- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
ben sana dedim sözleşme olmak orundadır diye :)) at bana onu bi inceleyeyim.bu arada senin derdin başından aşmış ama ben sözleşme imzalamış ha
bugün gittim totoma baka baka döndüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sana dedim sözleşme olmak orundadır diye :)) at bana onu bi inceleyeyim.bu arada senin derdin başından aşmış ama ben sözleşme imzalamış ha
bugün gittim totoma baka baka döndüm![]()
bu hazırları çok yiyoruz. Böreği falan da hazır alıyorum ben. patates kızartması, halka soğan falan zart zurt. Bir de aldık mı 3-4 tane falan almam gerekiyor çünkü eşim bir yedi mi 2 paket o hazırlardan yiyor.
ben sana dedim sözleşme olmak orundadır diye :)) at bana onu bi inceleyeyim.
aynen marka vermeyeyim dedim ama superfreshten aldım. Bunların bi de kalamarları balıkları falan oluyor. Onları aldık mı daha pahalı. Bim daha ucuz olduğunu biliyorum ama güvensizim ona karşı.Bunları bimden alabilirsiniz yada a101
patates 3,75 soğan halkası 3,25 civarı
sıper fresh çok pahalı
eşim evde değilken bile pc yi hep açık bırakıyor. Sürekli bir şeyleri update ediyor. acaba diyorum elektrik bu yüzde mi yüksek geliyor. Kaçak mı var bilmiyorum. Aşağı komşunun da 210 tl gelmiş geçen ay. Ben yeni evli sayılırım aslında, ev değiştirdim ama o zamanda yine 200 tl yi buluyordu elektrik. Kış diye mi bilmiyorum. Ne kadar gelmesi gerek normalde??
2 kisiye 300 tl elektrik faturasi cok fazla degil mi? Ne kullaniyorsunuz?
bana bu güne kadar hiç gelmedi 40-60. hatta ben onları doğuda daha ucuz orada sanıyordum. Annemn evinde de40 lira gelmedi yaa. süper bir şey. Evde 3 tane bigisayar var. Bir tanesinde eşim bir oyun oynuyor. O sürekli açık. Oyun kasıyorlar hileyle. Gece gündüz açık kalıyor. Ben de sürekli şarjda tutuyorum.Biz de 2 kişiyiz. 180 metre kare ev 40- 60 tl elektrik elektrik gelir. Elinde açık fön makinesiyle mi uyuyorsun ne yapıyorsun anlamadım.
allah kahretmesin seni :)) bir de diyorsun ki yoo bana öyle bir şey imzalatmadılar. bir bakmakta fayda var. Kendine gelince yolla :)))yarın atarım şu an o konuyu düşünmek feci sinirimi bozuyor..
az sindireyim olayı..
diyorum ki sözleşmeyi okumadan imzalayan türk kervanına eklendim evelallah![]()
aynen marka vermeyeyim dedim ama superfreshten aldım. Bunların bi de kalamarları balıkları falan oluyor. Onları aldık mı daha pahalı. Bim daha ucuz olduğunu biliyorum ama güvensizim ona karşı.
allah kahretmesin seni :)) bir de diyorsun ki yoo bana öyle bir şey imzalatmadılar. bir bakmakta fayda var. Kendine gelince yolla :)))
siz bayağı iyisiniz yahu :) ben öyle büyük marketlere hiç gitmiyorum. Benim evin yanında bir tane var. oraya gidiyorum hiç marka falan da bakmıyorum. Aynı ürünü daha uyguna sattıklarıı bimiyordum. ben de öyle yapacağım.Bim vb yerlerin kendi markalarını paketteki adresten netten araştırıp gerçekte hangi marka olduğunu bulabilirsin.
Carrefourda carrefour yazan markaların paketin hemen arkasında hangi marka olduğu yazar.
Mesela hünkar pirinç 15 liradır carrefour yazan da aslında hünkardır ama 10 liradır.
Baldo reis 20 liradır carrefour ambalajındaki pirinç 15 liradır aslında ikiside aynı sadece ambalaj farklı.