Mastürbasyona Hayır!

açık konuşucam eğer eşin mastürbasyona bu kadar da düşkünse sorunu kendinde aramalısın mis gibi karısı varken fotograflarla videolarla neden kendini tatmin etsin ki ? ha çok da aman aman mastürbasyon hastalığı varsa siz yapıverin bu kadar da açık konuşmayaydım iyiydi:KK48:

Günah diye bir şey yok o yanlış. Ayrıca 4 yaşında mastürbasyon yapmak normal bir şey. Cinselliğin keşfedildiği yaşlar. Doktorluk bir durum yok. Bilmeden yanlış yönlendirmeyin insanları lütfen.

Eşine gelince sevgili arkadaşım,

Mastürbasyon yapması sorun değil ama böyle bir durumda yapması can sıkıcı tabi. Açık açık konuşmak en doğrusu.

Günah diye bir şey yok o yanlış. diyerek fetva vermiş sayılırsınız. lütfen bilmeden sizde yanlış yönlendirmeyin insanları. her nekadar kesinleşmesede bu konuyla ilgili hadisler olduğu söyleniyor. kesin olmadığı için günah yada değil demek bize düşmez.
konuyu dine getirmek istemiyorum sadece bu konularda daha hassas davranmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca 4 yaşında cinselliğin olduğuna katılıyorum. bizzat erkek yeğenim 3 yaşındayken bazı yerlere sürtünüp mutlu oluyordu.

4 yas gayet normal.Anasinifimizda oturdugu siraya surtunup inleyen cocuk durumuyla karsilastik.Cinsellik kesfediliyor ve bundan haz aliyor cocuk.
Ama gunah nedir ya.Neden gunah olsun.
ay görmek istemezdim böyle bişiyi. :KK20::KK20::KK20::KK20:

Dun ve bugün millete ne olduysa çocukluk larina indiler galiba...dunki konu da 5 yasında bi saat öpüşüp soyunup bir şeyler hissetmisler bugün de 4 yasında mastürbasyon yapmış ....

Bana tuhaf ve hayret verici geliyor...

ne günahı Allah aşkına güldürmeyin insanı :) mastürbasyon günahsa ilişkiye girmeden sadece sevişmek direkt cehennemlik hareket o zaman.

Mastürbasyonun sadece fazlası zarardır. Belli ki siz karşılıklı biraz abartmışsınız bu durumu. Eşiniz mastürbasyondan daha çok hoşlanır hale gelmiş. Şimdi açık açık yazamıyorum ama siz de eşinize hoşlandığı şeyler üzerinden yaklaşın bir süre. Kendi kendine takılacağına sizle yapsın hiç değilse.

Günah olduğunu düşünmekte serbestsiniz, inanç özgürlüğünden yanayım, o zaman yapmazsınız, bu eşinizle aranızda bir sorun teşkil ediyorsa, konuşarak, olmadı çift terapisi filan alarak çözmeyi denersiniz.
Mastürbasyon ve toplumsal olaylar kısmınaysa "yok artık"tan başka bir şey diyemiyorum.

Yapmayin lutfen, cocuklarin cinsiyetine yonelmesi, kendini tanimaya baslamasi ile cinsel yasamin baslamasi apayri seyler. 4 yasindaki bir cocugun cinsellige merak duymasi ile o yastan itibaren masturbasyona devam etmesi arasinda daglar kadar fark var. Ben kendi fikrimi soyluyorum. Kimseyi de biseye yonlendirdigim yok. Butun cumlelerime bence diye baslayacak halim yok. Ben soyluyorsam "bence"dir zaten. Baskasina ait bi fikir olsa alinti yapardim. Ayrica konu sahibesinin cinsel sorunlarinin sorumlusu benmisim gibi bana cemkirmeyin lutfen. O cahil lafinizi da aynen iade ediyorum size.

Uzun zamandır üye olan (1 yılı gecmiş), profilinde nişanlı yazan ve neredeyse ilk mesajının bu konu olduğu bir üye.
Konuyu açıp ortadan kaybolmuş bir üye.
Benim bu konuya yorum yapasım yok.

4 yasinda ne cinselligi yeaahhh diye yazinca neyi kime iade edilecegi belli bence neyse ..Benceyi senceyi bilmiyorum ama tip denen psikiyatri denen seyler var ..Bence demeye gerek yok zaten biliyormus giBi konusmayin yeter ..

Back
X