• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maskülen olmak istemiyorumm

Bende çok spor giyiniyorum.esorfman ve bir kotum var üzerine trençkot ve klasik Kazak klasik tişört.hic çekici hissetmiyorum kendimi.evde de esorfman mecbur karnımı sıkmak istemiyorum.ben neler yapabilirim,konu sahibi kendine neler aldı nasıl gidiyor ?
Kendinizi aşka beğenilmeye kapatmayın kadın tarafınızı da sevin destekleyin sürekli spor giymek sizi mutlu etmiyorsa size yakışan ama zorlamayacak başka kıyafetler seçebilirsiniz çok seçenek var

Mesela örnekleri nelerdir
Kendinizi tanıyor musunuz mesela nasıl bi kişiliksiniz romantik mi klasik şeylerden hoşlanan biri misiniz nostalji sever misiniz ya da otantik misiniz ?
Yani tarzınızı bulmak istiyorsanız karakterinize uygun seçimler yapın.
Bununla ilgili pinterestten de ilham alabilirsiniz orada örnek giyim tüyoları bolca var

Kendinizi tanıyor musunuz mesela nasıl bi kişiliksiniz romantik mi klasik şeylerden hoşlanan biri misiniz nostalji sever misiniz ya da otantik misiniz ?
Yani tarzınızı bulmak istiyorsanız karakterinize uygun seçimler yapın.
Bununla ilgili pinterestten de ilham alabilirsiniz orada örnek giyim tüyoları bolca var
Bütçe lazım birazda sanırım hatta biraz değil uyumlu ve farklı giyinmek için bayag bütçe lazim

Aslında ben kendimi erkeksi bulurken yakınlaştığım erkekler seksi olduğumu düşünüyorlardı şaşırmıştım:eek:
Çok değilim abartılı maskülen değilim ama yürüyüşüm gerçekten kaba geliyor ilgi çeken kadınların genelde daha kadınsı olduğunu gördükçe bende mi yanlışlık var demeye başladım kendimle barışmam gerek belki de haklısınız...
Maskülen ama çok çekici kadınlar var, bir de maskülen ama erkek tavırlı kadınlar.. Ben maskülen ama aynı zamanda kadınsı tipleri çok beğenirim. Ama benim bahsettiğim maskülenlik daha çok güzel ama sert ifadeli kadınları kapsayabilir.. örnek: Cara Delevingne

Triko elbiseler çok moda. Kalın topuklu çizmeler ile çok şık duruyor. Taki çok hoş bir tamamlayici. Bir de koku... güzel ciceksi odunsu parfum. Saclar tabi önemli. Bir sac sekillendirici alabilirsiniz.

ama bazı erkekler de özellik de biraz zarif ve kibar erkekler de maskülen kadın seviyor.
mesela benim erkek gibi arkadaşlarım var ayakkabıları bile erkek ayakkabısı gibi ama eşleri de bir o kadar kibar ve kız gibi.
yani bence kendin olmaya devam et sana uygun olan insan gelecektir hayatına

Back
X