkes dikkat etsin kendine
Bitek anlamiyorum saniyodumBende karşımdaki ne diyorsa anlamıyorummaskenin bendeki etkisi de bu
Sağır gibiyim o an
Bitek anlamiyorum saniyodum
Resmen boguk sesler geliyo karsimdaki konusunca.
Duyamiyorum
Gecen firindan simit alicam 2 diyorum oglan 1 getirdi
1 pide dedim 2 getirdi
Dedim buda benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?