Maske sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bir tik daha ileri gittim maske ile konusurken bagirdigimi farkettim Cunku ben karsimdakini anlamadigim icin o da anlamiyor :) sesimi yukseltiyorum en son kendimi bagirirken buldum
Nereye kadar böyle sürecek acaba.

Pandemi başından bu yana hiç 2 saat sürecek bir alışveriş yapmadım çok elzem olduğunu düşünmüyorum. İnternetten alın alacaklarınızı. Sigara da içiyormuşsunuz maskeyi indirip corona olursanız olacakları düşünüp maskeli kalmaya devam edin derim. Maskeyle çalışan insanlar var özellikle sağlık çalışanları. Alışverişte fena oluyorum komik bir bahane bu yüzden.

Bende psikolojik olduğunu düşündüm, anksiyete yaşıyor olabilirsiniz. Bayilmaktan korkuyorum demenizden bu yüzden bence

Bende karşımdaki ne diyorsa anlamıyorummaskenin bendeki etkisi de bu
Sağır gibiyim o an
Ben de karşımdaki duymuyor diye zar zar bağırarak konuşmayı alışkanlık edindim
evin içinde bir bakıyorum bayağı bağıra çağıra konuşuyorum sinir olurdum gürültücü insanlara şimdi ben de öyle oldum

maske takarak ders anlatmakta zorlaniyorum ben de. Cocuklar duysun diye mecbur sesimi de yukseltiyorum. Bogazim kasinsa su icemiyorun acip.Zor oluyor bayagi. Ama maskesiz gunlere tekrar kavusmaknicin su anda sabretmemiz gerekiyor.

ende psikolojik olduğunu düşündüm, anksiyete yaşıyor olabilirsiniz. Bayilmaktan korkuyorum demenizden bu yüzden bence

keşke sadece maske takıntısı olsa ....

siteden gittiğine göre konusu da kapatılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…