- 4 Şubat 2020
- 338
- 551
- 53
- 28
- Konu Sahibi Fightfreedomm
-
Şöyleki zile basılıyor kargo kapı eşiğine bırakılıyor ve artık imza kimlik belgesi sorma geçici kaldırıldı kişi kapıyı açınca zaten ben geri çekilmiş oluyorum ve konuşurken nefesimiz bile birbirmize varmaz yani kargoyu alan kişide elini ağzına yüzüne sürmeden yıkadığı sürece tehlike altında bırakmaz kendisiniYalnız kargoyu teslim ederken kişilerle aranızda nasıl 2 metre mesafe oluyor Ki? Allah korusun bi enfekte olsanız kargo götürdugunuz insanları da hasta edebilirsiniz.
Dışarı cikmak değil sabah 8 akşam 6 sürekli koşturmak düşün sen onuHaksızsınız.Dışarı çıkmak zorunda kalınca ben de yanıyorum ama takıyorum yine de mecbur.Riskli çünkü.Belki siz taşıyorsunuz farkında olmadan,karşıdaki insanda bu öldürücü olabilir.
Sana bir şey olursa gelirsin hastaneye yine ben tedavin için seni karşılarım umarım :)Bu alkollü araba kullanmak gibi birşey. Tek dileğim sonuçlarına bir tek kendinizin katlanması, sizden hizmet alan kimse sizin yüzünüzden mağdur olmaz inşallah.
Arkalarından baksaydın keşke maskeyi çenesine indirmesini görürdünBana teslim yapan kargocularin hepsinde maske eldiven vardi. En son cuma gunu kargo teslim aldim burasi da sicak yoksa Onlar insan degil miydi?
Ne kadar rahatsınız, umursamaz ? Siz terlemeyin , rahatsız olmayın ama para kazanın tabii o kısmından da vazgeçmeyin. Kim hasta olursa olsun tabii yine işinize geliyor hastaneye hasta lazım. Elinize düşmek istemem Allah vermesin, Allah korusun. Maske takmak istemiyorum diyene ne diyelim istiyorsunuz tabii takma canım kıyamam mı diyelim ? Mecbursunuz takacaksınız , şikayet ederim takmayanı ben olsam ki ediyorlarmış zaten neyse ki duyarlı insanlarımız.Sana bir şey olursa gelirsin hastaneye yine ben tedavin için seni karşılarım umarım :)
O yapmaz bu yapmazsa o zaman çark dönmez kargolarınız nasıl gelir :) umursamaz değilim bakın bunlar pratik hayatın gerçekleri ben işin içinde olarak böyle zorlanıyorsam normal vatandaşın ne düşündüğünü tahmin etmek çok zor değil :)Ne kadar rahatsınız, umursamaz ? Siz terlemeyin , rahatsız olmayın ama para kazanın tabii o kısmından da vazgeçmeyin. Kim hasta olursa olsun tabii yine işinize geliyor hastaneye hasta lazım. Elinize düşmek istemem Allah vermesin, Allah korusun. Maske takmak istemiyorum diyene ne diyelim istiyorsunuz tabii takma canım kıyamam mı diyelim ? Mecbursunuz takacaksınız , şikayet ederim takmayanı ben olsam ki ediyorlarmış zaten neyse ki duyarlı insanlarımız.
Pandemiden beri alışveriş yapmıyorum. Eşim telefon aldı mecbur kaldı , evden çalışıyor telefonu sıkıntı yarattı, ups getirdi. Tam donanımlıydı , bizde öyleydik. Tek deneyimim buydu. Bu mantığa göre markette de takılmamalı, kamu dairelerinde de, kuaförlerde takmamalı, ocağın başında çalışan yemek yapanlarda, fırıncılarda zira fırınlarda çok sıcak. Bir tweet vardı hepimiz birbirimizin suratına tükürelim de rahatlayalım diye. Gerçekten bunu yapalım herkes hasta olsun ölen ölsün, maskeli eldivenli duramayanlar bir huzura ersin.O yapmaz bu yapmazsa o zaman çark dönmez kargolarınız nasıl gelir :) umursamaz değilim bakın bunlar pratik hayatın gerçekleri ben işin içinde olarak böyle zorlanıyorsam normal vatandaşın ne düşündüğünü tahmin etmek çok zor değil :)
Kusura bakmayın ama çok iticisiniz. Allah kimseye hastalık vermesin. Sizin gibi tehditkâr konusan sağlıkçiların eline hiç düşürmesin.Sana bir şey olursa gelirsin hastaneye yine ben tedavin için seni karşılarım umarım :)
Su zihniyetinize bir bakın. Hem insanları riske atıyorsunuz, hem de sağlık çalışanı olmanızın sözde havasıyla tehdit ediyorsunuz. Allah bizi insaflı sağlık çalışanların eline düşürsün.Sana bir şey olursa gelirsin hastaneye yine ben tedavin için seni karşılarım umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?