Ben artikHaziran 2022 de bitecek deniyor bı de.
Ben artikhic bi dediklerine inanmiyorum
Niye haziran 2022 yani simdi degilde
Yaw he he diyorumBilmem bı tanıdığım Amerika'dan geldi kendisi prof.
O dedi onun yalancisiyim
Yaaaa H Heytttt be , saat 3bucuk ve ben uyuyacaktim. Neden insanları KK'nin banlı sayfalarinda dolaştiriyorsunsen o euro zengini almanya daki kızımız değilmisin?ayol tek derdin bu olsun satın al bir avm tek sen gez sen alışveriş yapp .burda az hava atmadın eurolarınla biz fakirlere.
nerde demisim bunuAlisveris icin yardimci tut. O kadar para içinde yüzüyorum diyorsun.
seri halinde eski yorumlarima begenmeme atiyorsun saatlerdir. rahatsiz etme beni. iyi misin acep?Yaaaa H Heytttt be , saat 3bucuk ve ben uyuyacaktim. Neden insanları KK'nin banlı sayfalarinda dolaştiriyorsun
Çünkü konuyu yeni buldum.seri halinde eski yorumlarima begenme atiyorsun saatlerdir. rahatsiz etme beni. iyi misin acep?
sen o euro zengini almanya daki kızımız değilmisin?ayol tek derdin bu olsun satın al bir avm tek sen gez sen alışveriş yapp .burda az hava atmadın eurolarınla biz fakirlere.
ne mutlu sana. okumak iyidir. okumaya devam et. ama sessiz oku olurmu? rahatsiz oluyorum sürekli bildirim gelince.Çünkü konuyu yeni buldum.
"Okumadığın her kitap yenidir" derler
Bende karşımdaki ne diyorsa anlamıyorummaskenin bendeki etkisi de bu
Sağır gibiyim o an
Maske takmakla oksijen seviyesinin dusmedigini veya karbondioksit zehirlenmesi olmadigini bizzat hekimler video'larda oksijen olcer ile ispatlamislardi. 6 kat takip olcum yapinca yine%98 cikiyordu. Dr. Mehmet Oz'un de video'su vardi hatta kendi gostermisti. Her konuda oldugu gibi hurafeler yuzunden insanlik olarak bir adim ileri gidemiyoruz bu konuda da.
Aynen ben de ya. Surekli tekrar ettiriyorum. Bildigin salaklastiriyor he hı ne? muhabbeti bi de yolda filan giderken duymyacagim carpilip gidecegim diye korkuyorum. Ilk maske takma zamanlarinda gorme de problemliydi bu atlar var sadece onunu gorsun diye gozluk takarlar ya ben de anca sınırli alan goruyordum.Bende karşımdaki ne diyorsa anlamıyorummaskenin bendeki etkisi de bu
Sağır gibiyim o an
Dedin dedin. Kiskanin da dedin ya hani. Neden yalan atayim..nerde demisim bunuyalana bak sen
Kıskanın değil. KudurunnnnnnnnnnDedin dedin. Kiskanin da dedin ya hani. Neden yalan atayim..
Yardimci tut tutma beni ilgilendirmez ki
Kudurun yazacaktin dimi öyle demiştiKıskanın değil. Kurudunnnnnnnnnnn
Kesinlikle sürekli tekrar ettiriyorum bende nine gibi.Aynen ben de ya. Surekli tekrar ettiriyorum. Bildigin salaklastiriyor he hı ne? muhabbeti bi de yolda filan giderken duymyacagim carpilip gidecegim diye korkuyorum. Ilk maske takma zamanlarinda gorme de problemliydi bu atlar var sadece onunu gorsun diye gozluk takarlar ya ben de anca sınırli alan goruyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?