Kayınbabanız acaba ne işle meşgulTehlikeli bir durum yok korkmayin. Ben de ilk duydugumda telaslanmistim.. mustakbel kayinpederim locadan. Kendilerini gizli tutarlar yalniz oyle herkese ben masonum demezler. Iceriden birinin davetiyle kabul edilebilirsiniz,ben geldim diyerek iclerine giremiyorsunuz. Tam olarak ne amaclari oldugunu ise ben de pek bilmiyorum
Mason cemiyetiyle alakalı çok bilgi yok internette yazanlar dışında bilginiz var mı acaba ?
masonların gayesı ıdeal ınsan olmak guya dunya duzenını kendılerı ve fıkırlerı saglayacakPeki o mason olan arkadaşların nasıl insanlar yani gerçekten dönüp arkamı gitmeli miyim biraz gözüm korkuyor sanırım
Acun ılıcalıYaşayan göz önünde bir örnek olarak Adnan Oktar var
bu sahıs en basından tabırı caızse sızı tav etmeye calısıyordu dıkkatınızı cekmek ıcın acık soyleyeyım resmen bıldıgınız sallıyor once mebusa mı medusa mı sıhırlı kure mı ne cemıyetındeyım dedı sımdı masonum dıyor ya he he deseydınızBen kültürsüz gözükecek kadar gözüktüm zaten ya bende çok korkuyorum o yüzden araştırıyorum şuan aslında
hangı arkadas demıs ısmıne dıkkat etmedım kadın mason olmaz dıyeBunca zaman komplo teorisi, zırvalık derdim yorumları hayretle okuyorum. Böyle birşey var mıymış gerçekten? Peki bu Facebookta filan paylaşılan mason cemiyetinden olan ünlüler gerçek mi
yahudıler musevılık dınınde bır ırktır degıl mı oyle bılıyorum ben yanlıs mı bılıyorum ogrenmek ıstedım eksık bılgım var bu konuda cunkuMusevilik zaten Yahudilik demektir .Musa peygamberin izinden giden anlamında
Musa musevi yani
Bunu okursanız belki anlarsınızYahudilik ve Masonluk
Masonluğun başlangıcının Yahudi kültüründen kaynaklanan "Hiram usta efsanesi" ne dayandırılması ve özel kelime, işaret ve sembollerin büyük bir kısmını Yahudi kültür ve medeniyetinden iktibas edilmesi, localara "Yahudi görünümü" vermiştir...www.bilgelog.com
ya onu mason ne yapsınYaşayan göz önünde bir örnek olarak Adnan Oktar var
Üst düzey yönetici. Kendi aralarında iş bulma,iş kurma gibi konularda yardımlaştıklarını da söylemişti bu arada erkek arkadaşımKayınbabanız acaba ne işle meşgul
Hatta Karındeşen Jack bile var. Di mi?mason ların videosunu izledin mi saçma sapan ainleri var misal böyle şeylerden haberiniz yok malesef sanırım biraz arastirin
sız satanıstlerle karıstırdınız sanırımmason ların videosunu izledin mi saçma sapan ainleri var misal böyle şeylerden haberiniz yok malesef sanırım biraz arastirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?