Mason cemiyetine üye olan biri ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama gerçekten her dinle alakalı çok şey biliyor

Masonlar hiç bir şekilde tarikat vs değildir. Aralarına katılmak için bir yaratıcıya inanmak şartı vardır ama. Her hangi bir dine mensup olmak da şart değildir. Eski çağlarda bir meslek odasına benzer bir oluşum olarak kurulmuştur. Zaten mason kelimesi fransızcada duvar ustası demektir. İki tane mason birliği vardır. Daha eski ve köklü olan birlik kadınları aralarına kabul etmez. Herhangi bir dernek olarak düşünün, hiç bir şekilde tehlikeli falan değillerdir. Fakat dışarıya biraz kapalı oldukları için haklarında çok fazla dedikodu dolaşır. Bütün muhasebe vs gibi işleri diğer tüm dernekler gibi Maliye tarafından takip edilir. Sizin açınızdan ne korkacak ne de sevinecek bir şey var bu durumda. Dünya çapında güçlü ve nüfuzlu bazı kişiler mason olduğu için sanki hepsi zenginmiş gibi algılanır ama bu doğru değil.

Acaba ne kadar güçlü olabilirlerki ? Sanırım içerdeki herkes hem çok zengin hemde en iyi yerlerdeki insanlar
eyes wide shut filminde bu locaya fazlasıyla gönderme vardı.. Ha ne kadar gerçeği temsil eder bilemiyorum ama simgeler falan çokça anımsatmıştı masonluğu, eleştirmenlerin yorumu bu yöndeydi yani ben onların yalancısıyım.. İzlemediysen filmi tavsiye ederim Kubrick in veda filmiydi

Annen baban Yahudi olmadıktan sonra ben Yahudiyim diye geçemiyorsun .Kabul etmiyorlar yani diğer dinler gibi.
Anca mason oluyorsun benim bildiğim bu .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…