• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maskülen olmak istemiyorum.

Bak kilit noktası burası bence.

Neden ilk regl olduğunda sana kızdı?

Kadınlığın simgesi regl olmak ve sen bu olaya adım atıyorsun. Artı senin suçun değil.

Sen de bilinç altında bunu suç kabul edip erkek gibi davranmış olabilirsin.
Bunun gibi bir sürü şey var. Neden erkeksi olduğumu anlayabiliyorum ama böyle davranınca rahatsız oluyorum.

Argo kullanıyorum ve küfürden rahatsız olmuyorum demişsin ama bunun maskülenlikle alakalı bir durum olduğunu pek sanmıyorum.Ben de rahatsız olmam yani eğer o an samimi bir ortam varsa küfüre dikkat etmem ki ben de ederim azda olsa.Tabii burda üç lafından beşi küfür olanları kastetmiyorum.Onun dışındaysa günümüzün oluşturduğu ''kadın'' kriterlerine uymak zorunda değilsin zaten.Sıfır beden olup , full makyaj ve fönlü saçlarla gezmek zorunda değilsin yani.Eğer biraz daha kadınsı olmak istiyorsan kadınsı hissetmelisin bence.Bunun yolu da bakımdır sanıyorum.Uzun uzun duşlar ondan sonra kremlenmeler yağlanmalar vs bana çok iyi geliyor.En kadın gibi hissettiğim anlardandır böyle bornozla saatlerce dolaşırım ben :KK50:

Bunun gibi bir sürü şey var. Neden erkeksi olduğumu anlayabiliyorum ama böyle davranınca rahatsız oluyorum.
Sorunu biliyorsan kendini tedavi et.
önce kıyafetlerinden başla.ç
hatta abart pembe üstünde çizgi film kahramanı olan sweat shirt ler al..
çiçekli telefon kılıfları. saçına tokalar tak..
bu şekilde önce dıştan başla sonra içe git.

Keşke bizim sınıfla bir tanışsaydın herkes deli gibi süslü ve dişiliği tavan konuşmalar tavırlar bilmemneler
bence kesinlikle böyle bir ortama dahil olmalısın nasıl olur bilmiyorum belki bir resim kursu filan ama ciddne çok etkiliyor ortam

benim bir kız arkadaşım vardı. kulakları çınlasın. oda hep erkek gibiydi. top peşinde koşar vs... sonra evlendi. baya baya kadın oldu.

sende yavaş yavaş değişime gir. konuşmana dikkat et. argoya kaçma... diksiyon kursuna gidebilirsin... ciciler al... süslü süslü şeyler al... aslında birde aşık olsan tam olur

Çünkü bu şekilde davranınca her şeyi kaldırabileceğimi zannediyorlar. Ama öyle değil.

Değil tabi ki, ama bunu illa önceki örnekten yola çıkarsak kırılan tırnağına üzülmekle belli edemezsin ki, ortamda bu sefer ona göre belli edersin, ayıp oluyor demen iş görür mesela veya kırılırsan söylersin bunu açık açık. Bazı şeylere alınmaman, bu hissinin tamamen olmamasından değil ki? Benim kendi pampam da üniformalı bir işte çalışıyordu, her zaman erkeksi tavırları da vardır, bana gelip çaydanlığı devirince len eline bu bile yakışmıyor diye dalga geçtim, o da sen kendine bak kahveci gibi sigara içiyorsun hala, evlendin de sanki çok mu iyi çay yapıyorsun dedi, güldük sonra at gibi. Dışardan bakan ah ne güzel, neşeyle gün yapan iki yetişkin leydi der de, neeerde, alakası bile yok.

Sevgilim oldu.Onun yanında dişileşiyorum. :)

İkisi de değilim. Ama polis gibi bir mesleğim var diyebilirim.

Annemle iyidir iletişimimiz fakat kopuk. İlk regl olduğumda bana kızmıştı :) . Bir de kendisi de öyle makyaj saç başla pek uğraşmaz.

Çok sevinirim.

Erkeklerle ilişkim söyleyeyim. Kankalığa bağlıyorum olayı. Özellikle arkadaş olarak ya da duygusal olarak bir şey hissetmediğim kişilere karşı bildiğin 'pampa' moduna geçiyorum.

Onun dışında topuklu giyiyorum. Saç kesimim normal ve boyalı. Giyimi toparladım. Makyaj yapıyorum.
Yani dış görünüşte fazla sıkıntı yok bazı istisnalar dışında ama kendimi o dişiler gibi hissedemiyorum.
Çocukluğumdan beri sorumluluk neredeyse hep benim üzerimdeydi. Üniversite de yalnızdım.,Şimdide yalnız yaşıyorum.
Çevremdeki hatunların davranışlarını özellikle gözlemliyorum. Nasıl yürüyorlar nasıl konuşuyorlar vs. Ama bir yere kadar taklit oluyor bir yerden sonra yine 'large' olmaya başlıyorum.Özellikle konuşma şeklimden hoşlanmıyorum. Aslında boğa burcuyum. Dişilik akması lazım benden ama yok :/

Hiç bir erkeğe aşık oldun mu? Bir şeyler yaşadın mı? cinsellik anlamında demiyorum canım yakınlaşma aşk vs babında

muhtemelen asker bi bayansınız ve o kadar erkeğen arasında bayan kalmak zordur ama bunu kırabilirsiniz çünkü bir dönem bende öyleydim giyim tarzım yürüyüşüm konuşma şeklim sonra düzelttim kendimi kuzenim çok fırçalardı beni kız gibi dur az die konuşmama giyimime dikkat ettim saçlarımı uzattım bi süre sonra oturdu rayına ve düzeldim şimdi yüksek sesle bile konuşamıyom çok hanım hanımcık oldum :)darısı başınıza biraz dikkat edin sadce aklınızın bi köşesinde tutun hep düzelcem die sesinizin tonuna kurduğunuz cümlelere olcak inşallah.

Back
X