- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
İsrailoğulları bir ırktır .yahudıler musevılık dınınde bır ırktır degıl mı oyle bılıyorum ben yanlıs mı bılıyorum ogrenmek ıstedım eksık bılgım var bu konuda cunku
yanı musevılık dındır onu hepımız bılıyoruz zaten ama yahudılık ırktır
hatta ustun ırk meselesı de var
ılk gunden berı masonlugun arkasında yahudılerın oldugunu tum dunya kabul edıyor bunu oturup bızım tartısmamız komık olur bence zaten
pardonsız satanıstlerle karıstırdınız sanırım
soylendıgı gıbı masonlar kan falan ıcmıyorlar rahat olun :)
Gabshzjajs hönkürdümAmaan hayir gelmez ondan gız sana.
Bir Sulh ve Selamet-i Osmaniye falan olsa belediyede tapuda is bulur belki
tam olarak ne yaptıklarını bılmıyorum kı ınsallah yararlı seyler yapıyorlardırpardon
kan mi içiyor dedim ? mason cemiyetini çok yararlı buluyorsunuz sanırım
bu sıtede ataturke mason dıyorlardıKavramlar iyice birbirine karışmış burada link verip kaçıyorum o zaman.
Türkiyedeki resmi mason derneğinin internet sitesinin linki budur. S.S.S filan kurcalarsanız aradığınız bilgileri bulursunuz.HKEMBL | Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası
Masonluk, İnsanlar arasında sevginin, toleransın ve kardeşliğin hüküm sürmesini; insanlığın hürriyet, barış, adalet ve huzur içinde gelişmesini hedefler, insanların hak ve ödev eşitliğini, bilime saygıyı temel ilkeler olarak benimser. HKEMBLwww.mason.org.tr
Ama bana sizin bahsettiğiniz şahıs çok inandırıcı gelmiyor onu da söyleyeyim.
Ahahaha sen çok yaşaÜllümünağti mi gız o?
hee bak bunu bılmıyordum oyuzden sordum tesekkur ederım :)İsrailoğulları bir ırktır .
Yahudi ırkı İsrailloğullarıdır .Seçilmiş ırk vs falan filan
Masonluk dinsel bir kavram olan Yahudilikten çıkmıştır.
Yahudilerde Tevrata inandıklarına göre Musevidir .
Yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan çıktı gibi oldu .Allah cezamı vermiye .
Evet ayrı dünyaların insanları olduğumuz belli buna ona dedim ve dediği şey alışırsın bunda ne var ki olduÇok enteresan gerçekten.
Masonluktan yahudiliğe nasıl geldi konu
Masonluk bir din değil yada bir dine ait değildir.
Türkiye de mason=gayrimuslim algısının sebebi islami kabul edenlerin, başka fikirlere açık olamayışı ve inancın öğrenerek değil, kültürel olarak kabullenerek yaşanmasından kaynaklı.
Yoksa müslüman mason da olabilir.
Mason cemiyeti 5 tane falan var sanırım ciddiye alınacak. Sadece birinin kadın cemiyeti olduğunu biliyorum. Normalde masonluk ilk kurulduğunda kadınlara yasaktı. Ben hala yasak biliyorken, türkiye de bir kadın cemiyeti olduğunu okumuştum, sasirmistim. Öyle bir bilgi kırıntısı.
Sonuç, konu sahibi arkadaşım tam olarak neyi zorluyorsun, çok belli değil mi ayrı dünyaların insanı olduğunuz?
Ahahaha sen çok yaşa
Benim mason tanıdıklarım var.
Iyi yerlerde , iyi imkanı olan kişiler okuyor genelde.
Ve mesela biryere gireceksiniz büyük kurumsal vs biryer diyelim Ağları çok güçlü okuyor size o işi bulabiliyorlar.
Ya da ofis açacaksınız müşteri Portföyünüzü hazırlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?