Masturbasyon ile cinsel ilişkide yaşanan zevk aynı mıdır?

sey ehmmm :utangac: utaniyorum sorarken ama
bir kadin nicin mastürbasyon yapar ?
yani Erkekleri az cok anliyabiliyoruz onlarin nefisleri istiyor, ihtiyac duyuyorlar, ve evlenmeden öncede mastürbasyon yapiyolar, ve sonrasinda da yapabiliyorlar.?
Ama bir kiz nicin mastürbasyon yapma geregi duysunki ?
Veya evlendikten sonrada gerek duymaz dimi ama ?
Kusura bakmayin yanlis biseyler yazdiysam, bilmiyorum ama bu benim düsüncem. yani evli degilim, cinsellik hakkinda pek tecrübemde yok ne yalan söylim :utangac: :sm_confused: Hazir konusu acilmisken bi soriyim dedim tecrübeli arkadaslara a.s.

Sorumlusu hormonlar şutarafagitti :1rolleyes:

Branşım değil fakat öğretmen eksiğinden dolayı fen ve teknoloji dersini de vermiştim bu dönem.8. sınıflar da canlılarda üreme gelişme ve ergenlikle alakalı çok uzun bir ünite vardı :bbo:.O kadar zor oldu ki bahsetmek :1ninca: her an soru sormasalar bari diye içimden geçiriyordum utanarak sorarlarsa da cevabım hazırdı = hormonlarımız
Gerçekten de pek çok şeyin sağlayan onlar yani olay psikolojik olmadan öte biyolojik.
Cevap sana nasipmiş hemşerim Şeniz

sey ehmmm :utangac: utaniyorum sorarken ama
bir kadin nicin mastürbasyon yapar ?
yani Erkekleri az cok anliyabiliyoruz onlarin nefisleri istiyor, ihtiyac duyuyorlar, ve evlenmeden öncede mastürbasyon yapiyolar, ve sonrasinda da yapabiliyorlar.?
Ama bir kiz nicin mastürbasyon yapma geregi duysunki ?
Veya evlendikten sonrada gerek duymaz dimi ama ?
Kusura bakmayin yanlis biseyler yazdiysam, bilmiyorum ama bu benim düsüncem. yani evli degilim, cinsellik hakkinda pek tecrübemde yok ne yalan söylim :utangac: :sm_confused: Hazir konusu acilmisken bi soriyim dedim tecrübeli arkadaslara a.s.
yahuşuhlu ve performansı iyi bir koca bulursa tabüükünede yapmaz..annadın sen onu jeyyar

Branşım değil fakat öğretmen eksiğinden dolayı fen ve teknoloji dersini de vermiştim bu dönem.8. sınıflar da canlılarda üreme gelişme ve ergenlikle alakalı çok uzun bir ünite vardı :bbo:.O kadar zor oldu ki bahsetmek :1ninca: her an soru sormasalar bari diye içimden geçiriyordum utanarak sorarlarsa da cevabım hazırdı = hormonlarımız
Gerçekten de pek çok şeyin sağlayan onlar yani olay psikolojik olmadan öte biyolojik.
Cevap sana nasipmiş hemşerim Şeniz

hmmm saol canim CADIARZU

E hadi ama benim gibi bu sorunun cevabını merak eden arkadaşlar var tatlicadiarzu
Güzel soru sormuşum ama değil mi şakkıdı

Erkekler kadar kadınların da cinsel ihtiyaçları vardır. Bu gayet doğal ve ayıplanacak bir durum da değildir. Ayrıca bir çok kadın bunu söylemekten utansa da (ki zaten uluorta söylenecek bir şey değil) mastürbasyon yaparlar. Bu kişinin özelidir ve gayet sağlıklı olduğunun bir göstergesidir.
İkisi arasında fark var mıdır? Evet kesinlikle vardır. Birinde fiziksel olarak çok tatmin olunsa da diğerine duygusallık da eşlik ettiği için hem beden hem de beyin doyar ve her zaman bir kademe üsttedir.

ya sanki görüyoruz sizi açıkça şöyle bir cevap verseniz (ben her rezil olduğum ortamda ''iyi ki bir daha görmeyeceğim bunları'' deyip teselli bulmaya çalışırım :dance:) ki bu rezil olunacak bir durumda değil

ya sanki görüyoruz sizi açıkça şöyle bir cevap verseniz (ben her rezil olduğum ortamda ''iyi ki bir daha görmeyeceğim bunları'' deyip teselli bulmaya çalışırım :dance:) ki bu rezil olunacak bir durumda değil

Verdik ya işte Duygucuummm sengözlerimebaksanab

Hiç aynı olur mu ?Arada çok büyük ve güzel farklar var .

ah kızlar ah ne çok meraklısınız siz öyle ya bırakında herşeyi vakti geldiğinde öğrenin bence burda kimse size tarif etmeye kalksa zaten tarif edemez bırakın bi tadı kalsın yaşayacağınız zaman öğrenin en güzeli bu bence sonra ne büyüsü kalır ki o özel anların??

ah kızlar ah ne çok meraklısınız siz öyle ya bırakında herşeyi vakti geldiğinde öğrenin bence burda kimse size tarif etmeye kalksa zaten tarif edemez bırakın bi tadı kalsın yaşayacağınız zaman öğrenin en güzeli bu bence sonra ne büyüsü kalır ki o özel anların??

Burası Cinsellik +18, Sorular, Sorunlar bölümü canım. Tabiki herkes burada merak ettiğini soracak, sorunlarını paylaşacak.

kızlar siz hala burdamısınız????aynı değildir tabiki.biri zorunlu olarak ihtiyaçtan dolayı yapıyosun.tamam haz alırsın hoşuna gider ama biriğle beraber çok daha farklıdır anlatılamaz yani anlamak için yaşamanız lazım onuda zamanı gelince anlarsınız zaten ok

Rahatsız mu oldunuz? Tabiki hep burda değiliz arada bir girip çıkıyoruz.

ben bekarken hiç öyle kendimi tatmin edici durumlar içerisine girmedim o yüzden bu soruna cvp veremicem

erkekler için aynı olmadıgını çok iyi biliyorum bayanlar içinde aynı değildir diye düşünüyorum

Back
X