- 15 Temmuz 2016
- 8.575
- 14.396
- 248
Mason cemaatimi öğretiyormuş.Birde şey versiyonu var; ‘dini öğretiyorlar bize’ diyenlerDaha geçen gün böyle bir konuşmamız oldu. Dini öğrenmek isteyen Camii ye gitsin. Diyanetin kurslarına gitsin. Bu tarz şeyleri istismara açık ve tehlikeli görüyorum.
Burada biraz bilgi var.Mason cemiyetiyle alakalı çok bilgi yok internette yazanlar dışında bilginiz var mı acaba ?
Genel bu tarz şeylere üye olanlar öyle diyorlar ya hep...Mason cemaatimi öğretiyormuş.
Daha neler....Genel bu tarz şeylere üye olanlar öyle diyorlar ya hep...
Masonlardan bahsetmiyorum. Böyle cemaat işlerinde olan insanlar hep ‘dini öğreniyoruz’ diyorlar. Gidip Camiiden diyanetin Kuran kurslarından öğrenmek varken...Daha neler....
Çok şey yazılırda, dini konularla bilgim çok çok fazladır. Gelsinler de biz onlara dinlerini öğretelim.
Yahudilik ve müslümanlık arasında soğan zarı kadar fark vardır. Onlar bizim etimizi yer biz onların etini yeriz. Toynaklı hayvan ayrımı vardır.
Adamlar her şeyden çıkıyor.
Sizin dediğiniz farklı bi konu.Masonlardan bahsetmiyorum. Böyle cemaat işlerinde olan insanlar hep ‘dini öğreniyoruz’ diyorlar. Gidip Camiiden diyanetin Kuran kurslarından öğrenmek varken...
Masonlardan bahsetmiyorum. Böyle cemaat işlerinde olan insanlar hep ‘dini öğreniyoruz’ diyorlar. Gidip Camiiden diyanetin Kuran kurslarından öğrenmek varken...
Musevilik zaten Yahudilik demektir .Musa peygamberin izinden giden anlamındaSizin bahsettiğiniz musevilik masonluk değil
Yanlış biliyorsunuz yine de gösterdiğiniz kaynağı okudum ve sizin okuduğunuzu anlamadığınızı rahatlıkla söyleyebilirim.Musevilik zaten Yahudilik demektir .Musa peygamberin izinden giden anlamında
Musa musevi yani
Bunu okursanız belki anlarsınızYahudilik ve Masonluk
Masonluğun başlangıcının Yahudi kültüründen kaynaklanan "Hiram usta efsanesi" ne dayandırılması ve özel kelime, işaret ve sembollerin büyük bir kısmını Yahudi kültür ve medeniyetinden iktibas edilmesi, localara "Yahudi görünümü" vermiştir...www.bilgelog.com
Yakupun soyu İsrailoğullarıdır Yakupun kavmidir Dinsel kavramı Musa ve Tevrattan sonra oluşmuştur .Yanlış biliyorsunuz yine de gösterdiğiniz kaynağı okudum ve sizin okuduğunuzu anlamadığınızı rahatlıkla söyleyebilirim.
Yahudilik Yakup’un soyundan gelmek anlamındadır ve sonradan yahudi olunamaz. Ama sizin de dediğiniz gibi musevilik musanın yolunu takip etmek demektir ve sonradan musevi olunabilir. Masonluk ise ilk başta yahudilerin çıkarlarını korumak için kurulmuş olsa da, sonradan eşitlik gibi söylemlerde bulunduğu için yahudilere ait olmaktan çıkmıştır yani ırk farkı gözetmeksizin mason olunabilir. Mason bir cemiyeti, yahudi bir ırkı, musevi bir dini refer ediyor yani.
Okursanız belki anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?