Oo keşke coşsaydım show habere düşseydik dedim ya orayı görmeişsiniz.Keşke bu savunmanızı hartanede sizden kan alan kişiye de yapsaydınız afallamadan :)
Yakışırmış sizeOo keşke coşsaydım show habere düşseydik dedim ya orayı görmeişsiniz.
Teveccühünüz.Yakışırmış size
Menapoza girmek üzereyim. Yaşım 29. Doktor 35i bulmayabilir dedi. Hatta bu istediği test düşük over rezervimle ilgili bir fikir bulunabilmesi açısından. Eşim polis ve belki de önümüzdeki yıl ulaşım imkanı kısıtlı olan bir ilçede olabilirim. Aylarca bu tedavilere başlanmasını bekledik. Sanırım virüsün sonu görünmüyor diye artık merkezler açıldı. Parasını bastırıp da özelde yapmıyorum. Gayet devlete bağlı araştırma hastanesi. Durumumun keyfiye olduğunu düşünmüyorum.Maskenin kesinlikle takılması gerekiyordu evet bilinçli ve kendisinin dışında toplum sağlığını da düşünen bir birey olduğunuz ve ilgili yerlere şikayet ettiğiniz için sevindim
Ama nasıl olur da bu kadar bilinçli bir insan pandemi döneminde sık sık hastanelerle sağlıkçılarla bir araya geleceği bana göre keyfi bir çocuk tedavisine başlar ona akıl sır erdiremedim.Hem sizin ve inşallah sahip olacağınız bebeğiniz için riskli hem de bir o kadar iş yükü.covid-19 ilk duyulmaya başladığında burada birçok gebelik düşünen insanın fütursuzca elestirdigini düşünürsek virüs halâ aramızda
Keyfi çocuk tedavisi mi?? Şaka gibisiniz.Maskenin kesinlikle takılması gerekiyordu evet bilinçli ve kendisinin dışında toplum sağlığını da düşünen bir birey olduğunuz ve ilgili yerlere şikayet ettiğiniz için sevindim
Ama nasıl olur da bu kadar bilinçli bir insan pandemi döneminde sık sık hastanelerle sağlıkçılarla bir araya geleceği bana göre keyfi bir çocuk tedavisine başlar ona akıl sır erdiremedim.Hem sizin ve inşallah sahip olacağınız bebeğiniz için riskli hem de bir o kadar iş yükü.covid-19 ilk duyulmaya başladığında burada birçok gebelik düşünen insanın fütursuzca elestirdigini düşünürsek virüs halâ aramızda
İnsanların hangi durumlarda olduğunu bilmeden Keyfi bir çocuk tedavisi demeniz talihsiz bir söylem olmuş. Evli misiniz bilmiyorum ama bu durumun insanları ne kadar etkilediğini bilseniz bu cümleyi kurmazdınızMaskenin kesinlikle takılması gerekiyordu evet bilinçli ve kendisinin dışında toplum sağlığını da düşünen bir birey olduğunuz ve ilgili yerlere şikayet ettiğiniz için sevindim
Siz kim olarak insanların aile planlamasına dil uzatiyorsunuz????Maskenin kesinlikle takılması gerekiyordu evet bilinçli ve kendisinin dışında toplum sağlığını da düşünen bir birey olduğunuz ve ilgili yerlere şikayet ettiğiniz için sevindim
Hapı eczaneden aldıysan tüketici haklarna mı oluyo acaba?Kizlar bana sağlık ocağının verdiği deca.... Hapınin son kullanma tarihi 07.20 peki ben bunu nereye şikayet edebilirim???
İlacı verdikleri gün için kayıt tuttukları bir yer vardır,inkar edemezler yada daha eski bir tarihte verdik diyemezler.saglik bakanlığına sikayet edin direktKizlar bana sağlık ocağının verdiği deca.... Hapınin son kullanma tarihi 07.20 peki ben bunu nereye şikayet edebilirim???
Yok kuzum Ferdi'ci ebe abla verdi sağlık ocağında hamdolsun hiç kullanmadim çünkü doktorun OMEGA takviyeli olanı verdi...ama şimdi bir baktım tarih geçmişHapı eczaneden aldıysan tüketici haklarna mı oluyo acaba?
