Hangi sektörde olursa olsun çalışmak kolay değildir, hepsinin illa ki zorlukları vardır, ki birçok iş sektörü insan temaslı, buna sucular da dahil, market çalışanları da dahil, evet havalar sıcak hele bu sene anormal sıcak, fırın başında ekmek yapan usta da bunalıyordur, evlere su dağıtımı yapan da kargo dağıtımı yapan da, polis de, fabrikada çalışan işçi de, hepsine kolaylıklar diliyorum evlerine gittiğiniz insanlar kadar sizlerin de sağlığı için maske şart, benim korona taşıyıcısı olmadığımın garantisi var mı? Belki bir an kapıyı açtığım esnada tutamadım kendimi öksürdüm ya da hapşırdım veya siz hapşırdınız, sosyal mesafeyi istediğiniz kadar koruyun apartman kapalı alan, kapalı alanlarda maskesizseniz sizler için çok daha fazla risk var, benden aldığınız virüsü belki başka bir müşteriye, ailenize, sevdiklerinize, çoluk çocuğunuza bulaştıracaksınız, böyle bir riski göze almaya değer mi?
Kaldı ki maske takmak zorunlu hale geldi, gelmeseydi de en azından kendiniz ve sevdiklerinizin sağlığı için zorunlu hissetmelisiniz.
Maske dünyayı saran pandemi yok olup gidene kadar hayatımızın bir parçası olacağından tartışmaya açık bir konu değil, sizlerin de maske yüzünden tartışıp banlanmanızı istemem bu sebeple konuyu yorumlara kapatıyorum.