Maske sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen o euro zengini almanya daki kızımız değilmisin?ayol tek derdin bu olsun satın al bir avm tek sen gez sen alışveriş yapp .burda az hava atmadın eurolarınla biz fakirlere.
Yaaaa H Heytttt be , saat 3bucuk ve ben uyuyacaktim. Neden insanları KK'nin banlı sayfalarinda dolaştiriyorsun

sen o euro zengini almanya daki kızımız değilmisin?ayol tek derdin bu olsun satın al bir avm tek sen gez sen alışveriş yapp .burda az hava atmadın eurolarınla biz fakirlere.

haddini bil! kizin degilim senin ben. benim konuma yorum atmayi ve ortaligi karistirmayi da birak. isine gücüne bak benimle ugrasma

Bende karşımdaki ne diyorsa anlamıyorummaskenin bendeki etkisi de bu
Sağır gibiyim o an

Ben bir tik daha ileri gittim maske ile konusurken bagirdigimi farkettim Cunku ben karsimdakini anlamadigim icin o da anlamiyor :) sesimi yukseltiyorum en son kendimi bagirirken buldum

Bayılacak gibi değil de kulaklarım acıyor ama yapacak bir şey yok

Maske takmakla oksijen seviyesinin dusmedigini veya karbondioksit zehirlenmesi olmadigini bizzat hekimler video'larda oksijen olcer ile ispatlamislardi. 6 kat takip olcum yapinca yine%98 cikiyordu. Dr. Mehmet Oz'un de video'su vardi hatta kendi gostermisti. Her konuda oldugu gibi hurafeler yuzunden insanlik olarak bir adim ileri gidemiyoruz bu konuda da.

Yalniz bu konuda kimse zehirlendiginden bahsetmedi.. yorumlarda da okumadim sanirim hic.

Yinede tesekkür ederim

Bende karşımdaki ne diyorsa anlamıyorummaskenin bendeki etkisi de bu
Sağır gibiyim o an
Aynen ben de ya. Surekli tekrar ettiriyorum. Bildigin salaklastiriyor he hı ne? muhabbeti bi de yolda filan giderken duymyacagim carpilip gidecegim diye korkuyorum. Ilk maske takma zamanlarinda gorme de problemliydi bu atlar var sadece onunu gorsun diye gozluk takarlar ya ben de anca sınırli alan goruyordum.

Kesinlikle sürekli tekrar ettiriyorum bende nine gibi.
Hatta bitek ben anlamıyorum sandım kulaklarimi temizletmeye gidecektim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…