Masturbasyon ile cinsel ilişkide yaşanan zevk aynı mıdır?

:))))))))))))) evet +18 görüyorum ayrıca ben yadırgadığımı söylemedim sadece büyüsü bırakında o zamana kalsın dedim

Kızlar durup dururken aklıma böyle bir soru geldi.Yani isteyen cevap versin isteyen vermesin tabiki. Mastürbasyon yaparken olunan orgazm ile cinsel ilişki sırasında olunan orgazm ve zevk aynı mı?gamyoncuiremsu

Sorduğun sorunun cevabı; ikisi birbirinden farklı...

Tarif edilebilecek bir durum değil; çünkü herkeste hissedilen duygular farklı. Ayrıca her kadın vajinal orgazmı yaşayar diye bir kural yok. İlişki de klitoral orgazmı yaşayan kadınların sayısı vajinal orgazmı yaşayanlardan fazla.... Yanılgı klitoral orgazmın sadece masturbasyonda, vajinal orgazmın sadece cinsel ilişkide gerçekleşeceği.

kızlara bende katılıyorum nişanlımla yaşadığım şeyleri asla masturbasyonda bulamam onunla ilkşkiye girdiğimden beri masturbasyonuda bıraktım sayılır evet süreside daha uzun

farklıdır diye düşünüyorum ben.
sonuçta birinde hislerde var.
ayrıca bir yerde de okumuştum
vajinal orgazmın bilmemkaç katıymış öbürünün etkisi diye.

süresi farklıdır biir,aldığın zevk farklıdır ikiii,on masturbasyon bir ilişkiye bedeldir bu üüüç:)) hani sade bi makarna yersende doyarsın süslü püslü bi kebap yiyince de doyarsın ama aldığın haz lezzet farklıdır.makarnayı bi kaç dakikada kaşıklar kalkarsın ama kebapı tadını çıkara çıkara yersin.bilmem anlatabildimmi:)

ben bu soruya cevap veremicimm hiç birirnide yaşamadım çünki ama ewlenince yazarım gerçi yine vevap veremem diğerini de yaşamadım çünkü

mastrbsyn ruhsuz sadece ıhtıyac ıcın yapılan ve doyuma ulasınca oracıkta bıten bısı
oysa partnerınle yapılan sex doyuma ulasmasan bıle haz veren duydugun sevgının dozunu yukseltıp dısa vurdugn bısı.
bana cok ozel ve cok keyıflı gelıyo esınle beraber olmak.
Allah herkese cok sevecegı bı es nasıp etsın,onu herhalıyle cok sevebılecegı bı esle mukafatlandırsın.
Sevgıyle kalın.

bencede kişiye göre değişir ve farklıdır herhalde ne demiş atalarımız bi elin nesi var iki elin sesi varr:roflol:

Back
X