Evliyim pko olduğu için sadece şu an için çocuk sahibi değilim, kendimden ve yakın çevremden nasıl bir durumda olunabileceğini biliyorum ama bir tarafta da bebeklerinin çocuklarının yanına bile gidemeyen sağlıkçılar,artmaya devam eden vaka sayıları varken öyle bir düşünceyle yorum yaptımİnsanların hangi durumlarda olduğunu bilmeden Keyfi bir çocuk tedavisi demeniz talihsiz bir söylem olmuş. Evli misiniz bilmiyorum ama bu durumun insanları ne kadar etkilediğini bilseniz bu cümleyi kurmazdınız
Bak matmass demiş ya bakalnlığa şikayet et. Öyle yapmalısın. İlaç tarihi de pat diye geçen bir şey değil ya neden dikkat etmiyorlar anlamıyorum.Yok kuzum Ferdi'ci ebe abla verdi sağlık ocağında hamdolsun hiç kullanmadim çünkü doktorun OMEGA takviyeli olanı verdi...ama şimdi bir baktım tarih geçmiş
O zaman daha hassas olabilirmişiniz. İnsanların bu kadar özeline müdahale etmek bana doğru gelmedi sadeceEvliyim pko olduğu için sadece şu an için çocuk sahibi değilim, kendimden ve yakın çevremden nasıl bir durumda olunabileceğini biliyorum ama bir tarafta da bebeklerinin çocuklarının yanına bile gidemeyen sağlıkçılar,artmaya devam eden vaka sayıları varken öyle bir düşünceyle yorum yaptım
184 sabimi arayıp şikayet edebilirsiniz ama keşke personelin adını soyadını öğrenseydiniz böyle sarı çizmeli mehmet ağa işi olmuş biraz.Olay az önce Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yaşandı.
Hızlı hareket etmeye çalıştığımızdan o an bir şok haliyle aptallığıma geldi kadına bir şey diyemedim.
Tam kan verceğimiz odaya girdim fonda İbrahim Tatlıses çalıyor son ses. Kadın kan mı verecektiniz dedi. Evet dedik. Gitti eldiven taktı heldi. Maske yok. Önlük yok. Pembe pullu badisiyle 40-50 yaş aralığında sarı saçlı bir kadın.
Ordan çıkınca girişte ateş ölçen çalışana siz burda bunca ekipmanlasınız ama aşağıda maskesiz kan alıyorlar dedim. Kadın bana herkes kendinden mesul takmıyosa o hasta olur filan dedi. Tabi o sesler kulağıma sanki galaksiler ötesinden uğultuyla geldi. Bir kez daha şok oldum. Dedim bunlara anlatsam da anlamayacak.
Çıktım binadan. Şikayet etmeliyiz dedim. Neyse hasta hakları birimini bulduk. Olayı anlattık. Ordaki kadın yanındaki daha genç olana ara bakalım dedi. Tipini tarif ettik. Tamam arıyoruz şimdi dedi olay çözülmüşcesine. Ben de not filan almayacak mısınız dedim. Arıyoruz ya şimdi başhekimliğe de decek dedi.
Tatmin olmadım. Ne yapmalıydım? Ne yapmalıyım?
Sana haksızsın demiyorum ben. Ama benim durumumda tedaviyi durdurmak doğru değil diye düşündüğümden devam ediyorum. Pko zorlaştırabilir ama elbette hamile kalabilirsin. Korunuyor musunuz risk almamak için?Evliyim pko olduğu için sadece şu an için çocuk sahibi değilim, kendimden ve yakın çevremden nasıl bir durumda olunabileceğini biliyorum ama bir tarafta da bebeklerinin çocuklarının yanına bile gidemeyen sağlıkçılar,artmaya devam eden vaka sayıları varken öyle bir düşünceyle yorum yaptım
Yapicam şimdi...ne olacak bir odada tüm gün dedikodu ve Ferdi dinliyorlarBak matmass demiş ya bakalnlığa şikayet et. Öyle yapmalısın. İlaç tarihi de pat diye geçen bir şey değil ya neden dikkat etmiyorlar anlamıyorum.
Yani ben yorumumda ayrıntılı bir şekilde iki taraf için de riskli olacağını ve "bana göre" diyerek belirtmişim,bu müdahale etmek midir bilemiyorum.O zaman daha hassas olabilirmişiniz. İnsanların bu kadar özeline müdahale etmek bana doğru gelmedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?