Pardon orayı ben yanlış anlamışımApartmanda maske takmıyor musunuz? Çocuğumu bırakmadım.
Bana da çok iyi niyetli gelmedi tavır, kadın göndermeye gelmiş ne var yani, maske bahane ...Kocanızı iyi egitmişsiniz , mecbur kalmadıkça annesiyle konuşmayacak kadar hemde , bravo !
Siz maske takın ve kendi virüsünüzü yada mikrobumuzu kayınvalideye bulaştırmayın. “asagıya kadar uğurlamaya gelen kv herzaman pis , kötü , kakadır”
Aynı evin içinde maskesiz durdunuz ama öyle değil mi ?
E ama kimse evinde maskeyle oturamaz ki korunma isteyen gitmeyecek.Ben bizi geçirmeye maskesiz indi diye sorun ediyor sandımİşte onu diyor kadın evde maskeli değillermiş kv bu şekilde hiç dikkat etmiyorsa diyor. Ben dikkat ettiğini düşünüp gittim diyor.
Ha konuşmadığı insanın evine niye gitmiş orasını hiç anlamadım
Kendim hemşireyim ve covid hastalarıyla çalışıyorum , ama ev yada aile içinde hiç maske takmıyoruz . Kim takıyor allah askına ? Allah korusun hasta olur o ayrı ama zaten hasta birinin ziyaretine girmekte pek mantıklı degil bu durumda ... Kullandığı üslupla zaten kv den haz etmediği ortada , kv ağzıyla kuş tutsa da yaranamaz kendilerine ...Bana da çok iyi niyetli gelmedi tavır, kadın göndermeye gelmiş ne var yani, maske bahane ...
Mecburiyetten. Ayda iki ayda bir gidiyoruz. Kp ile konuşuyorum. Çocuğumu asla yalnız göndermem o şeytanın yanına.
E ama kimse evinde maskeyle oturamaz ki korunma isteyen gitmeyecek.Ben bizi geçirmeye maskesiz indi diye sorun ediyor sandım
Aman abartmayın ya nerde bu kadar abartan insan var korona oluyor.
E geçen yıldan biliyormuş ki dikkat etmediğiniYok onu sorun etmiş zaten. Hep böyle dikkatsiz dışarı çıkıyorsa diye sorun etmiş.evde otursun maskeyle demiyor yani.
Keşke direk niyetlerini deseler , ne gerek var kılıf uydurmaya , yakın mesafede ben de maske takmıyorum, yakın alanıma girenlere yapabilecek bişey yok çünkü , zaten pandemi döneminde görüşmek başlı başına bir hata , madem ki görüşmek zorunda kaldıysa direk sevmiyorm gitmek istemiyorm demeliydi , maskesiz kv diye konu açmak biraz komik olmuş , burdaki insanlar bunu anlamayacak kadar iradesiz değiller..Kendim hemşireyim ve covid hastalarıyla çalışıyorum , ama ev yada aile içinde hiç maske takmıyoruz . Kim takıyor allah askına ? Allah korusun hasta olur o ayrı ama zaten hasta birinin ziyaretine girmekte pek mantıklı degil bu durumda ... Kullandığı üslupla zaten kv den haz etmediği ortada , kv ağzıyla kuş tutsa da yaranamaz kendilerine ...
Valla iki arkadaşım çok abartıyordu bazen hava almak için burnumu açardım beni eleştirirlerdi. Gezmeye gidince sanki sadece ben dışardayım eleştirirlerdi. İkiside korona oldu. Ben hala sağlamım. Korktuğun hep başına gelirAgzina sağlık
E geçen yıldan biliyormuş ki dikkat etmediğini
Düğünlere gitti hep demiş
Ben niye şaşırdı hiç anlamadım hala
E geçen yıldan biliyormuş ki dikkat etmediğini
Düğünlere gitti hep demiş
Ben niye şaşırdı hiç anlamadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?