Benim kan vermem hata ama o an o karmaşada söyleyemedim. Ki benim dememle o an takması ne bana ne başka birine fayda etmez ki. Takmıyor oluşunu görmem ve bildirmem değil mi önemli olan?Bunlari o kdina soyliycektiniz burda simdi konu acmaniz kan aldirmaniz falan cok gereksiz. Zaten kani vermissiniz degilmi. Vermeycektiniz yani birde uyari
Tekrar oraya baş hekime gidemem ki.bu ne cesaret yiğidim!
öyle bir şey yok,nerede olursa olsun sokakta bile maske takmak zorunluyken hastanede takmamak?
tamam bak ben de hastanede çalışıyorum biliyorsun,bazen gerçekten çok çok bunaltıyor, onun yanında maske izi mi dersin,tahriş mi dersin,sivilce mi dersin... ama sağlık bu,zorundayız!
tıpta bir cümle vardır : Primum non nocere! Yani ''önce zarar verme''... böyle davranarak hem hastaları hem kendini riske atıyor o hanım. ayrıca kullanılan cerrahi maskeler öyle über bir şekilde korumuyor. bir N95 değil sonuçta. her 2 taraf da maske takarsa koruyuculuğu artıyor,bir kişi takarsa yanlış hatırlamıyorsam koruyuculuğu %10 civarındaydı.
kendisi hasta olmaktan korkmuyor ama iyi bir taşıyıcı olabileceğini de unutuyor galiba...
her kim olursa olsun; markette,restoranda,eczanede,hastanede... herkes maske takacak! pandemiyle mücadele ediyoruz!
ay sinirlendim
bence başhekim ile görüş,doğrudan uyarırlar. CİMER de işe yarar ama uzun sürebilir.
hangi meslek grubu/mekanda olursa olsun,maske takmayanı ihbar edin. bu bir suçtur!
hastanenin mail adresi ile iletişim kanalı mutlaka vardır,internet sitesine bi girip baksana?Tekrar oraya baş hekime gidemem ki.Telefonla da bu mümkün olmayacaktır.
Hemen bakıyorum.hastanenin mail adresi ile iletişim kanalı mutlaka vardır,internet sitesine bi girip baksana?
Hasta hakları ve iletişim diye 2 mail adresi var. Bugün görüştüğüm kişiler okuyacak mailleri.hastanenin mail adresi ile iletişim kanalı mutlaka vardır,internet sitesine bi girip baksana?
Tanıyo musunuz?O kadar net hayal ettim ki tarif ettiğin çalışanı. Keşke yalnız ben koronalıyım haberiniz olsun deseydin de toto gibi kalsaydı bi
Olay sabah yaşandı ve oraya tekrar yolum düşmeyecek 3 ay daha. Yalova'da yaşıyorum. Şikayet edilebilecek her yere ettim.Bas hekime çık. Hes uygulamasindan sikayet ediliyor diyen de var oradan da sikayet et fotosunu cek cekebilirsen.
Onlemler ne halde ya
Siz haklısınız ama bakın ne diyorsunuz vermem hata,sizde bi hata yapmış oldunuz o zaman,karşılıklı hatalar söz konusu..Benim kan vermem hata ama o an o karmaşada söyleyemedim. Ki benim dememle o an takması ne bana ne başka birine fayda etmez ki. Takmıyor oluşunu görmem ve bildirmem değil mi önemli olan?
Ben yaptığım hatayla hasta da olsam kimseye bulaştırmam. Çalışmıyorum evimdeyim. Ama bu bahsettiğim insan sağlık çalışanı kan aldı diyorum. Yani ne kadar riske sahip olduğunu beş yüz farklı şekilde anlatabilirim.Siz haklısınız ama bakın ne diyorsunuz vermem hata,sizde bi hata yapmış oldunuz o zaman,karşılıklı hatalar söz konusu..
Yalova'da yaşıyorum. Umuttepe'de yoktu orası en yakın araştırma hastanesi.Kız sen Kocaeli'de misin????
canım HES'ten ihbar yapabilirsin,onu dene istersen :)Hasta hakları ve iletişim diye 2 mail adresi var. Bugün görüştüğüm kişiler okuyacak mailleri.
Onu da yaptım.canım HES'ten ihbar yapabilirsin,onu dene istersen :)
Canimmmm hoşgeldin .... inşallah birşey olmaz yaYalova'da yaşıyorum. Umuttepe'de yoktu orası en yakın araştırma hastanesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?